Last news in Fakti

27 Април, 2020 15:26 8 243 37

Китай с интересен отговор за САЩ

  • китай-
  • правителство-
  • сащ

Страната отговори на доклад на ЕС

Китай с интересен отговор за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Министерството на външните работи на Китай отхвърли обвиненията, че разпространява дезинформация от ЕС, съобщи ТАСС.

Отговорът е на европейски доклад. Според него има доказателства за китайски действия чрез социалните мрежи.

„Ние се противопоставяме на разпространяването на дезинформация от всеки. Можем да кажем, че ние сме жертва на подобни действия, а не инициатор.

Питам се, дали правителството на САЩ крие нещо? Защо там бързат да обвиняват други правителства”, заяви говорител на китайското външно министерство.

През миналата седмица се появи информация, че от китайското външно министерство са искали европейски представители да премахнат част от твърденията в доклада.

Китайското правителство на няколко пъти отхвърли твърденията за прикриване на информация, които идват от американски представители.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербав трол

    105 7 Отговор
    Питам се, дали правителството на САЩ крие нещо? Защо там бързат да обвиняват други правителства

    Ами то и обикновените американци въпреки постоянното облъчване с пропаганда взеха да се питат разни такива неща. И по целия свят взеха повечето хара да се питат.

    Как така фондацията на Бил Гейтс и института Хопкинс са разигравали какво ще се получи при световна пандемия от корона вирус (който е същия като сегашния) два месеца преди да се появят първите случаи на нова неизвестна болест в Китай.

    Търсете "event201/scenario" да видите.

    Коментиран от #3, #13, #35

  • 2 А сега де

    55 3 Отговор
    Кой е прав? На всички въпроси трябва да има аргументиран отговор щото иначе става като в Ирак.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дългия

    8 93 Отговор
    Единствени от целия свят, само Китайците се оказаха подготвени за вируса! Лъжеха от самото начало, затваряха доктори, не предодтавяха информация, изпращаха по света не годни маски консумативи, върнаха два самолета празни за Канада и много други. Китаец винаги е прав! А между другото Бил Гейтс е дарил билиони ....... .

    Коментиран от #11, #27, #30, #31

  • 5 Пешо

    84 12 Отговор
    Веднъж за винаги целият свят трябва да разбере едно- лицемерните приказки за демокрация ,общ евроатлантически дом,хуманизъмм европейски ценности и т.н. …са смо приказки за балъците ,а реалността се нарича ИНТЕРЕС И ПАРИ .Ако американците не водят войни за за нефта на другите страни ,то вече да са Фалирали,но и това ще дойде

    Коментиран от #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иван

    12 36 Отговор
    Всичко произведено в Китай плюс 30% към текущите мита и след 3-4 години нещата ще се нормализират. Плюс забрана за наемане в Европа на работници от страни имащи различни хигиенни норми и имащи работещи пазари за диви животни. Туристически визи за същите с по-тежки условия и нещата ще са наред, а то и така ще стане иначе Америка и ЕС се самоубиват.

    Коментиран от #19

  • 9 Гербав трол

    44 8 Отговор

    До коментар #3 от "опорна точка":

    А само соросоидчетата работят с внушения - пък че е произлязъл от САЩ има доказателства.
  • 10 бай Шиле

    42 5 Отговор
    На комшията имам да му връщам пари.Много пари.Ама на последък много лъже този проклетник и НЯМА да му върна парите.Всички атлантици да ме подкрепят!
  • 11 Иван

    12 51 Отговор

    До коментар #4 от "Дългия":

    Китаеца без да лъже не може да живее. Това е стандарт на живот при тях послъгването. Нещо като норма. Не е само правителството им. Просто манталитет.

    Коментиран от #14, #17, #23

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Оня

    20 14 Отговор

    До коментар #1 от "Гербав трол":

    Мани вируса , кажи нещо за извънземните , както и за 5джи мрежата , и как кокошките в Горно нанадолнище са спрели да носят яйца !!!

    Коментиран от #24

  • 14 Дамммм

    57 3 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Ванка-ти китайците ги изкара по-големи лъжци и от американците бе пич..-или викаш америте лъжат в името на демокрацията( хим.оръжието в Ирак ) и точно в името на демокрацията и лъжата им в ООН избиха над 3,6 милиона иракчани...Па то само Ирак да беше-а...ти как мислиш?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дългия

    6 55 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Правилно ако Американците не водят войни с диктатури и терористи, ти ще живееш в няква кочина ще бачкаш по 20 часа и като си вдигнеш носа заминаваш на оня свят! А под Американци се разбира свободни ,разкрепостени хора представители на всички нации, който искат навсяка хората да имат права и свобода, свобода не свободия!

    Коментиран от #18, #20

  • 17 бай Шиле

    38 5 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Иване,пропусна да пишеш,че освен лъжци китайците са и комунисти.Няма да ти начислят нищо за този пост.
  • 18 Обесен Язовец

    20 2 Отговор

    До коментар #16 от "Дългия":

    Ти си бил истински комунист бе!
  • 19 Гербав трол

    46 3 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Това никога няма да стане - богатите които ти плащат да плюеш по Китай изобщо не се интересуват от теб. За тях най-важни са печалбите и за това ще продължават да си правят заводи в Китай и да купуват всичко от там като стомана и цимент. Це продължават да внасят черни и чалмосани маймуни защото им трябват работници а това че изнасилили дъщеря ти или избили няколкостотин човека изобщо не ги интересува.

    Точно това е либералната демокрация и глобализма - не махнем ли тях всичко си остава същото. Проблема са нашите управляващи а не Русия или Китай но пък е добре стадото да блее в тази посока и да не гледа към върховете.
  • 20 бай Шиле

    27 8 Отговор

    До коментар #16 от "Дългия":

    Прав си.Добре,че са американците да въвеждат ред по света.В Ирак,Афганистан,Либия,Сирия и много други страни също мислят така.

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гербав трол

    26 1 Отговор

    До коментар #21 от "Дългия":

    Като са толково против диктаторите защо в Чили сложиха такъв да питам, и защо сега не нападнат Конго например или Мали или що се отказаха от Афганистан - ааа забравих там няма петрол. То само където има петрол се е пръкнал по един "диктатор" се седи върху техния петрол.
  • 23 Дългия

    6 12 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Да познавам ги отблизо, работил съм в Пекин, ама върви го обяснявай на дърветата. Те те мразят дори и за това, че не приличат на теб.

    Коментиран от #25, #26, #28

  • 24 Гербав трол

    27 2 Отговор

    До коментар #13 от "Оня":

    Бъркаш ме с някого. Даже аз много пъти казвам че 5G стана вредно щото китайците го измислиха първи а американците още нямат и най-вече защото бай Дончо каза да се бойкотира по целия свят. Та соросоидчетата подеха кампанията при сърце.

    Та сега щото е китайско е много вредно ама ако беше американски щеше даже да лекува от корона вирус.
  • 25 Гербав трол

    32 4 Отговор

    До коментар #23 от "Дългия":

    Ха ха работил бил в Пекин - тогава нямаше да му казваш така. Китаец даже не си виждал на живо и не можеш ги различи от виетнамци или корейци.

    Китайците са по чисти даже и от краварите за които е нещо нормално да са с обувките в леглото.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Дългия

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "бай Шиле":

    Ти да не предпочиташ, Садам Хюсеин, Осама бин ладен, Ислямска държава.....?А..? Ама ако ти дойде на главата друго ще запееш..... .

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Транзистор

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дългия":

    Нищо, че в екипа от СЗО, пристигнал на място в Ухан още януари, имаше и американски специалисти. САЩ и другите имаха 2 месеца, сега се оправдават с Китай, защото нищо не направиха. И между другото число билион няма, казва се милиард. Освен ако не си позабравил български...
  • 32 Транзистор

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Дългия":

    Ти от дивана е цинично да обясняваш хората в други държави от кой имат нужда. Имат нужда най-вече от МИР, нещо, което Западът не им предлага. И м/у другото Осама е американски проект, а ИДИЛ се появи там, където бяха унищожени светски държави и най-ожесточено с тях се бори САА(Сирийска Арабска Армия) и Хизбула.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 без майтап

    4 0 Отговор
    Амера що не са пробва с оръжие срещу Китай а,това не е Ирак
  • 35 КоронаМасква

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гербав трол":

    погледна ли генома, който американския институт за генетични изследвания споделя безплатно, свободно. И в евтропа е така. АРЕСТУВАНИ ЛЕКАРИ НЯМА, за разлика от КЕТАЙ! Прави си сам изводите, промит сифилистичен мозък!
  • 36 КОЧА

    0 5 Отговор
    НАПАДАЙ КИТАЙ ЗАТРИЙ ГО .
  • 37 ира

    3 0 Отговор
    Преди години казаха че в Ирак има опасни оръжия, и това бе повод за война. Още не са ги намерили.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания