15 Април, 2020 09:01 2 606 1

Северна Македония удължава с месец извънредното положение

  • северна македония-
  • коронавирус-
  • извънредно положение-
  • скопие-
  • стево пендаровски

Предложението ще бъде представено на президента

Северна Македония удължава с месец извънредното положение - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

За успешно справяне с коронавируса в държавата е необходимо извънредно положение, реши правителството на Северна Македония във връзка с предложението, което ще представи на президента Стево Пендаровски, съобщава скопският вестник "Вечер".

На заседание на правителството бе взето решение на Пендаровски да бъде представено предложение с доклад за досега приетите мерки от страна на държавните институции, информираха от правителствената пресслужба.

Преди това президентът заяви, че е известно, че извънредното положение, което изтича тази седмица, ще бъде продължено с нови 30 дни. Той каза, че в четвъртък следобед ще има отново заседание на Съвета за сигурност и ако при него пристигне искане от правителството, съвсем ясно е, че извънредното продължение ще бъде удължено.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-Ха-Ха

    9 2 Отговор
    Горките и те вземат решения