17 Май, 2020 16:50 5 531 5

Куриозен случай в магазин

  • германия-
  • дрогерия-
  • куриоз

Случайно заключиха клиент в магазин

Куриозен случай в магазин - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Затварянето в продължение на месеци и намаленото работно време на малкото отворени магазини определено изнерви хората. Някои с нетърпение чакаха любимите места, от които пазаруват, да отворят врати, за да си купят най-необходимите неща.

В германския град Алтенбург обаче мъж поиска да излезе от дрогерия, но не успя. Причината е, че той толкова бил улисан в пазаруването, че не разбрал кога магазинът е затворил и той се е оказал в него.

Полицията уточнява, че клиентът разбрал, че е единственият човек в магазина, когато стигнал до касата. Той не обърнал внимание на загасеното осветление. Човекът е успял да излезе от магазина след като минувачи го видели и позвънили на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ех мечта

    33 0 Отговор
    и аз искам така, но в банката
  • 3 барабус

    14 0 Отговор
    Е как ще излезеш с парата?По добре в магазина-ядеш на корем и после казваш,че си бил стресиран и си огладнял рязко от това.

    Коментиран от #4

  • 4 Ех мечта

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "барабус":

    е много просто как. Ако са толкова залюхани да ме оставят вътре, значи са и толкоз залюхани да ме пуснат после като обслужен клиент като отворят
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: