Last news in Fakti

26 Март, 2020 07:36 9 146 16

Коронавирусът уби британски дипломат

  • унгария-
  • дипломат-
  • великобритания-
  • коронавирус-
  • стивън дик

Дипломатът е починал в Унгария

Коронавирусът уби британски дипломат - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

37-годишен дипломат, втори по ранг в британското посолство в Будапеща, е починал в Унгария след зараза с коронавируса, съобщи правителството в Лондон, цитирано от британските медии.

Британският външен министър Доминик Рааб заяви, че е "изключително опечален" от новината за смъртта на Стивън Дик. "Стивън беше всеотдаен дипломат и представяше своята страна с голямо умение и страст", се казва в изявлението на Рааб.

Към момента не е ясно дали младият дипломат е имал предишни заболявания, които да са довели до влошаване на неговото състояние след заразяването с коронавирус. Потвърдено е, че дипломатът от Шотландия е дал положителна проба за коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам

    45 1 Отговор
    Кво стана със стадната теория на оня палячо Бори Джонсън? Не съм вярвал,че англетата са толкова големи дебили.

    Коментиран от #7, #14

  • 2 Рошко

    19 7 Отговор
    Ейтва вече е новина, има и по важна, дрогаре и дрогарке, дами и господа, ся като отмине вируса, повече няма да се мре от грипове и настинка, ама изобщо, само ще измислим и един да довършва сакатите, програмираме в момента един който, в момента на пенсиониране да ви довършва до взимането на първата пенсия
  • 3 360

    23 4 Отговор
    У НАС ВСЕКИ ДЕН ПРИСТИГАТ МЕЖДУ 10 и 20.000 БЪЛГАРИ ОТ ЧУЖБИНА БЯГАЙКИ ОТ ЗАРАЗАТА, ТОЕСТ ОКОЛО МЕЖДУ 200-300 хил ще се върнат

    Коментиран от #4, #15

  • 4 Калпазанин

    11 11 Отговор

    До коментар #3 от "360":

    Че да измрът от мизерия и дертове, мечтай си у наше село никой не се е върнал, по добре от грип в Германия отколкото мизерия в Бълхария
  • 5 CoviD 20

    12 2 Отговор
    Корона-вируса или цената на чистия въздух :)
  • 6 бритиш гъзолеум

    9 5 Отговор
    Това е фалшива новина! Британският дипломат умира само от свръхдоза лъжи. Колкото и да е устойчив на това. Е, малко му помага и алкохол без мярка.
  • 7 Дедо

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Питам":

    То с около 200 теста на ден и нашата си е стадна!Поръчали били по сигурни тестове ама щели да дойдат до 6 седмици!

    Коментиран от #10

  • 8 Радо Калинов

    20 6 Отговор
    Абе форумни мислители, как па никой не обърна внимание на това, че е починал млад човек извън рисковата група, без предявена болестна етиология... Кой бил, какъв бил... Явно отдавна злобата и малоумието и дребнотемието са зарализили жалките остатъци на мозък у голяма част от народонаселението... Всеки един живот е ценен, жалко за жертвите на пандемията... Бъдете здрави всички.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 някой

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Дедо":

    Дедо,не лъжи, че новия закон ......шефа каза 8-10 седмици, ти казваш 6 .....ха ха ха
  • 11 някой

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Радо Калинов":

    Кой ти каза че е извън рисковата група? Една жена от пазара? Млад си до 25 годишна възраст, дотогава човешкия организъм се развива и завършва развитието си.След това тръгва по обратната права, само че малко по бавно.
  • 12 Анатемакраваре

    5 5 Отговор
    И от британския "Новичок" бая хора са измрели по света,ама никой не е опечален.
    Нещо да сте чули за МИ-6 и СеРеУ-то?
  • 13 Верваме

    3 0 Отговор
    Френският президент Еманюел Макрон е поставил ултиматум на премиера на Великобритания Борис Джонсън заради епидемията от коронавирус. Както съобщава Liberation, позовавайки се на източници в Елисейския дворец, Макрон е поискал по-драстични мерки от Джонсън за борба с коронавирусната епидемия, в противен случай Франция ще затвори границата с Великобритания. Изданието твърди, че Париж е сериозно недоволен от бездействието на Лондон в борбата срещу инфекцията. Макрон предупредил Джонсън, че след Франция и други европейски страни ще затворят границата с Великобритания. Източникът на изданието твърди: "Трябваше да го заплашим, за да може той да започне да предприема действия." Премиерът Джонсън бил принуден да ограничи работата на барове, клубове и други обществени места в страната поради коронавируса.

    Коментиран от #16

  • 14 Той Джонсън ясен

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Питам":

    Ами "титана Мангъров", който от сутрин до вечер "помага в борбата със заразата" от тв екрана призовавайки да се излиза. И хилядите тестове са му голям дерт на алчника ненаяден.
  • 15 Да завръщат се

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "360":

    се кралските особи с подаръци за целият изтрадъл Български народ.
  • 16 куку

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Верваме":

    Б.Джонсън мрази не само поданиците на Н.В. , а изглежда цялото човечество, или се смятат за недосегаеми. Докато в Двора не откриха положтелен за КОВИД 19, така ги остави да си "изграждат масово" имунитет. Не, че ще ни подмине, но да облекчим здравната система, за да ни лекува. Правилно решение да се затворят границите и без това са извън ЕС. Да си контактуват със САЩ и без това са им подлога.