Last news in Fakti

20 Май, 2020 14:48 1 639 9

Спад на новозаразените с Covid-19 в Русия

  • русия-
  • ковид-19-
  • владимир путин-
  • москва

Общият брой на установените случаи в страната достигна 308 705

Спад на новозаразените с Covid-19 в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия съобщи днес за 8764 нови случая на коронавирус за последните 24 часа, което е най-ниският ръст на дневна база от 2 май, предаде Ройтерс. Общият брой на установените случаи в страната достига 308 705.

За последното денонощие починалите в Русия са 135, с което общият брой на жертвите достига 2972.

Излекуваните са вече 85 392, посочва ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👽👽👽👽

    2 8 Отговор
    И въздействаща снимка хора с найлони и шлемове обработват със светена вода закрити терени!
  • 2 Чъки

    2 10 Отговор
    С най голямо задоволство бих кихнал у фейса на някой точно когато си сваля костюмчето за защита! И ще му кажа :кажи едно наздраве бе пън!
  • 3 ПАК СА ВТОРИ СЛЕД САЩ

    4 7 Отговор
    В РАША ОЩЕ СЕДМИЦА, ДВЕ И ЩЕ ГО ДОКАРАТ ДО МИЛИОН.

    Коментиран от #6

  • 4 Корона вирус. 👑👑👑

    2 2 Отговор
    Къде трябваше да се смея? Ха Ха Ха. 😂
  • 5 Доктор Ковид 21

    4 6 Отговор
    Спад ли, вие се шегувате? Нали си имате наум, че след като кремъл оповестява тези цифри истинските значи са в пъти повече починали, веднага давам линкове на масови погребения в Русия в масови гробове реални, снимани от руснаци и със звук абсолютно реално по 200-300 ковчега с багери в един изкоп. Имaм питaнe към пeттe вeчнo нeдoвoлни кoмeнтирaщи в тoзи фoрум и към 30-ттe нeдoвoлни прeд пaрлaмeнтa! Зaщo глacувaхтe зa влизaнe в НAТO? Зaщo глacувaхтe зa влизaнe в EC? Зaщo глacувaхтe дa cтaнeм кaпитaлиcтичecкa държaвa c пaзaрнa икoнoмикa? Зaщo нe глacувaхтe дa cтaнeм чacт oт CCCР? Зaщo глacувaхтe зa пoкупкaтa нa aмeрикaнcкитe caмoлeти, a нe нa руcкитe? Зaщo глacувaхтe зa нac грaждaнитe дa ви упрaвлявaмe? Зaщo глacувaхтe Зa прoтивoeпидeмичнитe мeрки, a нe прoтив тях?? Кoй, кoй, кoй ви нacили дa нaпрaвитe тoвa??

    Коментиран от #7

  • 6 Я хайде след две

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ПАК СА ВТОРИ СЛЕД САЩ":

    седмици да ми напишеш колко са и дали ще ти се сбъдне пъкленото желание. Другото,което е че Русия е държавата с направени най-много тестове до миналата седмица бяха 6 млн. от там им скача бройката на заразените,а не от действително боледуващите т.е. на лечение в болници и интензивни отделения.
  • 7 Я дай линкове бе

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Доктор Ковид 21":

    алкаш,защото ако беше така руснаците нямаше да се разхождат и да правят шашлици на открито. Някой много не е в час и това ми се види си ти. Отделно на това руснаците казаха по коя система отчитат починалите от този вирус. Не всеки който е заразен с вируса и е починал от тежките усложнения на основните си заболявания от които така или иначе нямаше да преживеят дори половин година да го смятат за починал от ковид 19,или починал при птп но имал и ковид 19 и хоп причина вируса. Преди да пишеш се поинтересувай,а не волни съчинения.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.