Last news in Fakti

31 Май, 2020 20:29 3 882 17

Приема ли Русия поканата на САЩ

  • русия-
  • покана-
  • сащ

Страната коментира срещата на Г-7

Приема ли Русия поканата на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Поканата към Русия за участие в срещата на Г-7 е реалност. Това заяви председателят на международния комитет на руското правителство Дмитрий Косачев, цитиран от РИА Новости.

Американският държавен глава по-рано заяви, че смята, че трябва да има покана за страната. Покани ще получат още няколко държави.

Косачев заяви, че форматът се е превърнал от вариант за решения в демонстрация на единството на страните в него. Той смята, че малко хора се интересуват от тази среща, извън гражданите на страните в нея.

Според него разширяването на броя на страните дава вариант за взимане на решения. Все още няма решение за това дали Русия ще приеме поканата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крем Бочко

    27 12 Отговор
    Ще приеме, но няма да е веднага. Русия е горда, но и мъдра. Ще приеме със стил.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДПС и пп ГРОБ феодализъм и мафия

    38 4 Отговор
    Русия да стои далече от США- от тази напас!
  • 4 Рошко

    16 6 Отговор
    Канят ги, да ги молят да им свалят санкциите
  • 5 карамфила

    25 0 Отговор
    Ако Меркел саботира срещата Г7 Путин няма за какво да отива,за какво да си приказва с боядисания перчем,за ембарго ли?А с Меркел трябва да обсъждат "Северен поток."

    Коментиран от #10, #15, #16

  • 6 Демократ

    25 5 Отговор
    Русия има собственни интереси но е добре да се сьобрази , че е поканена на тази среща от - сащ , по добре би било да откаже срещата и да наложи - санкции на сащ за грубото потъпкване на човешките права
  • 7 Бесен Язовец

    17 6 Отговор
    Не, не я приема от Кремъл са ихвърлили от прозореца тази покана. Руския президент на една маса със соросоидни лакеи не седи!

    Коментиран от #12

  • 8 Сложен въпрос

    4 0 Отговор
    Обади се на приятел
  • 9 Hhhhhhh

    21 2 Отговор
    Според мене няма смисъл. Да си губи времето с надути пуяци
  • 10 Бачо Киро

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "карамфила":

    Че Меркел ли командва? Хаха.. Тя само козирува като останалите политици в Европа...
  • 11 Далновиден лидер предплати всичко

    22 1 Отговор
    Няма ли кой да покане нашия Премиер, на срещата на Г-7.
    Ако има някой заслуги за покана ,то е Премиера, Борисов.
    Премиера ни , не е за подценяване, купи на държавата 8 самолета, от стария за световно ниво модел, Ф-16 ,и предплати за 6 години напред, което го прави основоположник, на нов вид условия за търговия , и го повдига на ниво , висш и първи ,снабдител на военно въздушните сили , на стоки, които никога до сега в историята на България, не са доставяни за такова дълго време. Но Премиера" снабдител "е доволен, че е предплатил, защото ,ако не беше направил това предплащане, можеше да бъде , обвинен в корупция .
    Някой се питат, толкова милиарди и лихвите по тях ,къде отидоха
    и видя ли някой фактурата за стойността на самолетите.
  • 12 русия е джудже

    3 20 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Ръста на ботоксовото джудже не му позволява да стой на масата.Джуджето винаги е под масата,а с малко късмет може и да изкара някой долар чрез най-стария занаят.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Диди

    2 10 Отговор

    До коментар #5 от "карамфила":

    Меркел отказа за срещата.Русия не заслужава поканата.
  • 16 357

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "карамфила":

    Меркел не може да откаже,защото Германиа е подписала ултиматум към САЩ И Британия след ВСВ. Тяхна е и последната дума кой да бъде канцлер на Германшя.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания