15 Май, 2020 15:36 1 352 0

Тайланд отваря молове и магазини

  • тайланд-
  • мол-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • пандемия

На тайландците се препоръчва да носят предпазни маски и да спазват социална дистанция

Тайланд отваря молове и магазини - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В Тайланд от неделя отварят магазини, молове и друг бизнес, след като броят на новозаразените с коронавирус намаля, предаде Ройтерс.

Ще бъде разрешено възобновяване на работата на магазини за електроника, мебели, офис материали, съобщиха от правителствения център за борба с Covid-19.

Глобалната пандемия принуди много страни да наложат строги карантинни мерки. В Тайланд от края на март бе разрешено да останат отворени само на бакалии и аптеки.

Днес кралството съобщи за 7 нови случая – всичките внесени от чужбина. Броят на жертвите на коронавируса остава непроменен – 56.

От неделя отварят врати и козметични салони, магазини за дрехи, конферентни центрове и зали в хотели, както и библиотеки, галерии и музеи.

На тайландците се препоръчва да носят предпазни маски и да спазват социална дистанция.

Броят на заразените в страната от началото на пандемията е 3025, а в сряда за първи път от два месеца нямаше нито един нов случай.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА