Last news in Fakti

4 Април, 2020 22:59 2 055 9

FOOD TAIPEI се отлага за декември

  • food taipei-
  • тайван-
  • изложение-
  • хранителна индустрия

Предвид напрегнатата международна обстановка, причинена от пандемията на коронавируса Covid-19, организаторите на FOOD TAIPEI – TAITRA (Съвет за развитие на външната търговия на Република Китай), TFPMA (Тайванска асоциация на производителите на храни и фармацевтични машини), TPA и Chan Chao International, обявиха, че тазгодишното издание на FOOD TAIPEI се отлага за периода 17 декември – 20 декември 2020 г.

FOOD TAIPEI се състои от шест едновременно провеждани изложения FOOD TAIPEI, FOODTECH TAIPEI, BIO/ PHARMATECH TAIWAN, TAIPEI PACK, TAIWAN HORECA и HALAL TAIWAN. Заедно те представляват пълната верига на доставки на хранителната индустрия на Тайван, която се характеризира с високо качество, надеждност и иновативност. Събитието събира и международни участници със собствени павилиони, на които представят своите уникални и разнообразни продукти.

Чрез своите 63 международни офиси, TAITRA ще покани повече световни купувачи да се присъединят на FOOD TAIPEI през декември, особено тези от Япония, Корея, страните от Близкия изток и Африка. Съветът ще организира и онлайн изложения на уебсайта на Taiwantrade, където отново ще бъдат поканени търговци от цял свят и ще могат да вземат участие в срещите. Освен това международните посетители ще могат да кандидатстват по програми, улесняващи присъствието им на FOOD TAIPEI в световните офиси на TAITRA

Тъй като всички международни изложения за храни бяха отменени или отложени през първото полугодие на 2020 г., търсенето и предлагането се очаква да се съживят до декември до предкризисните нива, като хранителната промишленост е готова за посрещането на нови бизнес възможности и предизвикателства, заради което и разсрочва, но не отменя изложението.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куфар за края на света го спряха отдавна

    3 1 Отговор
    През изминалата 2019 много генерални директори на корпорации отстъпиха доброволно постовете си. Разправят, че са си направили уютни бункери и могат да "отложат" света за доста дълго време..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Груйо

    5 2 Отговор
    Факти, забелязвам че публикувате много статии за Тайван и тайванския бизнес. Предполагам ви "насърчават", но подкрепям с две ръце. Тъй като Република Китай (Тайван) е антипод на криминалния и репресивен комунистически режим на ККП в континентален Китай. Малкия остров се развива много добре, а и успяха да се предпазят от ККП вируса.

    Коментиран от #4

  • 4 роби на САЩ

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Груйо":

    Докато сега САЩ ги изсмуче и зареже с източени сметки.

    Коментиран от #5

  • 5 Груйо

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "роби на САЩ":

    Ще ти се свако, това да не ти е Северна Корея или Куба, проспериращите комунистически кочини 😆😆😆

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Груйо":

    Груйо да си чувал за белия терор? С хамитата са само платената корумпирана върхушка. Га другарите ги изправят на стадиона проблема ще бъде окончателно решен. Добре че са комунягите да произвеждат. Виждаме как крава бойс я огелпиха га чайниците спряха да продават срещу доларес. Пак взеха да корсарстват стоките за ЕС.

    Коментиран от #7

  • 7 Груйо

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Чайниците ако не бяха разрешили частния бизнес и собственост, сега щяха да са по гладни от севернокорейците. Те ККП дефакто предадоха идеите на комунизма, но останаха на власт за да могат да крадат на воля и да не им се търси сметка за престъпленията. А народа на Китай 70% пак е беден и гладен .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.