Last news in Fakti

7 Май, 2020 23:50 2 958 14

Путин разговаря с Макрон - Май 2020

  • еманюел макрон-
  • владимир путин-
  • русия

Двамата обсъдиха двустранните отношения

Путин разговаря с Макрон - Май 2020 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският президент Владимир Путин е провел телефонен разговор с френския държавен глава Еманюел Макрон, съобщи РИА Новости.

Това беше обявено от френски представители. Двамата са обсъдили предстоящата среща на Съвета за сигурност на ООН.

В срещата ще участват петте постоянни страни, членуващи в групата. Двамата са потвърдили значението на двустранното сътрудничество.

Двамата са говорили и за предстоящите чествания на победата над Германия. Уточнени са следващи разговори.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6667

    24 2 Отговор
    "Бай Дончо си говорил с Путин" докладват американците, "Макарончо си говорил с Путин" докладват французите- личи си кой има нужда да покаже на света "ето, ние си говорим и обсъждаме важни неща" и как несъзнателно (а дали) се формира една опашка от желаещи да застанат на килимчето пред господаря и да му ближат подметките отново...
    Все му звънят на Путин да си говорят (то лошо няма де) ама някак не виждам руските медии да докладват за това веднага, пък то и протокола изисква който се е обадил да пусне комюникето- що все Дончо, Макарончо, баба Меркел и другите смешници му звънят на Путин, нали според един наш "виден професор" Путин бил просто регионално диктаторче и от него нищо не зависило?

    Коментиран от #7

  • 2 Макрон

    18 3 Отговор
    постъпва правилно и дипломатично. Партньорите трябва да се поздравят по случай Деня на Победата - 9май.
    Това само може да ни радва.
  • 3 Факт

    20 5 Отговор
    Всички ще целуват ръка на Вовата.

    Коментиран от #4

  • 4 6667

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Те и друго ще му целуват, ближат и лапат на Вовата (че и на китайчето) ама дали няма да е твърде късно да минават с целувки- май ще трябва някои и бузки да разтварят и да се хващат за палците
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Садам

    12 2 Отговор
    Методиев Б.Б. казА,че при Путин Руснаците били живеели в страх.Сиреч,аз/Борисов/съм диктатор ама има и по-голям сатрап от Мен/е/.
  • 7 среднощен

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "6667":

    "...Путин бил просто регионално диктаторче и от него нищо не зависило?"; Много добре казано, колега..! Просто "регионът", в който управлява Путин е доста голям и "разпадаща се Европа" може да допринесе да стане още по-голям..? Подялбата започна...? Факт! "Брекзит" е първият "признак"..? Да видим само, как ще я прекроят - старата Европа..?
  • 8 Българина

    12 3 Отговор
    А нашия еднокнижен международник, никой не го бръсне за слива.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хрониките на герберлунгия

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Театъра продължава":

    Новата опорка на сороснята "Путин и тръмп" са една и съща страна на монетата. Това им остана, след като присъстват на живо на края на неолиберастията. С този край си заминават и те, но като хитри слуги искат да се цанят при нов господар. Другари соросни, ако това, което твърдите е вярно при Путин ще заработвате рубли, но не вярвам да стане. Тъй, че вземете се в ръце, ограмотете се и може да можете да си изкарате за насъщния по честен и почтен начин.
  • 12 С МЕЧКА КРУШИ НЕ СЕ ЯДЕ

    3 2 Отговор
    ЗНАЯТ МАКРОНЧО , ДО.НЧО И ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ. НО. БИ ДА ГЛЕДА И ДАСЕ УЧИ. И МНОГО ПОЗДРАВИ НА СОПОЛОНЧО ПАЗИ ОТ ДРУГАРЯ ПУТИН ШАПКИ ДОЛО И ДА СШУШАТЕ КОЙТО НЕСЛУШКА В СИБИР СПРАВКА ТАЙП ТУРЦИЯ.
  • 13 Макарон

    1 0 Отговор
    Путин разговаря с човек с фетиш към стари жени,ако си мислите,че живота ви е сложен,сетете се за макарон. Той е на 41, големият му доведен син е на 44,малкия на 42, а жена му е на 66.
  • 14 Генерал де Гол

    2 0 Отговор
      

    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания