Last news in Fakti

12 Април, 2020 19:45 1 965 3

Полицията в Киев издирва нарушителите с дронове

  • украйна-
  • русия-
  • дронове-
  • полиция-
  • коронавирус

Извънредното положение ще е в сила до 24 април

Полицията в Киев издирва нарушителите с дронове - 1
БГНЕС, на снимката: Полицията в Барселона използва дронове

Полицията в Киев започна да използва безпилотни летателни апарати, за да издирва нарушители на карантината, въведена от украинското правителство във връзка с пандемията от коронавируса. Това съобщи днес Националната полиция на Украйна, цитирана от ТАСС.

Полицията посочи, че полицаите са извършили първото патрулиране с помощта на дронове над многолюдни обекти миналата събота.

По решение на украинското правителство карантината и режимът на извънредно положение се продължават поне до 24 април. От 6 април е в сила решение на кабинета за въвеждане на строги ограничителни мерки.

По данни на украинското здравно министерство броят на заразените с коронавирус в Украйна е нараснал на 2777 души след увеличение с 266 души за последното денонощие. Към тази сутрин смъртните случаи в Украйна са 83, 89 пациенти са оздравели.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опълченец

    7 1 Отговор
    Смьрт на Хунтата
  • 2 Ръмпези

    4 0 Отговор
    ТУРСКА ГАДАТЕЛКА ПРЕДИ ГОДИНА Е ПРЕДСКАЗАЛА, ЧЕ ЛИДЕР ОТ БАЛКАНИТЕ ЩЕ БЪДЕ УБИТ ЧРЕЗ ДРОН..СЕГА, ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ , ИМЕНА НЕ ПОСОЧВА...
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Ай, стига бе,това Украйна, супер техническа нация, с дронове издирва нарушителите! Те пуснаха в началото на епидемията стотици хиляди гастербайтери да се приберат от Италия, Испания и Полша, без никакъв контрол, а сега ще ги хващат с дронове.