18 Май, 2020 14:09 2 598 3

Коронавирус в президенството

  • стево пендаровски-
  • северна македония-
  • зоран заев

Стево Пендаровски и семейството му са определени като контактни лица от втора линия, за които не се препоръчва изолация, според епидемиологичния протокол в Северна Македония

Коронавирус в президенството - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Служител от екипа, осигуряващ охраната на македонския президент Стево Пендаровски, е дал положителна проба за коронавирус, съобщи МИА.

Държавният глава и семейството му са определени като контактни лица от втора линия, за които не се препоръчва изолация, според епидемиологичния протокол. Президентът продължава с обичайния си работен режим, предава БГНЕС.

През изтеклите два месеца служителите от администрацията на президента работят с променено работно време. Голяма част от дейностите се извършват на открито.

По време на срещи и събития се спазва препоръчителната физическа дистанция, използват се защитни маски и ръкавици.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макетата с президента им спорят за

    1 0 Отговор
    македонския език,като казват,че бил конституционен. До колкото е “конституционен” ще реши двустранната комисия,от която бягат за никъде.
  • 2 Абе има един лаф у София

    2 0 Отговор
    Все е Маке е лайно.И това е истина.
  • 3 Верно ли

    2 0 Отговор
    Това нашето президентство ли е???? Една себеуважаваща се медиа трябва много да внимава заглавията ѝ да не звучат като тези в ПиК!