2 Април, 2020 08:19 4 438 4

Осъдиха мъж, който се изкашлял върху полицай

  • великобритания-
  • коронавирус-
  • британец-
  • полицай-
  • адам люис

Полицията в Лондон няма да толерира такова поведение

Осъдиха мъж, който се изкашлял върху полицай - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британец беше осъден на шест месеца затвор, след като се изкашля върху полицай, твърдейки, че е заразен с новия коронавирус, предаде AFP.

"Смятаме, че това е първата произнесена в Лондон присъда по свързан с коронавируса инцидент, в който е замесен полицейски служител", каза столичната полиция в изявление.

Във вторник полицай поискал от 55-годишния Адам Люис да го претърси, след като друг минувач му казал, че видял Люис да се опитва да отваря коли в западния лондонски квартал Уестминстър. Тогава Люис извикал на полицая: "Имам COVID! Сега ще ти се изкашлям в лицето и ще го пипнеш и ти!".

След това той нарочно се изкашлял върху полицая, а освен това се опитал да го наплюе и да го ухапе, се казва още в полицейското изявление. Той е бил задържан за опит за нанасяне на тежка телесна повреда, след което съд в Лондон го осъди на 6 месеца затвор за нападение над служител на силите на реда. Произнесената от съда присъда изпраща силно послание, че такива нападения няма да се толерират.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боб

    26 4 Отговор
    Е как така ще го осъдят за това? Това е нарушение на свободата му да кашля спокойно навсякъде, къде е хелзинския комитет хаха
  • 2 Професор по Стоманобетон

    9 9 Отговор
    Браво на човека!Ба ушев отзадзе,еничарска пасмина
  • 3 Браво

    9 8 Отговор
    Куките насекъде са псета
  • 4 Оффффф

    10 2 Отговор
    Не говорете така без да познавате английските полицай..имам няколко случки с тях и всичко беше много културно..това да не са нашите апаши с униформа..И КВО ПРАИМ СЯ...?