Last news in Fakti

26 Март, 2020 06:08 4 583 43

Двама починаха от коронавирус в Москва

  • москва-
  • коронавирус-
  • починали

Кметът Сергей Собянин нареди на московчаните над 65 години и жителите на столицата с хронични заболявания да спазват самоизолация

Двама починаха от коронавирус в Москва - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Двама души, диагностицирани с коронавирус, починаха снощи в Москва, съобщи РИА Новости.

Пациентите са на 88 и 73 години. От оперативния щаб допълниха, че са били с пневмония и други патологии.

Главният щаб също отбеляза, че възрастните хора и хората с хронични заболявания трябва да спазват режим на самоизолация.

По последни данни в Русия коронавирусът е открит при 658 души, докато 29 пациенти вече са се възстановили.

По-рано кметът Сергей Собянин нареди на московчаните над 65 години и жителите на столицата с хронични заболявания да спазват самоизолация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Айдееее

    20 14 Отговор
    А сега четете соросоидни бисери тук...Ще се посмеем и днес на сороската злоба и безсилие....
  • 3 ще има тролене

    27 9 Отговор
    Обикновенно в сайта новините излизат към 7:00 ч. Но сега нали има новина от Русия-и то с умрели от короната ,бързат да спазят политкорекността. Айде мили ми американски подлоги-дойде времето да изкарате някой лев-стига спахте
  • 4 ТттТ

    25 9 Отговор
    Я сега глейте как пак Амерските джендитата ще бесят Путин,ще фалират Русия,ще фърът ушанки и т.н. Глейте как яко ще я мачкат Русия.От 15 г вече ги гледам как все я фалират хаахаахаа
  • 5 Хахаха

    19 22 Отговор
    Ма нали русопитеците имаха лесарство и ваксина срещу коронавируса? Нали било Божие наказание, че русия била наричана с истинското си име Агресор?
    А то в русия заразените, болните и умрелите е секретна инхормация.
    Помнете Чернобил и как долно лъгаха.
    Дори потуркин избята от москва и отмени референдума, с който да стане фактически пожизнен диктатар джуджи 1ви.

    Коментиран от #7

  • 6 Санитар

    16 15 Отговор
    Нали там нямало Ковид 19 и щели да дават лекарство на другите да го лекуват

    Коментиран от #35

  • 7 Хохоооооооооо

    15 9 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Хаахаааха-великите амери почнаха да дават яко фира -гледай в Ню Йорк какво става...па ти си хахакай за две руски бабички

    Коментиран от #12

  • 8 Ганьо

    21 1 Отговор
    ВСИЧКИ СМЕ ХОРА! ДРЪЖТЕ СЕ ЧОВЕШКИ! СТИГА С ТОВА БЪЛГАРИ .РУСНАЦИ .АМЕРИКАНЦИ. ВИРУСА НЕ ПОДБИРА! УТРЕ И НА ТВОЯТА ВРАТА МОЖЕ ДА ПОЧУКА!
  • 9 Алфа Вълкът

    13 12 Отговор
    В Русия умират по 5000 души всеки месец от свръхдоза. В Русия има 7,5млн наркозависими!

    Коментиран от #11, #13, #14

  • 10 Ганьо

    2 1 Отговор
    ТОГАВА ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЗА КОЙ БИЕ КАМБАНАТА!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахаха

    15 16 Отговор

    До коментар #7 от "Хохоооооооооо":

    мунчо ... СССР1.0 все копаше гроб на САЩ, а сам падна в него.
    СССР2.0 на путкин пак почна да копа САЩ, та май ще има повторение
  • 13 котопакси

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    В богата Калифорния – хиляди бездомни живеят в колите си рез последните години броят на бездомниците в САЩ нараства чувствително. Ситуацията е особено тежка в богатата Калифорния.

    Както всяка нощ от десет дни Камерън Джоунс, на 26 години, паркира своята германска кола на паркинг под открито небе в Лос Анджелис, спуска седалката си назад и се готви да спи там до следващата сутрин.

    Студено е, шумът от преминаващите автомобили по минаващия наблизо път е непоносим, но бившият военен не се оплаква. "Загубих апартамента си, защото не можех повече да плащам наема от 2200 долара, и ми казаха, че това е сигурно място, където мога да пренощувам", обяснява младият мъж, който сега работи за компания, продаваща соларни панели.

    Костюмът му е грижливо сгънат на задната седалка на колата и в очакване на по-добри времена Джоунс се е записал в спортен клуб, за да може да си взима душ там всяка сутрин. В единия край на паркинга той има достъп до портативни тоалетни с мивка.

    За по-малко от един час петнайсетина коли, в някои от които има деца, спират на един от многобройните охраняеми паркинги, предоставени безплатно на разположение на хилядите бездомни калифорнийци, принудени да живеят в колите си.

    Само в Лос Анджелис броят на тези хора е оценяван на най-малко 15 000, пише Франс прес. Половин дузина паркинги с пазачи от този тип са били създадени в града от миналата година - един пред църква, друг - близо до синагога, а трети е свързан със службата за бивш

    Коментиран от #17, #41, #42, #43

  • 14 котопакси

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    Над 110 милиона спят под открито небе https://www.168chasa.bg/article/502536

    Коментиран от #15, #19

  • 15 еми то

    10 6 Отговор

    До коментар #14 от "котопакси":

    И повече ще стават-жалко само за обикновенният човечец...Защото е израснал в една сатанинска система знаеща само $$$$$!
  • 16 Алфа Вълкът

    7 7 Отговор

    До коментар #11 от "А стига бе":

    Русия не е със толкова застаряващо население като Италия да речем, там мюсюлманите компенсират. Най-многолюдната група са 30-35г в Русия, а откъде идва по-високата смъртност от раждаемостта? От алкохола и дрогата при младите!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Юлиан Семьонов

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "котопакси":

    След дългото среднощно съвещание с Мюлер и Калтенбрунер, Щирлиц реши да си направи един хубав руски борш, така , както майка му го правеше в детството .... Когато бе готов, си сипа една пълна чиния, наля си водна чаша с водка и я изпи на екс, помириса коричка хляб и доволен заспа, морно положил глава в чинията с димящия борш...беше лето 2020 и навън коронавирусът воюваше смело срещу противника...
  • 20 Усмивката

    4 1 Отговор
    А колко милиона население има Москва на вториямесец от световната пандемия?
  • 21 коментар

    7 7 Отговор

    До коментар #17 от "Каскет":

    В русия всички са клошари от преди 90г, и след 89г!Там в колкото морски градове съм бил освен клошари други не съм виждал!Ама те децата казват това което им кажат мама, и тате от нрб/ссср!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Овца

    1 6 Отговор
    И аз като другите овце на това пасище се надявах, и вярвах в Русия, в Братушките.
    Но разбрах много тъжна НО АДСКИ ПРАВА ИСТИНА. Какво ще стане зависи само от нас, овцете, които си пасем ли пасем.
    Лошото е че ИМАШЕ една страна, България се казваше. Но вече отдавна я няма. Остана едно пасище на нейното място. Ето четете интервю с Путин за България..... Лошото е че е адски прав, и ние овцете сме сами. И няма никой да дойде пак да освободи роба. Моля, просто прочетете цялото интервю....... А пък после давайте, плюйте ме. Дано Ви олекне, ЗА МАЛКО................. Путин: „Българите са народ, достоен за презрение.“
    Путин1

    Предлагаме ви първото ексклузивно интервю на руският президент Владимир Путин дадено за българска медия след обявяване на решението за окончателно спиране на проекта „Южен поток“.

    – Г-н Президент, в българския печат, вече се коментира, че решението ви за спиране на проекта „Южен поток“ е своеобразно отмъщение срещу България, заради опитите и да води самостоятелна политика, а също, че е плод на емоционален импулс. Как бихте коментирали подобни твърдения и какви чувства изпитвате в момента към българския народ?

    – Подобни твърдения говорят само, че българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Тези твърдения не са нито смешни, нито безумни, а нагли. Те се опитват да прехвърлят вината за нереализирането на проекта от болната на здравата глава. Според тях излиза, че незав

    Коментиран от #38

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Усмивката

    5 4 Отговор

    До коментар #26 от "Овца":

    Многоуважаеми освободятелю...Ако България не се бе наложила като самостоятелна държава , а не като руска губерния , сега щъхме да празнуваме 102 години от победата на болшевизма.За това говорим. Не сме видели вие освободителите да се извините на половиния свят който заробихте , а търсите същото от другите.
  • 31 гОсТ

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Овца":

    Ами да ти кажа бе , пич...такова интервю си е директна намеса във вътрешните работи на суверенна държава..капиш. И ако действително е реагирал по подобен начин, в което много силно се съмнявам, то това говори че сме на прав път. Нали помниш какви ги смиташе цигарения бос Гундяев...казано честно, ако бях на мястото на наште управници директно -вратата и с шутове щях да го кача на обратния полет. Да ти припомням ли че точно ние плащахме най-скъпия газ в Европа...не Украйна, не Сърбия-НИЕ. И да ти кажа-не съм нито русофоб, нито русофил. а сега, като стовари каруцата с л ай на та срещу Родината си, олекна ли ти???..споко, не се хаби да отговаряш, няма да ти прочета дори отговора.... А ника напълно ти подхожда.
  • 32 Овчарин

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Овца":

    Овцата си е овца
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ⚡ Хрониките на Евразия

    4 3 Отговор
    Руските власти тръгнаха по нов път - Всяко ново насиране , да бъде такова , че старите да изглеждат като детски забавления ..

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пако

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    Абе много мразите тази Русия бе приятели.
    Какво толкова ви е сторила тази страна Бе.
    По злобата ви която изразявате към Русия,
    започвам да мисля че,руснаци са се настанили
    в спалнята ви,при жените ви,та от там идва
    тази ярост към всичко руско.
    Един съвет:Разведете се,и омразата ви ще
    премине(може би в обич)........

    Коментиран от #37, #40

  • 37 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Пако":

    Я гледай руският цирк , разбери го , почуствай атмосферата му , посмей се и тогава си мисли , че хората мразят клоуните !
  • 38 Така..така...

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Овца":

    Ето поредният лайномет, който за няколко рубли е готов да оплюе родината си. И към другите тъпаци, никой не се радва на няколко умрели в Русия бе, и никой не е против обикновените хора в Русия. Това е само в извратените ви русофилски мозъци. Против техните управници сме. Дали е император, генерален секретар или президент, политиката им една и съща...анрибългарска...запомнете го. Такава е и сега, нищо не е променено. А вашето русофилство е тежка диагноза.

    Коментиран от #39

  • 39 Грешка...

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "Така..така...":

    АНТИБЪЛГАРСКААААА....
  • 40 глуПако

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Пако":

    Абе много я обичате тая Русия бе, приятели ..По любовта , с която я обсипвате, почвам да мисля че вече сте вкарали руснака и в спалнята на жена си ...пък може и дъщеря ви, каквато е румена, засмена..и напращела и тя да обслужва Иванушка ...та оттам да идват топлите ви чувства, бликащи на водопади от писанията ви. Лошо нема..като не вдигате самолета, Иванушка Глупака ще ви отмени, пардон-освободи!!
  • 41 Ха...ха..ха..хаааааа

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "котопакси":

    Пак ли ти бе, на бас се хващам че това ти не си го съчинил сам. Преписал си го от вестник "Правда" нали? Или от някой учебник по "Научен Комунизъм". Че името на американеца си написал. Чорапите му дали са скъсани разбра ли? Иначе си забавен, нещо за долара да си чул днес? Погледни през прозореца, да не би някой да е монтирал "Статуята на свободата" пред блока ти. Те американците са способни на всичко, нищо чудно да ти развалят деня.
  • 42 Камерън Джоунс...

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "котопакси":

    Благодаря ти за съчуствието...искам да емигрирам вРусия...помогни. Не искам да живея вече в ада, искам в рая.
  • 43 И аз искам...

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "котопакси":

    Казвам се Лальо Лалев Лалугеров от Локомотив Пловдив. И аз искам в рая, да емигрирам в Русия. Регистриран съм в 8ми психодиспансер, постоянният ми адрес е 4ти километър.