Last news in Fakti

27 Май, 2020 18:20 2 545 11

Италия и Испания доволни от ЕС

  • испания-
  • ес-
  • италия

Двете страни одобряват новия план

Италия и Испания доволни от ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Премиерът на Италия Джузепе Конте обяви одобрение за плана за стабилност на ЕС, съобщи ANSA.

Днес беше обявен новият фонд за подкрепа. Средствата, които ще бъдат отпуснати, ще бъдат връщани от всички страни заедно.

Италианският премиер обяви, че страната му от самото начало е настоявала за подобен план. Италия очаква да получи голяма подкрепа за своята икономика.

Предстоят разговори за разпределението. Представители на Испания обявиха, че предложението е добра основа за следващи преговори.

Двете страни вероятно ще преговарят за получаването на голяма подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ZZorro

    23 10 Отговор
    Мързеливите южняци пак извъртяха ЕС с измама.

    Коментиран от #2

  • 2 ivan

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "ZZorro":

    ... каза един работлив северняк :-D
  • 3 среднощен

    8 2 Отговор
    От Европейският парламент са потвърдили - " ако вземем нещо от Брекзит, веднага ви даваме обещаното.."? Както казват македонците - "сичко ке се опрай.."! Или още по-точно казано - " гладна кокошка, просо сънува.."?
  • 4 Шекспир

    25 2 Отговор
    Това за целия ЕС ли важи или само за еврозоната.Както се очертава задава се четвъртит.Всички солидарно ще подкрепяме Италия за да си задържи стандарта на живот.Както бе с Гърция.Бай Иван с 200лв пенсия ще помага на Роберто с 1200евро пенсия.Болен здрав носи
  • 5 Дедо

    6 2 Отговор
    И аз съм много доволен от ББ, ВГ и Сачева...не и знам малкото име, да ма фанат за дедовия и тримата! Амин!
  • 6 Е как

    7 1 Отговор
    няма да са доволни. Бойко им взе боклука а Европа им дава тонове пари заради измислен вирус
  • 7 Юнаци

    4 2 Отговор
    Юнаци, ако бългерията не беше на 111 място по свобода на информацията и пишештите статии тук не препечатваха редактирани материали, щяхте да знаете че от помощите за Гърция, грък не е видял цент. Всичко са вземали немски банки за да финансират спасяването на Гърция от немски фирми. Същото ще последва и Италия. Джузепе Конте блокира икономиката за да фалира и сега ще идват спасителите от Европа като масрафа ще го плаща друг
  • 8 Див

    4 0 Отговор
    Абе факти,що не пишете колко дават на България

    Коментиран от #9

  • 9 Щото?

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Див":

    Щото сме роби и нищо не получаваме.
    Както обикновенно.
  • 10 000.

    4 0 Отговор
    Всичко е една измама. Влезте в групите Българи в Италия и Българи в Испания. Работа в Испания. Работа и квартири в Мадрид и ще видите, че хората си чакат помощите от март за безработица. Испанците не искат Санчес. Ама той е 2 пъти по-нагъл от Боко. Събота и неделя беше пълно с протести. Те си въртят далаверите, а народа гладува. Испанците живеят само на кредити и лизинг. По морето бизнеса умря.
  • 11 ха-ха

    2 0 Отговор
    Еми как няма да одобряват... като ще има за крадене..