Last news in Fakti

25 Май, 2020 16:40 2 401 8

Lufthansa подновява полети до 20 дестинации

  • lufthansa-
  • луфтханза-
  • дестинации-
  • полети-
  • германия-
  • коронавирус

Допълнителни дестинации ще бъдат съобщени до края на тази седмица

Lufthansa подновява полети до 20 дестинации - 1
Снимка: Shutterstock

Авиокомпанията Lufthansa ще поднови полетите си до 20 дестинации до средата на юни, съобщи неин говорител, цитиран от БНТ.

Сред дестинациите са Майорка, Крит, Родос, Венеция, Ибиса и Малага. Полетите ще тръгват от Франкфурт - основното летище на германския авиопревозвач. Той преговаря с германското правителство за спасителен план в размер на 9 милиарда евро. Допълнителни дестинации ще бъдат съобщени до края на тази седмица.

Преди две седмици авиокампанията вече обяви, че от юни подновява полетите си до Лос Анджелис, Торонто и Маями. Преговорите с германското правителство предвиждат предоставяне на 20 процента от превозвача в замяна на парична инжекция. Според германската преса заемът трябва да бъде върнат до края на 2023 година. Министърът на икономиката посочи, че сумата трябва да бъде възстановена, щом компанията излезе отново на печалба.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джери иска в Дюселдорф

    1 2 Отговор
    Ами до Софето бре, немчовците?

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Саман Тафокс

    0 3 Отговор
    Започва безмислените пътувания на хората по света, бизнесмени пътуват в развиващи са страни, където има евтина работна ръка, евтини суровини, глобализация . . . някой се хвалят колко хиляди км полет имат, хотелите в чужди държави, където бизнесмена може да разпусне, къде с прос..тутки, къде има любовници . . . на някои места и евтина дрога може да консумира безпроблемно . . . той бизнесмен, дава стотици работни места, издържа много семейства . . .
  • 3 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Заемът трябва да бъде върнат когато компанията излезе на печалба... Добре нямат Лукойл...
  • 4 Стоте Гайди

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джери иска в Дюселдорф":

    В Софето са най-посредствените бакшиши в цяла БГ, не знам защо ама са най-простите, където и да съм ходил в БГ компанията на бакшиша никъде не е толкова отблъскваща - идеш в провинциятана то чисто такси, мирише на хубаво, шофьора любезен . . . кажеш си - "абе тези хора живеят много по-добре отколкото ние в Софето ! ? !
  • 5 курейски дик татор

    0 0 Отговор
    западняците ще се групират и ще се коткат едни други,ний ще чакаме да видим кой наш остатък от бизнес ще пожелаят да си разпределят
  • 6 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Каква беше тая Луфтханза? А, ония, дето депресираните им фърчовци се бухат в планинските върхове? Как изобщо продължават да съществуват, щом като са банда убийци?!

    Коментиран от #8

  • 7 София

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джери иска в Дюселдорф":

    Има до София не се притеснявай, от Мюнхен са всеки ден в 9:30 и в 13:30
    От Франкфурт също са два на ден, просто статията е леко изгубена в превода и Луфтханса не подновява 20 полета а подновява 180 от които 20 са за летни дестинации и се подновяват както всяка година през юни
  • 8 А Пловдив

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Plovdiv":

    У всеки апартамент има килограм хероин, така казаха по новините. Скоро честваха 100 годишнина и ги е имало през повечето значими войни, единствената катастрофа от десетки години. Миналата година беше готов и последния поръчан еърбъс част от 14 милиарден проект,аре трай си там в наркоманския град и не си показвай носа никъде че си жалък.