Last news in Fakti

26 Април, 2020 11:33 5 050 1

Френските ученици се връщат в клас, но с маски

  • франция-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Учените от правителствената комисия за коронавируса са препоръчали чиновете да са на разстояние поне един метър един от друг

Френските ученици се връщат в клас, но с маски - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Учениците от средните училища във Франция ще трябва да носят предпазни маски, когато учебните занятия започнат да се възобновяват от 11 май, предаде ДПА, като се позова на правителствени експерти.

Учените от правителствената комисия за коронавируса също така са препоръчали чиновете да са на разстояние поне един метър един от друг, а класните стаи да се почистват по няколко пъти на ден.

Комисията също така е препоръчала семействата първоначално да могат да избират дали децата им да веднага да се върнат на училище. Френските училища са затворени от 14 март.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошо де Гол

    8 2 Отговор
    Таз година с маски, догодина - с чип!