14 Май, 2020 15:14 1 721 2

Тиери Бретон: ЕС трябва да спаси туристическия сезон

  • туризъм-
  • ес-
  • ковид-19-
  • тиери бретон

Всичко на Стария континент през 2020 г. ще зависи до голяма степен от развитията, свързани с коронавируса в отделните страни членки

Тиери Бретон: ЕС трябва да спаси туристическия сезон - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Европейският комисар за вътрешния пазар и услуги Тиери Бретон заяви в четвъртък, че Европейският съюз трябва да положи повече усилия, "за да спаси туристическия сезон".

Говорейки за френското радио Europe 1, той подчерта, че туристическият сезон на Стария континент през 2020 г. ще зависи до голяма степен от развитията, свързани с коронавируса в отделните страни членки на ЕС, но все пак добави, че не очаква сезонът да бъде "изгубен".

Бретон също така каза, че е съгласен с отварянето наново на границите между определени членове на блока, но само ако ситуацията по отношение на пандемията е "еднаква от двете страни на границите, които ще бъдат отворени".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министър Калинка 🐞

    0 2 Отговор
    И моето министерско местенце.
  • 2 БРАВО УРОДИ

    0 0 Отговор
    ЕС ТРЯБВА ДА НАПЪЛНИ БОЛНИЦИТЕ И ГРОБИЩАТА