24 Май, 2020 12:38 2 663 1

Борис Джонсън ще обсъжда облекчаване на ограниченията

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • икономика-
  • пандемия

Британската икономика е в най-силната рецесия от три десетилетия насам, а премиерът е подложен на критики заради големия брой починали от болестта

Борис Джонсън ще обсъжда облекчаване на ограниченията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският премиер Борис Джонсън ще информира обществото за кризата с коронавируса следващата седмица, съобщи „Ройтерс“.

Британската икономика е в най-силната рецесия от три десетилетия насам, а премиерът е подложен на критики заради големия брой починали от болестта.

В понеделник Джонсън ще се срещне с министри от кабинета, за да обсъди начините за облекчаване на ограниченията, включително за училищата и някои търговски обекти.

Очаква се премиерът да информира гражданите за какво ще служат данните, които ще бъдат събирани чрез новата система за проследяване на заразата, която трябва да заработи в скоро време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е проблем

    3 2 Отговор
    България се справя чудесно...Фалитите и безработните се увеличават всеки ден.