Last news in Fakti

28 Март, 2020 20:16 3 017 8

Петима лекари са починали във Франция от коронавируса

  • коронавирус-
  • франция

За последното денонощие броят на жертвите е почти 300

Петима лекари са починали във Франция от коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Във Франция най-малко 5 лекари са починали от коронавирус тази седмица, съобщават френските медии.

Хиляди други лекари и болнични работници са изложени на риск от заразяване със смъртоносния вирус, докато страните се борят да снабдят болниците с достатъчно медицинско оборудване, като защитни маски и облекла.

Починалите от началото на епидемията от новия коронавирус във Франция вече са близо 2000, а само за последното денонощие броят на жертвите е почти 300.

За една седмица броят на починалите е нараснал четирикратно и към момента е 1995.
Дори във Филипините съобщиха за деветима починали медици.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аноним

    9 14 Отговор
    Президента Радев простия военен каза че няма опасен грип
  • 3 new order

    2 9 Отговор
    Малко чистка не е излишна.
  • 4 Гост

    11 7 Отговор
    Време е вече да се напомни на руснаците, китайците и ислямистите че белия човек няма завинаги да ги храни. Изкупуваш им петрола на 120 долара и руснака взе да се мисли за велик и да възкрасява СССР. Мюсуманите пък взеха да правят ислямски съюзи и да се опитват да налагат ислям посвета. Изнесохме си производствата в Китай, за да имат кво да ядат 1,5 милиарда китайци, те взеха да възкрасяват пътя на коприната, а Дзинпин се вживя в ролята на митичен кунг фу боец и мислител. Следва Студена Война, граници и глътка въздух за белия човек, че ни налазиха кви ли не пришълци.

    Коментиран от #8

  • 5 Факт!

    4 4 Отговор
    Нормално туристическите имигрантски държави със всякаква измет като Франция Испания и Италия изчезват.
  • 6 Чичо Гошо

    7 0 Отговор
    Ей, срам нямате с тези коментари. Замълчете
  • 7 charles

    2 2 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.
  • 8 заблудил си се

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Човече, ти в сравнение с китайците си като един бавноразвиващ се човек. Като циганин с каруца до професор по математика.