Last news in Fakti

28 Април, 2020 14:40 3 689 19

Американските кадри не показват извънземни

  • русия-
  • нло-
  • сащ

Според руски експерт това са атмосферни явления

Американските кадри не показват извънземни - 1
Снимка: Shutterstock

Публикуваните от САЩ кадри с НЛО не са свързани с извънземни. Това заяви ръководителят на руския Институт за космически науки Иван Моисеев, цитиран от РИА Новости.

Представители на САЩ публикуваха кадри, заснети от американски пилоти. На тях се виждат необикновени явления, определяни като неидентифицирани обекти.

„Това наистина са неидентифицирани обекти. Може да става въпрос за атмосферни явления или радиолокационни явления“, заяви Моисеев.

Според него на кадрите не може да става въпрос за извънземни. Възможно е да става въпрос за визуален ефект от ракурс на самолета.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агент Харолд

    8 16 Отговор
    Никой не вярва на бояришниците вече.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шекспир

    9 3 Отговор
    Откачихте с тези извънземни. малоумните същества дето трябва да са за да прелетят светлинни години и да се крият за да ни забавляват
  • 4 Цеко сифоня

    14 6 Отговор
    На краварите президента им каза да си инжектират дензифектант и почнаха извънземни да им се привиждат.
  • 5 Съветник

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Агент Харолд":

    Бягай си инжектирай белина за здраве бе!
  • 6 Димитрова

    3 9 Отговор
    Институт за Космически Науки? Моисеев, стой си в космоса и не се обаждай!
  • 7 KurNic

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Агент Харолд":

    Това е като в вица по-добре да си пиян отколкото тъп. Предполагам не си толкова тъп да разбереш защо.
  • 8 Еее сички отричат очевидното

    9 1 Отговор
    И очевадното кви ли не глупости измислят само и само да скрият истината от населението но не беха балони мълнии ракети сателити звезди самолети комети ....нещо признаването на извънземен живот много бърка световния елит щото ше му секне царството .....тръгнали с радио вълни да дирят извънземни😂😂😂😂 и понеже те не ползват радио вълни за връзка наса вика ами ето нема ги ние ги дирим ама те не съществуват😂😂😂😂

    Коментиран от #14

  • 9 Давид

    5 3 Отговор
    Цялата тази пропаганда , с която ни обливат за извънземните е с цел да не разберем , че хората , които контролират парада са на луната . От там идва Буда , Исус и Мохамед , те са адепти . На хората нито им е разрешено нито имат възможност да напускат слънчевата система . Всичко е цирк . Цялата земна промишленост е цирк .
  • 10 Факт

    3 0 Отговор
    Тия са пили белина!
  • 11 бомбата

    0 0 Отговор
    Иван Мойсеев ефект от ракун
  • 12 Бай Манчо

    6 1 Отговор
    Не се разбира само кога са заснети кадрите - преди или след пиенето на Белина :)))))
  • 13 Наблюдател

    3 2 Отговор
    Има кръгове не само в Русия от каквито очевидно е и този Иван Моисеев които по никой начин не искат да възприемат съществуването на извънземни и постоянно изпадат в положението на шопа дето за пръв път отишъл в зоологическа градина и като стигнал до жирафа погледнал нагоре гледел,гледал и накрая казал: "Е па нема такова животно!"
  • 14 Димитрова

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Еее сички отричат очевидното":

    В психологията има един похват който се използва за заблуда за очевидни неща, смесица от - лъжа, истина и пак лъжа. В случая, много държави зазсекретяват документи за наблюдение на обекти и същевремено търсят нещо в космоса.ГЛАВНОТО, което крият, е че на Земята има много по-стара и по-развита цивилизация от нашата, за което има и хиляди археологически доказателства. Много от тези обекти, са наблюдавани да влизат и излизат от океана. Лично за мен, са напълно прави, да не разгласяват за какво става въпрос.

    Коментиран от #15

  • 15 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Димитрова":

    Дай поне едно от тези хиляди доказателства.

    Коментиран от #16

  • 16 Димитрова

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Някой":

    Има една стара поговорка-На ти кьорчо очи. Виманите при индусите, какво са напримерно? Черепите от Паракас от хора ли са? (при изкуствена деформация, се променя формата, но не и обема на черепа) Има много неща, които са ни пред очите. В пещера МАГУРА има доста интересни скални рисунки, които са и от най-старите. Разгледай в нета и картината Мадоната на Свети Джованино.
  • 17 миш

    5 1 Отговор
    Американците са видели извънземни ,още кога бяха на Луната.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания