Last news in Fakti

4 Май, 2020 15:52 2 969 7

Испания се подготвя за летния сезон

  • испания-
  • сезон-
  • туристи

Страната с действия за привличане на туристи

Испания се подготвя за летния сезон - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството в Испания подготвя специални действия за запазването на летния сезон, съобщи El Pais.

Разговори в правителството се водят за осигуряване на местата за туризъм. Туризмът е основен стълб в испанската икономика.

От следващата седмица страната започва контролирано отваряне на ресторанти. Професионалистите в сферата вече са подготвили специални нови оферти за туристите.

Водолазните клубове вече работят по специални наставления. В Гранада търсят контрольори, които да следят за събиране на голям брой туристи на едно място.

Плажовете няма да бъдат обграждани, а ще се разчита на отговорността на туристите. Ресторантите вече работят, за да се реорганизират.

Хотелите вече работят за спазване на изисквания за чистота и постоянни проверки. Работи се за допускане на чуждестранни туристи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 6 Отговор
    Е гати фарса.
    Немога да повярвам.
  • 2 Българина

    9 2 Отговор
    А тук с радосте натирим всички българи в гърция и като туристи и като емигранти в германи, испания..... Герб гледат да ни разкарат по всякакъв начин от тук!
  • 3 Бг турист

    4 0 Отговор
    Днес гледах едно изказване на някакъв хотелиер-малоумник по ''Скат''. Същия този уникален екземпляр твърдеше, че Бг ла..неморието било напълно конкуретноспособно на Гръцкия морски туризъм...Леле мале...и се чудим че България пропада. Близо час се смях на тоя тЪпан..
  • 4 0000

    3 5 Отговор
    Испанците почнаха ли да се къпят
  • 5 Силвия Иванова

    1 3 Отговор
    Много хора се радват за по-лекия режим и отварянето на заведения, но ако нямаме съзнание и лична отговорност за хигиена и дистанция , може Вирусът да се завърне отново и да бъде още по-жесток.😈
  • 6 Дедо1

    0 0 Отговор
    Деди си оди на вилата--гъсти борови гори,прохладно йе,ледена биричка от гераня,и от кеф по некое време си удрям една с провикване бре-бре -брех
  • 7 Тончо

    0 0 Отговор
    Не мога да допусна, че след като за Испания туризма е златна кокошка, как сами ще я удушат?
Новини по държави: