24 Април, 2020 07:23 1 531 0

Екшън Джонсън се връща на работа

  • борис джонсън-
  • великобритания-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Британският премиер беше критикуван, че е реагирал прекалено бавно на епидемията от коронавируса

Екшън Джонсън се връща на работа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският премиер Борис Джонсън планира да се върне на работа в понеделник, за да продължи да ръководи борбата с коронавируса, пише в. "Дейли телеграф", цитиран от Ройтерс.

По-рано този месец Джонсън беше изписан от болница в Лондон, където беше приет, след като даде положителна проба за Ковид-19. След изписването си Джонсън продължи своето възстановяване в премиерската резиденция "Чекърс".

Британският лидер беше критикуван от политици от опозицията и от някои епидемиолози, че е реагирал прекалено бавно на епидемията от коронавируса, отбелязва Ройтерс.

Великобритания е близо до пика на кризата в здравеопазването, като броят на починалите от коронавируса в страната е вече над 18 730.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА