Last news in Fakti

17 Май, 2020 16:26 2 495 2

Модифицираха бронетранспортьор в линейка

  • турция-
  • близък изток-
  • линейка-
  • бронирана-
  • износ

Съседите изнасят бронирани линейки за Близкия изток

Модифицираха бронетранспортьор в линейка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Турска фирма е започнала да изнася бронирани линейки за Близкия изток. Първоначално те са били създадени като бронетранспортьори, като в последствие са модифицирани в линейки. Бронираната машина „Еждер Ялчън” жъне големи успехи, благодарение на капацитета си за превоз. Основните клиенти са от Близкия изток, Средна Азия и Източна Европа.

Линейката може да бъде използвана за оказване на бъза помощ в райони, в които се водят военни действия. Пространството вътре е широко, което позволява на медицинския екип да помогне своевременно на пострадалия.

Турската фирма води преговори и с други държави за износ, освен в държава от Близкия изток.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    13 0 Отговор
    Сменете снимката бе факти, в случая бронетранспортьора няма нищо общо с мерцедес спринтер. https://cdn.trt.net.tr/images/xlarge/rectangle/d6a2/a552/9ab0/5a3363bfc18ff.png?time=1589391085
  • 2 Хаха

    8 1 Отговор
    Ами Миленка от де да знае какво е бронетранспортьор,но нищо,Ердо скоро ще накара цял свят да се научи🤣
Новини по държави: