3 Май, 2020 11:18 6 538 96

Бившият канцлер на Германия Шрьодер: Санкциите срещу Русия са безсмислени

  • герхард шрьодер-
  • гермаания-
  • русия-
  • крим

Нито един руски президент никога няма да даде Крим на Украйна, смята бившият канцлер

Бившият канцлер на Германия Шрьодер: Санкциите срещу Русия са безсмислени - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер коментира възможността за отмяна на антируските санкции по време на пандемията. Политикът подчерта, че икономическото сътрудничество е особено необходимо в сегашната обстановка, съобщи Федералната агенция за новини /ФАН/.

В интервю за Tagesspiegel Шрьодер заяви, че въпреки страшното минало и Втората световна война, Русия е готова да взаимодейства с новата Германия в дух на доверие и това въобще не е преувеличено.

Според него антируските санкции предизвикват исторически спомени в Русия, но не променят политиката ѝ.

„В момента, когато поради кризата във връзка с коронавируса ни очакват трудни моменти в икономиката, е необходимо повече сътрудничество. Следователно трябва да се премахнат безсмислените санкции “, убеден е Шрьодер.

Освен това политикът нарече сериозна грешка изявлението, че чрез санкции Русия може да бъде принудена да предприеме каквото и да било действия.

„Нито един руски президент никога няма да даде Крим на Украйна. Това е реалността“, добави той.

Шрьодер коментира и ситуацията в Украйна. Политикът е сигурен, че мир ще бъде постигнат само ако Украйна стане федерална държава и осигури автономия на източната част от страната.

Съединението на Крим с Руската федерация се състоя през 2014 г. в резултат на национален референдум. Процедурата на гласуване се проведе в съответствие с цялото международно право и Устава на ООН, като Москва многократно е посочвала това. Правителството в Киев обаче, което беше създадено след преврата в Украйна през 2014 г., не признава резултатите от волята на кримчаните.

По-рано Европейската служба за външни дейности даде изявление, в което заяви, че ЕС не признава връщането на Крим към Руската федерация, а също така очаква "Русия да спре всички нарушения на международното право на полуостров Крим".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наука в лоши ръце.

    38 6 Отговор
    Планета земя площ 510 млн/км2/......70% вода....... 30% суша....... По малко от половината суха земя е обработваема ,останалата е застроена ,негодна или отровена! Население на земята приблизително 8 млр.......2020 г.намаляване на производството на храна увеличаване на консумацията....... 2021,2022 война между човеците за хляб ,сол и лук!!…...Проста математика!!!!Мисли за утрешния ден,пести храната........!!!!

    Коментиран от #35, #96

  • 2 Айде

    77 14 Отговор
    Соросоидните сополи и сълзи да започнат сега!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Бай

    23 3 Отговор
    Докога ще триете коментари, нещастници
  • 6 Бау

    45 9 Отговор
    Герхард Шрьодер е председател на борда на директорите на Роснефт...

    Коментиран от #23

  • 7 бай Киро

    91 7 Отговор
    Е този шваба направо ги затапи с Крим и федералитета на украйна.Така ясно дори говорител на "Кремъл" не е поставял нещата.

    Коментиран от #74

  • 8 Иван

    18 91 Отговор
    Путин отчаяно мобилизира всички русурси-пропагандни, платени маши като този немски социалист, настоящ мастит директор на олигархическана структура СП-2, която няма да се събдне, както стана ясно на 30.04. Май язък за 10 млрд за тръби..И не случайно това влечуго изпълзя отнякъде точно след решението на Германия да откаже ексклузивност за СП-2 и да следва законодателството на ЕС!
    а с Путин нещата са много тежки и явно поставената цел да паднат апон ечаст от санкциите не се сбъдва. Тез исанкции не са срущу държавата Русия. Те са срещу опраделени лица и фирми. А защо му трябват да падната. ами защото вече на обкръжението му от олигарски явно им писна да се крият по Сибир и искат да си харчат гадните империалитически долари в Европа и САЩ, а сега не могат. Така че свалянето на Путин от власт върви в пълен ход в момента. Няма пари от петрол, нама да го има СП2,а в съда в Хага става много напечено..

    Коментиран от #13

  • 9 Бай Бай

    21 33 Отговор
    Шрьодер е на руска служба

    Коментиран от #14

  • 10 дончо

    73 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Нито един руски президент никога няма да даде Крим на Украйна. Това е реалността“, добави той.
    ==================================================

    Ами сега какво правим?
  • 11 Кожухаров

    54 4 Отговор
    ООН: Правосъдието за смъртта на хората в Одеса все още не се е случило.
    На 2 май се навършват шест години от насилието в Одеса, при което загинаха 48 души, но никой така и не е привлечен към отговрност. Семействата на жертвите се борят за справедливост, но през всичките тези години правосъдието остава недостижимо.

    Коментиран от #16, #75

  • 12 Тишански

    74 10 Отговор
    След този коментар,имам чувството,че ще има масови самоубийства сред соросоиди,русофоби и тем подобна зловонна смрад.
  • 13 Иван

    6 31 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Корекция: не на СП2 а на Роснефт.
    А в СП2 е същата история. Назначен е бивш агент на Щази...
    https://biz.liga.net/ekonomika/tek/novosti/chto-obschego-u-shtazi-i-severnogo-potoka-2---der-standard

    Коментиран от #56

  • 14 Хехе

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Бай":

    Факт!
  • 15 Сан Чопанса

    7 46 Отговор
    Санкциите нямат ефекта който очакваше Запада но руските управници са системно унижавани чрез тях и страната се развива доста по-бавно. Въпреки че промишленият шпионаж на Путин даде високи резултати а това се премълчава от всички на Запад, все още купуват каквото нямат на тройни цени чрез Индия и Белорусия, от храни до промишлена продукция.
  • 16 Немцов

    11 45 Отговор

    До коментар #11 от "Кожухаров":

    А тези украйнци, които бяха избити в Киев, Донбас и Крим намериха ли справедливост.

    Коментиран от #20, #25

  • 17 ердсф

    10 58 Отговор
    Продажника Шрьодер рано или късно ще влезе в затвора за държавна измяна!
  • 18 другарят

    75 10 Отговор
    Русия трябва напълно да изхвърли Европейските стоки от руският пазар. Тези "санкции" се отразиха добре за руското производство. Вече над 80% от всички основни стоки потребявани в Русия са произведени на територията на Русия. Като се започне от кораби , самолети, локомотиви и вагони, камиони и автобуси, леки автомобили, селскостопанска техника и други машини, битова техника и електроника, електро-инструменти и електро-оборудване, лекарства и химическа продукция,дрехи и обувки ,хранителни продукти и тн..Да не говорим че военната техника, енерго-ресурсите и машините в енергетиката са на 100% произведени в Русия. Така че за какво и е изтрябвала Европа на Русия при положение, че джендърите чаката апарати за дишане и маски от Китай и имат едва 15% от нужните ресурси, а всичко останало се внася от вън. В България даже храните са на 70% вносни, да не говорим за всичко останало..

    Коментиран от #29, #78

  • 19 Хауърд Лъвкрафт

    13 62 Отговор
    За Русия настъпват трудни времена ..
    Скоро нищо няма да остане за крадене ..
    Гнидите на руските въшки ще умрат от глад !

    Коментиран от #24, #28

  • 20 Кожухаров

    59 8 Отговор

    До коментар #16 от "Немцов":

    Кой изби украинците в Киев ? Тоя който раздаваше банички на Майдана ?
    В Крим няма убити !
    А за Донбас пита хунтата в Киев ! Кой хвърляше върху населението забранени фосфорни бомби ?
    Да не говорим че Крим, Донбас и Луганск никого не са били територия на Украйна.
    Справка - картите от 1920 година !
  • 21 Чочо

    52 6 Отговор
    Това което казва Шрьодер го знаят и други западни политици, в момента в който го кажат на глас стават бивши.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бау":

    В този борд на директорите повечето са чужденци Заварено положение от времената на Елцин.
  • 24 мамулчо

    37 6 Отговор

    До коментар #19 от "Хауърд Лъвкрафт":

    соросоидните въшки ще изпреварите руснаците.
  • 25 Гост

    49 4 Отговор

    До коментар #16 от "Немцов":

    Немцов да си опресни паметта, в Крим няма нито един избит или ранен украинец. Предадоха го без един изстрел. Но затова пък има 48 украински граждани в Одеса запалени живи от украинските нацисти на втори май. Но този факт на Европа не е интересен и не последваха никакви санкции,нито дори размахва е на пръст, сякаш нищо не се е случило.

    Коментиран от #39

  • 26 Максим

    38 5 Отговор
    Един смелчага да каже онова, което повечето европейски политици мислят,но ги е страх да предложат официално.Ше ми се да видя колко процента одобрение ще има кандидат за президент в Русия, ако сподели, че ще върне Крим на Украйна. Навални бе обявил, че ще го стори. Процентите му на популярност от допитване на Лавада център от миналата година са три.
  • 27 Васил

    6 23 Отговор
    Сега ли разбраха че тези санкции са безсмислени по скоро такива трябва да има за Китай който пусна вируса и изби толкова народ.
  • 28 А какво значение има това за джендър-

    22 5 Отговор

    До коментар #19 от "Хауърд Лъвкрафт":

    соросоид в мутренската кочина,която е на първо място по смъртност в света и всеки африканец дава мило и драго да “прескочи” нелегално територията лунен пейзаж.

    Коментиран от #34, #45

  • 29 Руски гражданин (русофил)

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "другарят":

    Русия, не само да се откаже от всички стоки на ЕС, трябва и нова желязна завеса. Търгува ли вече само с рубли?
  • 30 Истината

    11 23 Отговор
    Руснаците винаги са действали с корупция сред западните политици и Шрьодер е христоматиен пример на какво да способни руските пари. Дори в западната политология съществува термина "шрьодеризация" означаващ трансформирането на западни политици с помощта на подкупи в руски агенти на влияние. В България подобни случаи бол!
  • 31 Хехе

    12 17 Отговор
    Щом и този кърлеж,залепнал и смучещ яко от бензиноколонката,го удари на чувства за санкциите, работата в Русия е допряла до шменти-капели.Ставащото по високите етажи е нищо,когато обикновения руснак огладнее и ожаднее, тогава ще е..
  • 32 А бе

    5 11 Отговор
    Безсмислени,но нека останат..
  • 33 Наблюдател

    8 24 Отговор
    Още другарят Ленин е наричал западняците, които поради идеологическа заблуда или от алчност са ставали проводник на руските имперски интереси "полезни идиоти". Пророчески са думите на пролетарския вожд, че "капиталистите са толкова алчни, че ще ни продадат дори въжето, на което ще ги обесим"! Шрьодер породи алчност прави точно това, без да си прави сметка, че по този начин помага за унищожението на западната цивилизация от Империята на злото.

    Коментиран от #36, #40

  • 34 Распоретина

    8 7 Отговор

    До коментар #28 от "А какво значение има това за джендър-":

    Значението е такова, че е най-добре да не напускате матушката.
  • 35 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Наука в лоши ръце.":

    може би бъркаш...войните ще се водят за прясна вода...храната можеш и да я намалиш, но без вода не се живее...

    Коментиран от #76

  • 36 Ъхмм

    28 5 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    А кога САЩ ще върнат анексираните Хавайски острови и Тексас,а Англия Гибралтар ?Ъхмм!Кога?

    Коментиран от #38, #42

  • 37 Рубладжийче

    12 13 Отговор
    Геносе Шрьодер от дълги години е на руска хранилка в Газпром. За четири заседания годишно получава 600 000 долара. Без да се броят бонусите и премиите в края на годината. За тези пари доста политици ще играят казочок и ще свирят на балалайка. А някои от българските го правят за много по-дребни суми или да някой медал връчен от Путин.
  • 38 Burgmeester

    6 22 Отговор

    До коментар #36 от "Ъхмм":

    Ахахахаха, представям си как ”връщат” Тексас на мексико. Мексиканците, избягали от страната си в САЩ ще вдигнат революция. Само и само да останат под американски факт. Вие, русоспиите, сте един ходещ виц.
  • 39 Истината

    10 19 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Доказано е, че пожара в Одеса е провокация на руските служби. Защо продължаваш да лъжеш?
  • 40 У бре

    11 5 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Полезни идиоти,ама полезно си е поживял и Ленин в Швейцария! Сигурно оттам е и сифилиса( изключително благодарни сме му)който го отнесе на 54,а приличаше на 74-годишен.

    Коментиран от #46

  • 41 Хауърд Лъвкрафт

    8 16 Отговор
    Оказва се , че при такава здрава нация , както германската , също се намира човешка измет ..

    Коментиран от #43

  • 42 Само питам

    9 11 Отговор

    До коментар #36 от "Ъхмм":

    А какво общо имат Хавай и Тексас с Крим? Ако беше малко по-начетен щеше да знаеш как и кога се присъединава Тексас към САЩ и как Хавай става американски щат. По въпроса за Крим също има изписани тонове страници. Има документи, на които се е подписала Русия и с които гарантира териториалната цялост на Украйна.
  • 43 Истината

    13 8 Отговор

    До коментар #41 от "Хауърд Лъвкрафт":

    Парите винаги са способни да разкрият боклуците! И германците не са изключение. А у нас има и идейни боклуци, които продават българските интереси само заради "данък вечна благодарност".
  • 44 нека бъдем точни

    7 10 Отговор
    Тоя боклук не работеше ли в Газпром?
  • 45 смесен БРАК

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "А какво значение има това за джендър-":

    Еее! За това ли чупите българските инструменти, защото сме гендари?
  • 46 Истината

    9 7 Отговор

    До коментар #40 от "У бре":

    Вожда и учителя на българския народ Георги Димитров, или както е известен като Гошо Тарабата също си е поживял добре с руски пари в Европа и по-точно в Германия преди да стане "героят от Лайпциг"!
  • 47 В .В.

    15 4 Отговор
    Много сте прав г-н Канцлер...Със референдум, или без референдум,Крим е на РФ...Беше временно отдаден под наем на нашите,,братя,,Окраина,,но това е минало..Добре дошли в бъдеще!!!!Поздравления . ..Но винаги сме готови на допълнителен диалог...

    Коментиран от #49

  • 48 ПЕНКО

    16 3 Отговор
    най-тежкия епизод в живота ми : момче на около 20 години "пленено" от бандеровците от "десен сектор" - помоли журналистите : " помогите -спасите " !!! Но не стана и го отведоха да го убият !!! Малко "десен сектор -цру" избиха в източна Украйна ,но след "северен поток-2 " ще платят с лихвите - лвов и тираспол и цру и шляхтата убийци !!!

    Коментиран от #50, #92

  • 49 Истината

    5 11 Отговор

    До коментар #47 от "В .В.":

    Един български безроден руски роб по същия начин казваше :"Де юре Крим е украински, де факта е руски"!
  • 50 Истината

    4 10 Отговор

    До коментар #48 от "ПЕНКО":

    Пенко, ще ме разплачеш! Защо не споменеш другата руска лъжа за "четиригодишното руска момченце разпънато на кръст от бандеровците през очите на майка му"?

    Коментиран от #60

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мим

    20 4 Отговор
    Един умен политик, които е прозрял истината и правилно казва, че тези санкции вредят само на тези които си мислят, че санкционира. А що се отнася до Крим и тук правилно казва, че никога повече няма да е на Украйна. Мир ще има и ако действително се даде автономия на източната част на Украйна..

    Коментиран от #57, #93

  • 54 елo

    16 2 Отговор
    След събитиятя през 2014 толкова невини хора бяха убити къде са тези " цивилизовани свине" които нито веднъж не са споменали сякащ всичко това се се случило в друга планета.Тези лицемери - когато засягат техните интереси попадат в истерия или проливат "крокодилски сълзи " същите лицемери веднъж даже открито не са поискали от Украинското бандитско правителство обяснение.Защото те са под закрилата на "Световното зло" наречена Америка.

    Коментиран от #55, #68, #87

  • 55 Руските свине

    4 10 Отговор

    До коментар #54 от "елo":

    Са в основата на избиването на хора, бе русоид. Включително и на 298 пасажери от малайзийския Боинг МН 17.

    Коментиран от #59

  • 56 Простичък си

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Ванка... Ама за лизач ставаш.
  • 57 Ха-ха-ха

    4 11 Отговор

    До коментар #53 от "Мим":

    Шрьодер просто е поредния платен полезен идиот, който руснаците използват с пропагандни цели. Умен е разбира се, но дотолкова доколкото да напълни собствения си джоб.

    Коментиран от #62, #71

  • 58 Вече

    13 2 Отговор
    Вече шеста година немога да вдяна как Соросоидите си представят американски подводници и кораби в Севастопол....

    Коментиран от #61

  • 59 Кой има интерес

    10 2 Отговор

    До коментар #55 от "Руските свине":

    е първият въпрос в такива случаи . А вторият - случвало ли се е и друг път нещо подобно? И двата отговора са -Украйна. Объркаха самолетите просто.

    Коментиран от #66

  • 60 Лъжа е и

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Истината":

    случилото се в Одеса може би? Колко души бяха изгорени живи там ?

    Коментиран от #63

  • 61 И аз толкова години

    5 6 Отговор

    До коментар #58 от "Вече":

    Не мога да разбера колко тъп трябва да бъдеш за да си мислиш, че някой е искал да превърне Севастопол в база на НАТО. При положение, че там имаше база на руския черноморски флот, договора, за която в края на 2013 година бе продължен до 2049 година.

    Коментиран от #64

  • 62 Платени идиоти

    9 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ха-ха-ха":

    търси сред нашите " политици" - гарантирам , че няма да ти е трудно да ги откриеш.
  • 63 Истината

    2 11 Отговор

    До коментар #60 от "Лъжа е и":

    Пожара в Одеса беше провокация на руските спец служби за да обърнат общественото мнение против Украйна.

    Коментиран от #65

  • 64 Това нов рефрен ли е?

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "И аз толкова години":

    Просто попрочети малко повече, ако не знаеш украински, ползвай преводач.

    Коментиран от #70

  • 65 Кой ти го каза това?

    8 1 Отговор

    До коментар #63 от "Истината":

    Защото моята информация е от украинци, които не обичат Русия. Но не споделят мнението ти.

    Коментиран от #67

  • 66 Истината

    3 11 Отговор

    До коментар #59 от "Кой има интерес":

    Руснаците ще бъдат осъдени от съда в Хага, бе русофилче. Въпреки яростно то отричане на фактите. Само българските русофили отричане до дупка, че Русия не е свалила самолета . Още от миналата година текат преговори Русия да заплати на жертвите, но да не носи вина за свалянето на самолета.

    Коментиран от #95

  • 67 Истината

    2 5 Отговор

    До коментар #65 от "Кой ти го каза това?":

    А една жена от Женския пазар какво ти каза?
  • 68 Хауърд Лъвкрафт

    3 12 Отговор

    До коментар #54 от "елo":

    На 3 септември 1812 година , Наполеон влиза в Кремъл под звуците на Марсилезата .
    Но Москва гори , подпалена , за да не могат французите да се скрият от руската зима.
    Заедно с Москва , изгарят и свои хиляди ранени войници ..
    Стара руска традиция , да не зачитат човешкият живот ..
    А сега си помислете и за Одеса .

    Коментиран от #86

  • 69 До 19

    9 1 Отговор
    Ха стига бе Русия има територия и богатства дето никого не могат да я окрадът
  • 70 Истината

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "Това нов рефрен ли е?":

    През 2010 година става следното:"
    АРХИВ RB.RU
    09:11 22 апреля 2010
    Россия арендовала базу в Севастополе
    Россия и Украина неожиданно для себя заключили вчера стратегическое соглашение. Киев получил 30%-ную скидку на российский газ на ближайшие 10 лет в обмен на обещания сохранить российский флот в Севастополе до 2042 года. Это может стоить бюджету России $40 млрд в текущих ценах, но взамен ей на 30 лет гарантировано военное присутствие в Крыму, а Украине надолго закрыта дорога в НАТО. Сделка вступит в силу только после ратификации ее парламентариями обеих стран." Ако не разбираш руски намери някой да ти го преведе.
  • 71 Мим

    10 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ха-ха-ха":

    Умен е разбира се и вижда как стоят нещата а дали е платен той има толкова пари колкото да изкупи цяла примерно България с умните ни политици барабар,така че едвали ще се продаде за жълти стотинки..

    Коментиран от #72

  • 72 Истината

    2 5 Отговор

    До коментар #71 от "Мим":

    Не се е продал за жълти стотинки, разбира се, но че се е продал на руснаците е повече от ясно. Само у нас се продават евтино и на килограм. Дори едно "спасибо" не им казват.
  • 73 Мим

    6 1 Отговор
    Добре,защо мислиш така,защото казва истината ли,а тя както знаеш е точно такава,,Смятъш ли ,че някога руснаците ще се откажат от Крим и ще кажат, даваме ви го елате.Мисия невъзможна..

    Коментиран от #77

  • 74 Роко

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "бай Киро":

    Ми че той е говорител на Кремъл. От години е на руска хранилка.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Наука в лоши ръце.

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Новата технология за пречистване на морската вода е факт! Графен който вече учените извличат от соево масло !
  • 77 Истината

    1 4 Отговор

    До коментар #73 от "Мим":

    Нищо невъзможно няма, но санкциите са наложени по конкретен причина и след като тя отпадне тогава трябва да се свалят. Ако стане както предлага руското мекере Шрьодер само ще се поощрят агресивните руски имперски амбиции.

    Коментиран от #83

  • 78 Роко

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "другарят":

    80% от използваните стоки не се произвеждат в Русия. Освен ако под Русия нямаш предвид Китай. Най - продаваната кола в Русия и до момента си остава Хюндай. Руските супер-бупер самолети бяха спряни от полети дори в Русия (след като балъците чужденци купили тоя боклук го върнаха, руснаците решиха, че ще бъдат тъпи и упорити и продължиха да летят на тях, но след поредица от катастрофи дори те разбраха че в Русия самолети не се правят или поне не такива които да летят. Беларус само за месец се превърна в световен лидер в производството на полски ябълки, турски домати, норвежка херинга и френски сирена. Е вярно бтаката си прибира своето ма кво толкова нали руския народ плаща. Лошото е че Индонезия отказа да трампи палмово масло за летящи москвичи и сега не се знае от какво ще произвеждат храната за импорто замещението но пък от друга страна сега им остава много петрол та могат да гепят някоя технология която да позволи да се прави храна от петрол.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Тисъна

    6 1 Отговор

    До коментар #79 от "Крум Усаински Крупник":

    Западняците ги е шубе до смърт от икономическия съюз ФРГ-РФ: фундаментални науки, ресурси и технологии.

    Коментиран от #81

  • 81 Истината

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Тисъна":

    За какъв икономически съюз бълнуваш? Русия може да бъде единствено икономически придатък на Германия. И източник на евтина. работна ръка. Но германците и сега купуват евтино руската газ а украинците като работна ръка не отстъпват на руснаците като качество и не носят толкова проблеми.
  • 82 Гост

    2 2 Отговор
    Шрьодер е руски храненик и няма как да говори друго. Години наред получаваше огромна заплата от Газпром. Все едно Златев да каже нещо против руснаците.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "Хауърд Лъвкрафт":

    хроникьорчето с нов ник, но също толкова тъп...каква марсилеза те гони през 1812 година, като по времето на Наполеон е била забранена? :))))
  • 87 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "елo":

    Да бе мирно стояло не би изгоряло. Така е когато продаваш родината си на престъпника Путин.
  • 88 Сладък лейтенант Грюбер от СС

    0 1 Отговор
    Вие другари русофили и комунисти не плачете за отиващите си на кино руснаци и заминаващата си Русия! Плачете за парите, които са ви спряни, защото икономиката ѝ вече е на ниво 1949 година... Коварен плач от жестоки коварни хора....Още по-коварен плач ви чака, защото това е само началото на краят ѝ...Красавицата си отива, зловещо отровена, отхапала парче от отровната ''златна петролна'' ябълка, а вие джуджета сте безпомощни и ронещи сълзи денонощно...без хонорари вече...и вечно...но не за нея, а за рублите ѝ...Ако бях ''Русия'' и знаех това', щях да ви депортирам веднага в обятията си:):)
  • 89 Ванката

    1 0 Отговор
    Здравейте Сашета! Тук съм, тук съм!
  • 90 Сашето

    0 0 Отговор
    Къде бе Ванка?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "ПЕНКО":

    Нещо бъркаш участващите лица. Младежа не беше руснак, а украинец. А изродите пребили го до смърт бяха зелени човечета.
  • 93 Роко

    0 4 Отговор

    До коментар #53 от "Мим":

    Приятелю въпросния индивид отдавна не е политик. От години работи в руски компании и говори само това което му кажат от Москва (трябва да си заработва 30-те сребърника). А да ти задам един въпрос: Щом санкциите не вредят на Русия, дори според някой тук пишещи тук са й единствено от полза защо Путин и всички политици на неговата хранилка (като въпросния Шрьодер, Радев, Кури, Бялата Златка, Льо Пен) реват да им ги махнат? Нещо не се връзва хем са от полза хем искат да ги махнат.

    Коментиран от #94

  • 94 Санкциите

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Роко":

    Не важат за мутрите, които построиха турски поток, в България с наши пари и го поднесоха,като новогодишен подарък на Путин, сега разбирате ли защо не споменават Герб начело с Борисов, заобиколили санкциите, с построяването на Турски поток, който фактически, заобиколи Украйна,да наистина санкциите не действат,когато има хора като вас правещи се на евро атлантици,а те рубладжии.
  • 95 Напълно си неосведомен

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "Истината":

    Има информация, но трябва да си я намериш, че самолета е бил сбъркан. Искали са да убият Путин, но той е бил предупреден и неговият самолет е крив Ал леко по друг маршрут и... е стала ГОЛЯМА ГРЕШКА. Анадъ му?
  • 96 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Наука в лоши ръце.":

    МАЛКО ПРЕКАЛИ! НО ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, ТАКА МИСЛЯТ БЕЗБОЖНИЦИТЕ ФАНАТИЦИ! А в действителност, крайно необходимо е, да се разделим с ХЕДОНИЗМА, С РАЗХИЩЕНИЕТО НА СУРОВИНИ, МАТЕРИАЛИ, ГОРИВА И ЕНЕРГИИ! ДА ОТИДЕМ РЕШИТЕЛНО КЪМ ВЪЗВРЪЩАЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ - водни ресурси, слънчеви колектори , вятърни елцентрали, да спрем да пилеем време и огромни средства за личен транспорт, ДА ПОСТРОИМ ТРАМВАЙНИ ЛИНИИ, МЕТРО, ВЪЖЕНИ ЛИНИИ ДО ПРИРОДНИТЕ ПАРКОВЕ, ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВЕЛОСИПЕДИТЕ ЗА МАСОВО ПРИДВИЖВАНЕ! Много нации вече го правят, а ние сме на опашката!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания