Last news in Fakti

14 Май, 2020 19:55 6 105 33

Русия на страната на Китай пред САЩ

  • русия-
  • сергей рябков-
  • китай

Страната иска американската администрация да започне диалог

Русия на страната на Китай пред САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ и техните обвинения срещу китайското правителство са безпочвени. Това заяви руският заместник – министър на външните работи Андрей Рябков в свой материал, цитиран от ТАСС.

САЩ настояват за обяснения от китайското правителство. Американската администрация смята, че китайското правителство не е действало според международното право.

„Ние наблюдаваме обвиненията срещу нашия стратегически партньор. Нашата позиция е, че няма основания китайското правителство да бъде обвинявано в нещо, което да е било ненавременно или неправилно.

Виждаме как представители на американската администрация постоянно умножават своите критики и опитват да наложат китайски дискурс сред останалите страни. Сега трябва да оставим своите стремежи и да се обединим за по-добро решение“, заяви Рябков.

Според него трябва да се намери начин за стартиране на икономиката, избягвайке се улсожнения от това. Руската страна смята, че е време за общи действията по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    25 71 Отговор
    Правят се на гламави Кремъл, ама китайците ще им сипят да ядат.

    Коментиран от #2

  • 2 Лили

    18 64 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Не се правят , сигурно са още пиани
  • 3 Сесесере

    18 67 Отговор
    Руска му работа, пияна, че и заляна, а жените дашни!!!
  • 4 ужас

    66 9 Отговор
    Кисинджър съветваше американските президенти никога да не допущат САЩ да са едновременно противници и на Китай и на СССР(Русия). А бай Дончо направи точно обратното. Голям майтап.

    Коментиран от #20

  • 5 Рошко

    69 16 Отговор
    Фащ е към залеза си, да мислят как да си ядът доларите без покритие

    Коментиран от #6, #10, #21, #28

  • 6 стоян

    15 37 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    До 5 ком =Ти четеш ли каквото пишеш =А те руснаците цъфтят и завързват с минимални заплати от 260 лв

    Коментиран от #7

  • 7 Рошко

    32 12 Отговор

    До коментар #6 от "стоян":

    Те имат Менделееваата таблица, хартия не се яде
  • 8 И сам тролю

    32 4 Отговор
    си е тролю! Първите три коментара са от един и същи тролю.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хахах

    19 25 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    От има няма 60-70 САЩ - фалира,залязва всеки ден, през седмица Русия го унищожава с хипер мега супер без аналог ракети. А нямали някой ден да заживете в релността? Е така да пробваш как е хахахахах ( или така ви харесва в илюзии цял живот) хахахахахах
  • 11 Кински

    10 32 Отговор
    А така те китайците им го сервираха топло топло.над 250 хиляди заразени.скро време ще им призлее и на тях . Вече не пращат лекари .помощи и т.н апарати горят щото не е като да правиш ракети.водка Путинка скоро може и да свърши.големия Кгб ист плати за един месец да се покаже че е велик .ама и на него взе да му пари на задника.макар че на руските лидери никога не им е пукало за народа. Както е казал Сталин Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика.нищо не се е променило .да го ду...т бедните .защо ли ми напомня за БГ

    Коментиран от #32

  • 12 Васил

    8 29 Отговор
    Нормално все пак Русия е Китайска колония

    Коментиран от #14

  • 13 Инженер Стрезов

    8 28 Отговор
    Лъжците са си плюли в устата ,естествено ще се подкрепят . Комунистите където и да се намират от която и държава и народ да са , са едни и същи.
  • 14 Хахах

    7 15 Отговор

    До коментар #12 от "Васил":

    Полу-автономна :-) имат собствена валута. Е тя няма стойност, ама да не са с юана - е така за авторитет Хахахах
  • 15 Бесен Язовец

    23 7 Отговор
    Краварите ще се задавят с клеветите си по адрес на Китай!
  • 16 Експерт

    4 28 Отговор
    Руснаците заемат правилна позиция,защото зависят много от Китай,който вече е напълнил Русия с китайци и продължава доставките,като сделката е такава,че руснаците не могат да откажат,защото Пекин ще спре да пазарува газ и нефт,а и без това кризата с китайският корона вирус сви неимоверно много потреблението и да не говорим за цените и руснаците нямат избор,ще правят каквото се харесва на китайците,които почнаха да изграждат 5Г мрежата,която Хуйвей пусна в Москва през есента на миналата година и вече успешно облъчва милиони московчани,гости на столицата,кавказки мигранти и най-обикновени междуградски клошари,така наречените бомжи,които обичат да пътуват насам-натам,но не обичат да работят и поради тази причина Русия е много далече икономически от Китай и освен това американците са и наложили санкции и заради това на тях им е изгодно да защитават Китай,който води титанична битка със САЩ за световно господство,като се надяват другарят Си да накара някак си Тръмп да махне санкциите,че в Русия вече народа обедня и е принуден да тръгне да работи по време на епидемията и поради тази причина Путин се прави че не знае,че вируса е китайски и даже препоръчва да се ходи в китайски ресторанти където сервират традиционни китайски блюда от дълбоката китайска провинция,става въпрос за вътрешна Монголия.

    Коментиран от #18

  • 17 някой си там

    31 6 Отговор
    По времето на Урко Обама външният дълг на краварника достигна почти 20 ТРИЛИОНА ДОЛАРА! Сега са напечатали още 5 трилиона и вече е 25 ТРИЛИОНА! А бе хора не четете ли чужди източници и това че говедата изнудват Китай да им изкупи новият дълг и затова са тези атаки срещу Китай? Само че Китай иска да си възстанови собствената икономика и никой в света няма пари в момента даже и арабските държави след срива цената на нефта. Русия не могат да я рекитират и остава Европа. Ние също им дадохме колкото можахме, но не си мислете че ще останем само с това. Вчера в работата слушам водещата мисирка да повтаря същата песен на господарите за "новата заплаха Китай, колко бил опасен за Европа .." и тн.. Същото както с Русия. То бива продажни и прости мисирки, ама чак толкова..

    Коментиран от #19

  • 18 Палячо

    21 2 Отговор

    До коментар #16 от "Експерт":

    Китай е зависим от Руската Федерация не е обратното!
  • 19 Бесен Язовец

    23 3 Отговор

    До коментар #17 от "някой си там":

    Барак Обама за 2 мандата заборчва 12 трилиона защото няма война която да водят! Краварската икономика е силно зависима от войните.
  • 20 сесесерето

    3 19 Отговор

    До коментар #4 от "ужас":

    СЕСЕСЕРЕТО ГО НЕМА ВЕЧЕ, ДРУГАРЮ. И САЩ МОГАТ ДА СИ ПОВЗВОЛЯТ с/у Русия и КЕтай, повервай ми

    Коментиран от #22

  • 21 Антитрол

    6 14 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    Долари без покритие- голям майтап, даже оксиморон направо.Обърни си левовете в рубли тогава.Това да трол е много жалко.Пишеш глупости, въпреки, че сигурно знаеш,но трябва и да лапкаш.

    Коментиран от #26

  • 22 Минетч*ия туски

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "сесесерето":

    освен да клекнат друго не могат да си позволят чикан нацията!
  • 23 ърт

    3 14 Отговор
    ватенките завинаги бедни и мизерници винаги там където е далаверата там ще сте.Москалите.Вие се смешни подлиги под московието.
    китай+просия= Кочина
  • 24 Ха ха

    14 1 Отговор
    Бая трол,бая нещо.Ама за Барселона,за Горанов,за ваксината,за липсата на кинти у нас ни дума.Дано народа се отплесне от важното.Няма да стане гейберастчета прости.
  • 25 Буда

    8 0 Отговор
    Неделко плюс десетте ми трола налазиха форума !
  • 26 Рошко

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Антитрол":

    Идва време разделно, отсега ти пожелавам приятен апетит, тогава ще разбереш че с хартия не можеш да се заситиш
  • 27 Hila

    9 2 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ .
  • 28 Антимедиатор

    3 10 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    Отворко, едно време другарите плещеха същите приказки.
    Обясняваха ни, че всеки момент Запада ще рухне. И какво стана?
    СССР се рападна и руснаците започнаха да ядат приклади. Сега картинката се повтаря, руската икономика е в колапс и без перспективи.

    Коментиран от #29

  • 29 Рошко

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Антимедиатор":

    Поживьом увидим, живеем в интересни времена, в което светът мн бързо взе да се преобръща
  • 30 Станимир Русев

    1 5 Отговор
    Няма как да не е двете създадоха вируса и го разпространяват !

    Коментиран от #31

  • 31 антиджендар

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Станимир Русев":

    Доста рано днес сте се надрусал !Това по новата гендармода ли е ?
  • 32 рада дълбоката

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Кински":

    В едно съм съгласен - да падне Путин за да дойде Г. Зюганов или по точно човек от партията на Зюганов . Да , Путин направи много , върна военно промишления комплекс в релси , икономиката заработи и т.н но финансовия ефект влиза в един джоб който се явява 3-4 % от населението .Що се отнася до политиката и икономиката вътре в страната Единна Русия е огледален образ на ГЕРБ само ,че в по големи мащаби !!
  • 33 Xxx

    2 4 Отговор
    Починалите в Русия от коронавирус на ден за май месец са по 1700 души дневно. Смъртността в Русия е ‘’ниска’’, защото ги пишат че са починали кой от сърдечна недостатъчност, кой от чернодробна недостатъчност, кой от бъбречна недостатъчност, кой от ‘’мозъчна’’ недостатъчност, а лекарите които пишат коронавирус, странно политат от високите етажи на болниците. Властта се бори с нокти и зъби да оцелее защото знаят, че руският народ избеснне ли, октомвриската рволюция 1918 ще я пишат там като спускане по пързалка в детската градина в сравнение с октомврийската революция 2020, която ще смаже Кремъл и тия там вътре…
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания