Last news in Fakti

19 Май, 2020 20:30 7 655 88

Хиляди вярват: COVID-19 е измислен, за да ни вкарат чипове чрез ваксина

  • ваксина-
  • чип-
  • пандемия-
  • ковид-19-
  • бил гейтс-
  • коронавирус

Привържениците на теориите на заговора вярват, че паниката около пандемията се разпалва, за да бъде предизвикано масово принудително ваксиниране

Хиляди вярват: COVID-19 е измислен, за да ни вкарат чипове чрез ваксина - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Така ще държат човечеството в цифрово робство, твърдят конспиративните теории, които пандемията доведе до небивал разцвет.

Мистериозен вирус изненадва планетата и за месеци я поставя пред изпитание, по-страшно от войните. Милиони са заразени, хиляди измират, няма лечение, ваксината се бави, икономиките рухват една след друга. Начинът на живот, социалните връзки, потребителските навици, работата се променят радикално.

Каква по-благоприятна почва от разцвета на всякакви хипотези - някои звучащи с известна доза логика, а други откровено налудничави. Разпространяват ги блогъри, медии, споделят ги в социалните мрежи, в тях вярват знаменитости и обикновени хора. COVID-19 доведе конспиративните теории до небивал разцвет.

Според Европейската служба за външни действия най-популярни са теориите, според които коронавирусът е биологично оръжие, създадено от отделни държави с цел да поставят останалите на колене - обичайните заподозрени са Китай, САЩ или Русия. Aнкети показват, че една трета от американците вярват в изкуствения произход на COVID-19, а не вярват на СЗО, която опровергава тази теза. Че вирусът е създаден в лаборатория в Ухан, е убеден и самият президент Доналд Тръмп. Руските и китайските мистификатори пък агитират, че COVID-19 изобретен от американците и пренесен в Китай по време на военно-спортните игри в Ухан през септември 2019 г.

В морето от откровени фейкове и полуистини се открояват някои теории, които се разпространяват с упорито постоянство.

Ваксината на Бил Гейтс и контролът над населението

Пандемията активира антиваксърите. Много от тях са убедени, че зад появата на коронавируса стои милиардерът Бил Гейтс, който от години финансира програми за масово ваксиниране в Африка и Южна Азия. В конспиративните кръгове го наричат евгенист (човек, който опитва да подобри расата, като елиминира по-слабите и некачествени екземпляри).

Привържениците на теориите на заговора вярват, че паниката около COVID-19 се разпалва, за да бъде предизвикано масово принудително ваксиниране. Чрез ваксината ще бъдат ликвидирани между 15 и 95% от населението на Земята, а над оцелелите ще бъде установен контрол чрез вкарани с нея чипове в тялото им.

През 2015 г. по време на конференция на частен американски фонд Бил Гейтс произнася реч, на която предупреждава, че най-страшната заплаха за човечеството не е ядрената война, а пандемия от вирус, който може да отнеме живота на десетки милиони хора. “Заради недостатъчната подготовка на здравните системи може да настъпи епидемия от нова болест, по-страшна от ебола. Може да се появи вирус, при който заразените да се чувстват добре и да заразят други, като седнат в самолета или отидат в магазина”, казва тогава милиардерът. В тази реч привържениците на конспирациите виждат доказателство, че той още тогава е планирал появата на COVID-19, за да контролира глобалната здравна система.

През 2017 г. в авторитетното издание “Политико” излиза статия, която твърди, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс чрез щедрите си дарения е купила СЗО. Авторите твърдят, че на практика Гейтс е вторият след САЩ донор на организацията и така е подчинил целия ѝ дневен ред, а сега, когато Белият дом оттегли финансирането си,

влиянието му става тотално

По този начин един от най-богатите хора в света е насочил огромен ресурс към кампании за ваксиниране в бедните страни, като е известно, че фондацията му е свързана с производители на ваксини. Много конспиративни сайтове още преди появата на COVID-19 писаха, че създателят на “Майкрософт” има

дяволски план да намали световното население чрез ваксините,

които осакатяват децата и правят жените стерилни. Така, щом се появи COVID-19, конспиролозите веднага насочиха вниманието си към богаташа, обвинявайки го, че иска да създаде и продаде колкото се може повече ненужни ваксини. В същото време вирусът ще изтреби милиони “излишни” хора, а останалите ще бъдат поставени под тотален контрол.

Наскоро и бившият съветник на президента Доналд Тръмп - Роджър Стоун, който лежа 40 месеца в затвора за лъжесвидетелсво, заяви в интервю, че COVID-19 е изкуствено създаден, и свърза появата му с готвената нановаксина на Гейтс. “Той и други глобалисти определено ще се възползват от пандемията за принудителна ваксина и вкарване в хората на микрочипове, за да бележат миналите през тестове”, обяви Стоун. В подобен стил мнозина тълкуват предложението на милиардера за “цифрова сертификация” на онези, които имат имунитет. Според теориите на заговора ваксината-чип вече съществува и прилагането ѝ е въпрос на месеци.

Самият Бил Гейтс хладнокръвно и с ирония приема нападките по свой адрес. “Намираме се в безумна ситуация и се разпространяват безумни слухове”, казва той.

Биологическо оръжие за постигане на нов световен ред

Контролът над населението е неизменна част и от друга конспиративна теория - за установяването на нов световен ред. Тя е тясно свързана с предишната с тази разлика, че злият гений не е назован поименно. Според нея COVID-19 е създаден изкуствено в лаборатория от група хора - световни правителства в сянка, тайни общества, илюминати, рептилоиди (вариантите са доста), чиято цел е постигане на политическо и икономическо доминиране.

Свободите и правата на хората ще бъдат задушени и населението на земята го чака цифрово робство. Според разновидност на тази теория COVID-19 не засяга младите, а само старите, защото е биооръжие, създадено да прочисти човечеството, като населението бъде сведено до 1-2 млрд., че дори и 500 млн. души.

В началото на пандемията конспиролозите си спомниха за корица от декември 2018 г. на сп. “Икономист”, което според тях е рупор на тайните властелини на света. На нея е изобразен светът през 2019 г. В обложката привържениците на заговорите виждат много закодирани послания, които намекват за бъдещото нашествие на COVID-19 - има панголин, с който учените свързват преминаването на вируса от животните към човека.

Хиляди вярват: COVID-19 е измислен, за да ни вкарат чипове чрез ваксина

Друго послание е свързано с технологията на разпознаване на лицата, която се свързва с бъдещото тотално следене на населението.

На корицата е изобразена и намусена панда, символ на Китай. А в центъра е Витрувианският човек на Леонардо да Винчи или по-скоро неговата опорочена съвременна разновидност, чиято популация трябва да бъде намалена. Той е изцяло насочен към материалното, държи в едната си ръка марихуана, а в другата - QR код като тези, с които властите в някои страни следят излизащите по време на карантина. На ръката му има схематично изображение на ДНК - израз на опасното човешко вмешателство в тайните на Вселената. Какво излиза? Че всичко е било предварително подготвено.

5G мрежите и Ухан

Теорията за предполагаемата вреда на 5G мрежите върху човешкото здраве се разпространява отдавна. Любителите на световния заговор първо твърдяха, че те предизвикват рак, но с началото на пандемията превключиха към коронавируса. Днес твърдят, че честотите на 5G карат молекулите на кислорода “да трептят с честота от 60 млрд. херца в секунда”, поради което те не могат да се свързват с хемоглобина в човешката кръв. Ето защо болните от коронавирус страдат от хипоксия - недостиг на въздух, смятат феновете на теорията. Като доказателство се сочи и че Ухан, където започна епидемията, е бил първият град (в действителност само един от първите), където през есента на 2019 г. са направени тестове за 5G мрежа.

От интернет тази лъжлива хипотеза се пренесе и в реалността, нанасяйки огромни щети. Първо британската преса писа през април за умишлено подпалени кули на 5G в големи градове като Бирмингам и Ливърпул. Към инженерите и работниците по мрежата заваляха заплахи. Учени и регулатори са категорични, че не е установена вреда за здравето от мобилните мрежи, включително и тези на 5G. Един прост въпрос също оборва тази теория на конспирацията - защо има бум на COVID-19 и в много страни, които не са помирисвали 5G, като Иран например?

Заразата е дошла от планетата Нибиру или с метеор

Коронавирусът е следствие на заговор на анунаките от тайнствената планета Нибиру, звучи друга теория, която силно се доближава до фантастиката. Тези злобни извънземни са заразили Земята, за да унищожат човешката раса. Колкото и да изглежда далече от здравия разум, теорията за извънземния произход на COVID-19 намери неволна подкрепа от съвсем сериозен китайски учен. В опита си да опровергае хипотезите за изкуствения произход на инфекцията, шефът на уханския институт по вирусология Юан Чжимин каза пред китайската телевизия, че човешките знания не са достатъчни, за да се синтезира вирус, подобен на COVID-19. По думите му, ако този вирус е изкуствено създаден, то измайсторилите го превъзхождат уменията на хората, а обемът на подобна разработка е непосилен за човечеството като цяло.

Последователите на теориите за извънземните посочват, че в последните месеци се наблюдават необичайно много случаи на НЛО. Според “Дейли телеграф” само през март са постъпили стотици съобщения за наблюдавани космически кораби на пришълци над Европа. Дори Пентагонът пусна видео с огромна летяща чиния, заснета от бойни самолети. “Може би “зелените човечета” се опитват да разберат дали хората се вслушват в съветите за носене на маски и в мерките за изолация”, шегува се в сайта си уфологът Скот Уоринг.

Британски астроном пък съобщи в началото на годината, че COVID-19 е попаднал на Земята с метеор, взривил се в небето над Китай през октомври 2019 г. Взривът освободил вирусните частици. Те или са паднали на Земята, или в стратосферните въздушни потоци, които циркулират около планетата. В случая преобладаващите ветрове са разпространили болестта по целия свят в коридор между 40-ия и 60-ия паралел северна ширина. Именно по него били разположени най-засегнатите от пандемията страни. Това накара конспиролозите да заговорят за “пояс на смъртта” по линията Ухан - Франция- Италия - Иран- Южна Корея - Япония - Сиатъл - Вашингтон - Ню Йорк.

COVID-дисидентите

Терминът COVID-дисидент се появи първо в Русия, където по принцип има силно недоверие към властта и официалните канали на комуникация. Подобни групи заявиха присъствието си особено видимо в последните седмици, когато започнаха протести срещу мерките на изолация в САЩ, Германия и други държави.

Явлението има различни проявления. Част от хората изобщо отричат съществуването на вируса. Това е нормална особеност на индивидуалната психика - в отрицанието на проблема тя намира начин да се съхрани. Невярващите в COVID-19 подозират могъщите фармацевтични компании и шепата супербогаташи в търсене на още по-големи печалби. Други смятат, че става дума за леко заболяване, около което се развихря истерия с користни цели от правителствата и медиите. Има и убедени, че обявяваните смъртни случаи всъщност не са от COVID-19, това е фалшификация. За подобно мнение способства и обявяването на хроничните заболявания на жертвите. По този повод се разпространява и виц: “Докторе, какво да пиша като причина за смъртта? Коронавирус. Как коронавирус? Той има две дупки от куршум в гърдите и седем рани от нож в корема. Добре тогава, пиши коронавирус със съпътстващи заболявания”.

Специалистите се притесняват от активността на тези групи, защото в тяхната философия е да не спазват мерките, да не пазят другите и да правят точно обратното на това, което експертите съветват. В Германия вече няколко пъти се организират протестни митинги срещу “корона-диктатурата”, в които се включват конспиролози, противници на ваксините, популисти и крайнодесни активисти. “Понеже пандемията предизвиква съвсем закономерни страхове, редица политически спекуланти паразитират върху уплахата на хората, внушават им небивалици за някакъв еврейски заговор и за световна конспирация”, казва шефът на германската полиция Холгер Мюнх.

Лекари смятат, че нищо не може да убеди тези хора, освен ако самите не попаднат в интензивното или техен близък човек не се разболее, т.е. когато невидимата опасност се превърне в лична трагедия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуканка

    85 11 Отговор
    И аз вярвам в това! Много се изписа по темата доста преди епидемията, както и за подхода. А задължителното лечение е доказателството! Точка!

    Коментиран от #8

  • 2 Вова

    101 7 Отговор
    Две прасета си говорили:
    - Абе ти знаеш ли, че ни угояват, за да ни заколят на коледа?
    - Не е вярно бе, това е конспирация!
  • 3 Alfa Romeo

    45 5 Отговор
    Факт! Еврей!!!

    Коментиран от #7, #22, #47

  • 4 Въртигъзов

    33 13 Отговор
    Ваксината ще бъде факт,съвсем скоро в Русия ! За това САЩ уж им пращат сега помощ(чиповете).Така няма да бие на очи.
  • 5 Фактъ

    96 7 Отговор
    Не хиляди , милиарди вярваме в това !
  • 6 Маринов

    14 67 Отговор
    Без да прочета статията - хиляди поддали се на теорията на конспирацията. Това е по-лошо от поддалите се на идеите на комунизма.

    Коментиран от #21, #52, #86

  • 7 Български език

    20 3 Отговор

    До коментар #3 от "Alfa Romeo":

    Браво ! И краткото накрая, те прави много надежден...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гг385/160

    38 10 Отговор
    Не хиляди, а милиони дори милиарди хора знаят че е кьор фишек!
  • 10 Психично болен

    17 4 Отговор
    Знам истината за произхода на вируса но няма да ви го кажа.Ще ме попислят за луд.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 no name no face no number

    57 1 Отговор
    Сигурен съм, че е така едни богати отрепки се помислиха за богове и ние хората трябва да им дадем урок,.Аз липно смятам и вярвам, че ковид, спин, хепатит, торс и др.подобни са съьдадени от античовеци, учени продали се подобно на Горбачов за кинти на онея п ....ли
  • 13 Гей Билтс

    32 2 Отговор
    Не е чрез ваксина а директно у десната длан, или на челото. С ваксините, ще вкараме пропуска за Казана.
  • 14 Активист на БКП

    31 1 Отговор
    Не хиляди,а милиарди !!!
  • 15 no name no face no number

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    ти не си добре, но няма значение
  • 16 Матей

    49 0 Отговор
    А невъзможно ли е да е действителна конспирация ковид-аферата и евентуалната чипизация.Първата се осъществи,защо и втората да не,макар и в неочакван вариант,тъй като никой непосветен в заговора не знае какво всъщност се крие зад рекламираното повсеместно ваксиниране,и то с неоткрита още ваксина.Но със сигурност сюрприза ще е вледеняващ,поразяващ и необратим.Затова не трябва да се допуска от обществеността всякакви мефистофелски опити за световна хегемония на една вманячена милиардерска клика.

    Коментиран от #34

  • 17 Гойко Митич

    61 1 Отговор
    ТОВА Е ИСТИНАТА И ХОРАТА С ОСНОВАНИЯ ВЯРВАТ.
  • 18 Хауърд Лъвкрафт

    6 24 Отговор
    Е и кво ?
    Това е единственият начин за тези които вярват , да им се вкара интелект , макар и изкуствен 😂
  • 19 Борислав

    27 10 Отговор
    Ваксините са пълни глупости, всичко е много просто. Световната економика отдавна е във рецесия, пандемията се използва като средство за погасяване на рецесията. Вместо да фалират отделни фирми и некъдърно ръководени економики всичко се разпредели на обикновенните хора.
  • 20 vankicha

    9 17 Отговор
    Прости хора за манипулиране колкото щеш
  • 21 Пако

    36 2 Отговор

    До коментар #6 от "Маринов":

    Маринов,като стигнах до —Където няма Бум, на
    COVID-19,и спрях да чета....,и знаеш ли защо,
    защото няма никакъв бум на този”смъртоносен”
    вирус,и защото,начина по който един “голям”
    лекар ни плаши по телевизията всяка сутрин
    е лишен от всякаква логика,обясненията му,
    са обяснения като на бай Иван в кварталната
    кръчма, и с това пък —Ще умират Яко,окончателно ме убеди че,е една по детски
    скалъпена история.А,колкото до задължителната
    ваксина...ще я има,и първо ще “ваксинират”
    възрасните със “съпъстващи”заболявания и
    са най-голямата тежест на всяка здравна и
    социална система...
  • 22 Иво

    4 14 Отговор

    До коментар #3 от "Alfa Romeo":

    Хаповете в колко трябваше да ги изпиеш? не тези за грипа а ония бялите, сините и червените?
  • 23 Пуканка

    23 2 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Слагай си ако искаш и пет наночипа! Не ме занимавай! Как ще ми гарантираш, не няма да стане?! Заложи си апартамента! Нали си убеден!
  • 24 Пуканка

    20 1 Отговор
    За спорта, ще ида да ми монтират една ваксина и ще проверя схемата с един приемник и ако има чипче, направо ще го имплементирам в черепа на докторицата! Със засилка!
  • 25 Хахаа

    33 0 Отговор
    Чиповете няма да вкарат, но някоя зараза или унищожение на имунитета 100% ще вкарат!!!

    Коментиран от #84

  • 26 стоян георгиев

    5 26 Отговор
    африканци дал Бог.хора необразовани ,но с претенции за академичност бол.онзи ден един подобен завършил осми клас ми обясняваше за сорос,родшилд и частния федерален резерв,както и много други таини работи дето тои обаче разбрал.в саита е пълно с подобни.

    Коментиран от #68

  • 27 Скоро

    42 1 Отговор
    Скоро ще се разбере истината. Ако е доброволно ваксинирането, конспирация явно няма. Ако я наложат обаче конспирациите ще се докажат.
  • 28 ррр

    30 0 Отговор
    Имайте на ум конспирациите, пък те сами ще се опровергаят или потвърдят.
  • 29 Наука

    8 2 Отговор
    Изскуствения интелект няма нужда от органична храна а само от енергия!Повечето изобретения и новости в последните няколко години са дело на изскуствен интелект не на човек!
  • 30 Казно е

    7 1 Отговор
    Колко са тези "задължилно".лекувани? Ако са около 7 милиона Ok, чип. Има и друго. Задължилна ваксина, подозрително. По желание, мисли за здравето си и е готов за "чип", но жив. На трупове за какво им е чип". Ако знаехме повече, щяхме да управляваме епидемията без униформа, а с лекарска престилка". Г-н професорът е дал "лемата" за ситуацията ни. Парадоксално несъответствие между официалното говорене и реалната обстановка. ФАКТИ е добър за измислици
  • 31 Шекспир

    37 0 Отговор
    А конспирация ли е че всички (с много малки изключения)правителства предприемат едни и същи мерки по едно и също време.Защо охлабиха мерките навсякъде при положение че заразените бяха в своя пик.Кой им заповяда
  • 32 Масон

    19 4 Отговор
    За какво им е на хората да и чипират.Та вие сами си купувате чиповете под формата на смартфони,и разни смартджаджи.Слагате си живота в социални мрежи,слагате си биометричнитее данни и т.н.За какво да се ръсят милиарди,и да се надига недоволството на хората?Като може хората да дават милиарди за лъскавите джаджи които ги шпионират.Както се казва сред масоните:"Една тайна която е станала публично достояние,или се прилага,или е приложена".

    Коментиран от #53

  • 33 жжж

    22 0 Отговор
    За чип не знам, но как ще работи ваксината самият Гейтс обясни. Ще модифицира човешкото ДНК така че имунната система сама да създава ваксини. Дали ще работи или не, не е ясно още. Големият въпрос е дали искаме да се превърнем в генетично модифицирани организми.
  • 34 Шекспир

    18 1 Отговор

    До коментар #16 от "Матей":

    Никой няма да те чипира органично.Не е необходимо.Със старта на 5G и при този огромен обмен на информация ще знаят всичко за нас и без чип в з.адника.Всички сме със смартфони и в дузини соц.мрежи.Ще ни сменят личните и банкови карти с такива с чип и ще знаят всичко за нас.Кога с кого къде и какво правим по всяко време.То вече се случва а вие си мислите че ще е в бъдеще време.
  • 35 Аман

    2 3 Отговор
    О,свещена простота!
  • 36 Лол

    22 0 Отговор
    Преди 4 дни в италианския парламент апелираха за арест на Бил Гейтс.Тъй че не знам,кои са привържениците и на какви теории.Май вестничетата са привърженици на бързи преводи от СЗО.
  • 37 Странно!

    4 26 Отговор
    Защо е пълно с идиоти, които си въобразяват,че някой се интересува талкова от тях, та ще ги чипира, ваксинира ,облъчва, зомбира и.т.н. Те са си тъпи , безопасни и безпомощни по рождение и е достатъчно да им гледаш сеира . Забавно и безплатно!!

    Коментиран от #51, #60

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Хауърд Лъвкрафт

    6 5 Отговор
    Цялата история с 5G , ваксините , чиповете , доказа само , че за реалното управление на тълпа от идиоти , е достатъчна и телевизията ..
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Възмутен

    16 1 Отговор
    Има достатъчно много информация, че пандемия няма и не е имало. Лечения има много, но всички платени гадинки чакат ваксината на Бил Гейтс.
    Който може да разсъждава и има поне няколко грама мозък не би повярвал на гупостите на НОЩ и другите платени подлизурки.

    Коментиран от #70

  • 45 Сосо лосо

    1 9 Отговор
    Ей не забравяйте и как ни пръскат с какво ли не от самолетите, че и това е важно! Предлагам, които не искат да ги чипосват да се наредят на ръба на плоската Земя и да направят решителна крачка напред. За останалите малко чип-тунинг за награда. Ще стане 2в1.Хем по - малко идиоти, хем подобрено човечество. Яко а!

    Коментиран от #61

  • 46 В .В.

    7 0 Отговор
    А пък Крисито Георгиева,ще раздаде 3,4 трилиона..на заем,навръх кризата...Ей тъй...Срещу лихва,, разбира се!!!
  • 47 трите идеи

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Alfa Romeo":

    Трите идеи, назовавани в докладите и разпространявани от националните асоциации за съдействие на Римския клуб са следните:
    Първата идея
    се заключва в това, че светът трябва да прекрати икономическия си и демографски ръст. Това е задачата минимум. Задачата максимум е рязкото снижаване на мащабите на икономическата дейност и радикалното съкращаване на числеността на населението на планетата.

    Повечето членове на Римския клуб смятат, че хората на земята не трябва да са повече от един милиард.
    Фактически Римският клуб разработва „интелектуалното обосноваване” на политиката на глобален геноцид, провеждан под контрола на стопаните на парите.

    Втората идея гласи, че държавният суверенитет е пречка пред решаването на глобалните проблеми на човечеството. В частност се издига тезата за това, че „замърсяването на биосферата не признава държавни граници”, следователно за борбата срещу замърсяването на световния океан и атмосферата, за предотвратяването на „топлинната смърт”, за защитата на озоновия слой на Земята трябва международно сътрудничество, което ще бъде ефективно единствено, ако се свалят държавните граници. Същото се отнася до останалите глобални проблеми на човечеството като енергетиката и продоволствието.

    Третата идея е финалната: за спасяването на човечеството е необходимо световно правителство. С времето глобализацията трябва напълно да унищожи националните държави, техните функции трябва да преминат към световното правителство.
    https://pog

    Коментиран от #48, #55

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 В .В.

    6 0 Отговор
    Рестарт,,Зануляване,,,Чист Старт,,,Ново начало...Само че с нови заеми...Старите се акумулират в новите..Трябва да мислите и за банкерите...И те са хора..... Последствие от некадърно управление.От десетилетия...Не драматизирайте нещата...Оставете се в опитните ръце на Чифутите...
  • 50 Гост

    8 2 Отговор
    От кои войни е по-страшен короновируса, след като от него в световен мащаб са умрели по-малко от един процент хора? И то преобладаващо от старите хора, мир на праха им. Но децата и младите са пощадени. Тук надушвам евтината пропаганда на Стойков, като замеси извънземните анунаки, той като иска да ни внуши, че всичките конспиративни теории са небивалици. Бих го попитала как тогава ще обясни убиването на китайския учен в Америка, който е бил на път да разплете тайната около короновируса? Убива го, друг китаец, качва се в колата си и след няколко минути шофиране се самоубива. Като по методичка при други политически убийства в Америка. Случайност?
  • 51 Сосо лосо

    1 7 Отговор

    До коментар #37 от "Странно!":

    И аз това исках да напиша, но ме изпревари. Защо винаги неуките и неуспяли хора са им ясни всички конспирации за мен е тайна. Званят на врачките по телевизията....

    Коментиран от #58, #63, #76

  • 52 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Маринов":

    Бил Гейтс държи реч в Давос, пред избрана публика ако не бъркам през 2010 година Там той съвсем откровено заявява как през ваксините ще редуцира населението на Земята защото много сме се размножили. Речта му я има на you tube и ще я намерите, ако знаете английски. В превод на руски също. Наздраве с поемането на ваксината когато я открият!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Учуден

    0 6 Отговор
    Кви са тия хиляди болни мозъци??????
  • 55 Сосо лосо

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "трите идеи":

    И как ще намалиш популацията с 300 000 хиляди умрели от Ковит 19?Акак ще намалиш икономическия ръст до такива ниски нива за само 2 месеца и как ще се създаде световно правителство, като страните вследствие на кризата се обръщат навътре, а не мислят въобще за консолидация?

    Коментиран от #57, #59

  • 56 АBC

    7 0 Отговор

    До коментар #48 от "трите идеи":

    И забрана за всякакви протести и не послушание. А и кой би се осмелил?Световното правителство ще контролира парите ни, като ще ни ги блокира при най - малкия повод. О, това няма да се случи наведнъж. Всичко ще е криво ляво наред докато прелъжат по-голяма част от хората да се чепират. Какво им предлагат?Да ползват услугите на банките само чрез чип в ръката си. Да бъдат пропускане от охраната на работното си място само като им сканират чипа. Да си отварят чрез него вратата на апартамента или колата. Благодаря, никак не ми е трудно да
    преминава през вратите по традиционния начин,пъхането на ключ в ключалката и натискането на дръжките им няма
    да ме умири кой знае колко. А пък който иска да открадне кола или да нахлуе с цел грабеж в някоя къща ще му намери цаката. Крадците също ще се ползват от услугите на цифровизацията. А и да ти опрат пистолет в тила и да ти сложат ръката с чип на необходимото за разчитане място не е непосилна задача Тъжното е, че сички тези умни джаджи по никакъв начи няма шанс да направят дебилите по-умни.
  • 57 бъди роб

    8 0 Отговор

    До коментар #55 от "Сосо лосо":

    Ваксинирай си децата срещу covid-19 и ще разбереш, когато не могат да родят ...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "Сосо лосо":

    Световното правителство няма да почне да функционира от утре или други ден. Това е дълъг процес, първо трябва да се чипират хората. Без това да се случи това правителство няма да има власт над нас. То няма да има за сега инструментариум да ни спира парите в банките, нито да ни наказва чрез чипа влияейки пряко на физиологични функции на органите ни и на мозъка ни.

    Коментиран от #74

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "Сосо лосо":

    Ти да не мислиш, че ще се уредиш да миеш тоалетни и се причислиш към единия милиард, които по план трябва да останат живи? Фурсов например изказва предложение, че за обслужващ персонал ще предпочитат индийците, тъй като заради специфичната им кастова система няма никога да се бунтуват, колкото и малко да им плащат.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "Сосо лосо":

    Ти ако ходиш по врачки, за да ти разясняват теориите за короновируса, твой си проблем В Интернет е пълно с учени, медици, кандидати за Нобелова награда, които ни отварят очите, че нещо с тази изкуствена параноя относно короновируса не е наред. А ти седи пред телевизора с бабите да гледаш врачките и се нервирай когато чуеш, че има и други алтернативи човек да се образова.
  • 64 Сосо лосо

    0 6 Отговор
    Ка да си ваксинирам децата с ваксина, която не съществува! То лекарства няма, те ваксина! Кой ви каза, че ваксина срещу грипчето ще е задължителна! Айде като има нещо черно на бяло, тогава да се говори

    Коментиран от #67

  • 65 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Сосо лосо":

    Да не би да си евреин? Известно е, че от спин те не се заразяват.Поне истинските евреи. Странна работа.

    Коментиран от #69

  • 66 Сосо лосо

    1 6 Отговор
    В Интернет има всякакви глупост и всеки сам си решава на какво да вярва. За мен е загуба на време, освен ако не цъкнеш в БГ. мама разбира се
  • 67 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #64 от "Сосо лосо":

    Вече няколко европейски държави са приели закон за задължително ваксиниране. Дори и банановата република - съседката ни Сърбия. Не е нужно врачки да ни казват от телевизора като на теб. Тази информация я има в открит достъп.Очакваме нашите политици как ще се изкажат по въпроса.
  • 68 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    За разлика от твоя събеседник с образование до осми клас, ти изглежда и до там не си успял да стигнеш, имайки се пред вид граматическите ти грешки и пунктуацията.
  • 69 Сосо лосо

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Иван":

    Да бе те евреите болест не ги лови казват. Същото като циганите. Ама се видя в гетата какво стана.
  • 70 Пандемията им е нужна

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Възмутен":

    Затова пандемията е факт. Така както е факт и строежът на 5G-мрежите. SARS COV-2 Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ВИРУС ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ФАКТИЧЕСКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ПЛАНЕТАТА.
    Те нямат нужда от "излишни" хора. Дори от хора нямат нужда.
    Имат нужда от роби хуманоиди - биороботи, които да им бършат старческите задници, да им слугуват, да им поддържат фантастично високия стандарт на живот.

    ЦЕЛТА НА ПАНДЕМИЯТА Е ПРИНУДА КЪМ "ДОБРОВОЛНА" ВАКСИНАЦИЯ ЗА ЧИПИРАНЕ, ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И СТЕРИЛИЗАЦИЯ.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Токо

    2 3 Отговор
    Няма никакви чипове , няма никакво цифрово робство !!! Освен ако не го желаеш сам. Хвърли си смартфона и лаптопа , анулиирай си фейс бука и се отърви от електронни разплащания ! Останалото е пропаганда от журналисти като теб .

    Коментиран от #81

  • 73 big

    1 0 Отговор
    Определено е измислен като пандемия, но не мисля за чипове. По-скоро се решават други въпроси: икономическо преразпределение; "спасяване" на света от Гретата, разбира се тя е само лицето на кампанията; контролиране на хората чрез страх и т.н. Така или иначе живота надали ще се върне по старите стандарти!
  • 74 Много

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Гост":

    филми гледаш и то тъпи, т.е американски.
  • 75 kak

    5 1 Отговор
    чиповете ги вкараха с тестовете, с ваксините ще ни намалят

    Коментиран от #83

  • 76 Много

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Сосо лосо":

    филми гледат и то тъпи, т.е американски.
  • 77 И още

    1 6 Отговор
    Според мен тъпите и науки хора вечно търсят кой им е виновен, за да са такива. Естествено да смятат, че световното правителство съществува, за да им пречи да са умни и успели.

    Коментиран от #80

  • 78 И още

    1 6 Отговор
    Според мен тъпите и науки хора вечно търсят кой им е виновен, за да са такива. Естествено да смятат, че световното правителство съществува, за да им пречи да са умни и успели.
  • 79 Нема се плашите

    6 0 Отговор
    соросоидите отдавна сте чипирани. Хя хя хя
  • 80 Тъй тъй

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "И още":

    а на тебе кой ти е виновен, че си хюминет?
  • 81 Въпрос

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Токо":

    На касата в предприятието/учреждението, където работиш, ли ти плащат заплатата? Още ли имате касиерки? Или си получаваш парите от банкомат с чип на дебитната карта?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 тестовете не чипират

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "kak":

    С тестовете се извлича секрет от носоглътката (pcr тест - за наличие на коронавируса с голяма степен на вероятност) или се взима кръв за бързите тестове за наличие на коронавируса, но с малка степен на вероятност, или се взима кръв за наличие на антитела - сигурен признак за преболедуване на covid-19.

    С тестове няма как да се чипират хората, но се приучават да участват в схемата, която един ден ще ги принуди "доброволно" да се чипират, за да не останат аутсайдери без достъп до образование, банки, пари... Така, докато "доброволно" се подлагат (по принуда) да бъдат чипирани, хората ще бъдат манипулирани с помощта на имплантираните чипове и цифровите технологии да не раждат, както и ще бъдат стерилизирани за целта, при това пак по "тяхно желание"...
  • 84 и двете

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хахаа":

    И двете дядо попе! И чиповете и всяко друго зло е подготвено. И още по-лошо! Ще те принудят сам да ги поискаш... Такъв е планът на Сатана. Записан е в Евангелието от Йоан. То е станало наръчник за сатанистите, за идването на легалното царство на Антихриста.
    От всички нас, от всеки от нас зависи идването на Антихриста. Всеки чипиран е подарък за силите на злото. Всеки чипиран ще бъде използван срещу все още нечипираните. Вариантите отдавна са разиграни. Филмите за вампирите показват схемата. Филмът "Матрицата" е от 1999 г. Първа серия е пророческа...
  • 85 бмб

    1 0 Отговор
    Вече всичките ми познати мислят така
  • 86 Хората

    0 4 Отговор

    До коментар #6 от "Маринов":

    Не си пият хапчетата
  • 87 Пантера

    1 0 Отговор
    Чипират чрез бързия тест без да знаете
  • 88 коко

    0 0 Отговор
    Те не вярват! То е доказано! Един журналист показа на смартфона си МАС-номерата на чиповете след ваксиниране