Last news in Fakti

13 Май, 2020 11:15 1 938 5

Никой няма интерес само Германия да е силна

  • германия-
  • ангела меркел-
  • ес

Ангела Меркел готова да подкрепи европейските държави

Никой няма интерес само Германия да е силна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия трябва да помогне на съседите си да възстановят своите икономики. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Дойче Веле.

Германия като страна износител е от основно значение за страните в ЕС. В момента се подготвя нова програма за подкрепа на европейските страни.

Меркел обяви, че никой няма интерес от това само Германия да е силна. Страната ще трябва да преведе повече средства в ЕС.

Решението за това ще бъде съгласувано с Бундестага. През следващата седмица трябва да се представи преработен европейски бюджет.

Германските представители настояват да получат пълна яснота, за това как ще бъдат използвани средствата, които ще предоставят на Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    3 2 Отговор
    Всъщност силна се подразбира богата. Но пък и никой няма интерес да Германия да е силна на гърба на другите 26
  • 2 Мдам

    4 4 Отговор
    А можеха просто да пуснат атомната бомба над берлин 1945-та и Светът щеше да е едно отлично място.
  • 3 Ван дер Любе

    2 0 Отговор
    България съсед ли е на Германия? Германия трябва да се стреми всички страни в ЕС да станат силни и демократични (това заради нашите партийци).
  • 4 Гоце

    3 0 Отговор
    България винаги до Германия
  • 5 Георги Илиев Митев

    1 0 Отговор
    Висшист започнал да говори, за да уговори някаква игра значи е в беда. Учен да те защити от "селските черти" и " градските мечти" значи, че греши, защото най-голямата беда е планетната мечта. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията военните полицията медиците институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
Новини по държави: