Last news in Fakti

27 Май, 2020 10:56 2 486 5

Австралия: Най-младата жертва на коронавируса е на 30 години

  • австралия-
  • коронавирус-
  • жертва-
  • куинсланд

Починалият мъж не е пътувал в чужбина

Австралия: Най-младата жертва на коронавируса е на 30 години - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

30-годишен мъж е починал от коронавирус в провинция Куинсланд, Австралия. Той е починал на място.

Това е най-младата жертва в Австралия. През седмицата проявил симптоми на COVID-19, но с много други здравословни усложнения и не е тестван, предаде News.bg.

Партньорът му също показва симптоми на COVID-19 и е изолиран, както и служителите на спешните служби, които са реагирали в дома му. Не са регистрирани други случаи на COVID-19 в град Блекуотър преди смъртта на мъжа, но властите настояват всички там да бъдат тествани.

Главният медицински инспектор на Куинсланд д-р Джанет Йънг заяви, че се смята, че мъжът е прекарвал по-голямата част от времето си у дома, докато е бил болен, но не е пътувал в чужбина. Починалите в Австралия са най-малко 103-ма души.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    9 3 Отговор
    Айде и тоя го изписаха коронясал!!! Стига с тая пропаганда, хората не са вчерашни!!! На всички е ясно, че това е една световна конспирация за преразпределяне на световните ресурси и влияние!!!
  • 2 варненка

    1 1 Отговор
    Де да беше пропаганда, но не е. Хората се заразяват, а някои умират. Много не от липса на имунитет, а от свръхреация на имунната система. Това важи най-вече за по-младите, които макар и по-рядко да умират не са застраховане по никакъв начин от тежко протичане. И наистина много хора се опитват да се лекуват в къщи, защото си мислят че щом са по на 30-40 ще се оправят бързо и без последствия. Но не е така. И никой не знае предварително дали няма да изтегли "късата клечка".
  • 3 Как така

    3 0 Отговор
    Е почонал на място от коронавирус? Хваща го и след секунда или две умира.
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Починал на място😆? да не са го стреляли с корона вирус бе😆😆😆 че да почине на място
  • 5 Гост

    1 1 Отговор
    Аха ясно. 30 годишен мъж починал от вируса, ама имал и други здравословни усложнения, демек придружаващи болести. И партньор имал даже, значи и резбата му не била като резба😆