19 Май, 2020 14:00 2 445 9

Китайската пропагандна машина работи на пълни обороти

  • китай-
  • ухан-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • си дзинпин

С прагматични действия повишаваме увереността в справянето с глобалната пандемия, тръби Радио Китай

Китайската пропагандна машина работи на пълни обороти - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Нека работим заедно в опазването на здравето и живота на хората по целия свят, както и изградим общност на споделеното здравеопазване", каза председателят на КНР Си Дзинпин на видеоконференция на 73-та Световна здравна асамблея.

В този ключов момент, той сподели опита на Китай в справянето с епидемията от COVID-19, както и представи 6 предложения и 5 мерки за глобалното сътрудничество в борбата с пандемията. Действията на Китай несъмнено ще повишават увереността на света в насърчаването на сътрудничеството и усъвършенстването на системата за глобално управление.

На срещата на Г-20 на 26 март, Си Дзинпин припомни 4 инициативи на Китай по въпроса за пандемията. Сега коронавирусът все още се разпространява и над 300 хиляди души са жертвите му по света.

В речта си Си Дзинпин изтъкна важността на мерките за строг контрол и ролята на ръководството на СЗО в тази борба.

Мерките на китайското правителство показаха ясно, че инициативите от Пекин за насърчаване на международното сътрудничество са искрени, имат ясни цел и план. Те са отговорност на Китай спрямо глобалната сигурност на общественото здраве и развитието на човечеството. Китай с реални действия изпълнява идеята си за изграждането на общност на споделена съдба.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    9 2 Отговор
    КИТАЙСКА ИКОНОМИКА : ЧАДЪР -АВТОМАТИЧЕН ОТ КИТАЙ ЗА 3.5 ЛВ. - НА ТРЕТОТО ОТВАРЯНЕ ЕДНА ФАБРИЧНО ПОВРЕДЕНА "ВРЪЗКА " СЕ ЧУПИ И ЕДИН СЕКТОР УВИСВА !!! НОСЯ СКЪПИ КИТАЙСКИ ЗИМНИ БОТУШКИ /ПРОИЗВЕДЕНИ В АВСТРИЯ /- 6-ТА ГОДИНА- БЕЗ ДА СА СЕ ПРОМЕНИЛИ И НА МИКРОН !!!! А " 5 ДЖИ " СИСТЕМАТА ИМ Е НУЖНА НА 0.5 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА !!!!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Паисий

    8 3 Отговор
    Сайта 24 часа си имат рвкламна колонка за Китай. Хич не е пропаганда

    Коментиран от #4

  • 4 pepy

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Паисий":

    Нормално си е... В официалното име на страната има производна на думата "комунизъм"...
  • 5 Аз пък гледам,всеки ден,по два пъти

    6 2 Отговор
    за много време, брифинги на хунтата, по всички “частни” ТВ,едновременно и всичко е ала Гьобелс.Моментално се променя програмата и всичко отпада,докато не свърши пропагандата.
  • 6 Иван

    4 4 Отговор
    Достигнала е 5% от американската,това вече е много.
  • 7 Туркофил

    6 4 Отговор
    Пропаганда на 100% но не може да мами белия човечец който ако ще богове да се представят жълтия си остава жълт

    Коментиран от #8

  • 8 Иван

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Туркофил":

    Ти и цар Киро си оставате лилави.
  • 9 ема

    1 1 Отговор
    Китай казва истината,че техния път ( имам предвид коронвируса ) избран правилно а тези свине - истината не искат нито да чуят нито да знаят като казват че е пропаганда въпреки фактите са налице същите свине до вчера ни убеждаваха ,че всичко което правят е вярно и правилно с технте еднополови бракове до гей парадите им и всичко това е била цености за мен е свинщина..