Last news in Fakti

1 Юни, 2020 11:16 2 345 15

Теории за Русия в САЩ

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • протести

Доналд Тръмп защити страната

Теории за Русия в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп отхвърли твърденията за руска роля в протестите в САЩ, съобщи FOX News.

Медии в страната говорят за различни версии за протестите. Водещ от американска телевизия заяви, че е възможно да има руска роля в демонстрациите.

Такива твърдения имаше от CNN. Американският президент Доналд Тръмп отхвърли тези твърдения.

Той заяви, че медията не обвинява китайските представители, защото имат нужда от техните средства. Някогашният кмет на Ню Орлиънс Марк Мориал също заяви, че е възможно да има руска роля в събитията.

Подобни мнения изказаха кметът на Минеаполис Джейкъб Фрей, кметът на Сейнт Пол Мелвин Картър и генералният прокурор на Минесота Кийт Елисън.

Американската администрация в момента проучва действията на управителите на различните региони. Американският президент призова за мирни демонстрации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ел Булгаро

    5 2 Отговор
    Я пак си погледнете заглавието. Пише се "страната", а не "странта":)
  • 2 Сульо

    22 2 Отговор
    Кой ми сра в гащите,кой ми сра в гащите...Вярно много са дe6илни ушравляващите в САЩ...Добре,че е чичо Тръмп даги вкарв о време на време в правия път,...
  • 3 Бай Манчо

    26 0 Отговор
    Хахахахахаха знаех си , че Путин е виновен за негъ-те бунтове , дори много закъсняха с това "откритие" .
  • 4 Тъпо тролче

    27 0 Отговор
    Че къ! Руската агентура толкова дълбоко се е внедрила в американските институции, че седи зад всичките им неуредици. Ако не ми вярвате питайте соросоидите тролове, те ще ви обяснят, че дори щатските полицаи са руски агенти под прикритие 😂🤣😂
  • 5 Еми руска роля е

    22 0 Отговор
    вие не видяхте ли че тоя полицай беше от СПЕЦНАЗ, ветеран от Сирия.
  • 6 козяшка амеба

    23 0 Отговор
    Аз казах ли ви, че за всичко е виновен Путин!
  • 7 не може да бъде

    20 1 Отговор
    Не считам,че има руска намеса в тези протести-ако имаше всичко щеше да бъде много по-добре организирано и без такива вандалски прояви!Напр.ако Путин имаше пръст в тия работи,протестите щяха да бъдат много по-стилни-Путин е човек със стил!?...Сега сериозно ,даже е тъжно да се чете за такива твърдения за руска намеса,за мен това е проява или на малоумие,дебилизъм или старческа деменция!?Къде отива Америка...това е доста тревожно за нас,като знаем каква роля и какво значение има в България американското посолство!?
  • 8 Иван

    10 2 Отговор
    А эащо да нема руска роля,при положение че има американска роля навред по света?
  • 9 123

    13 0 Отговор
    Това ми прилича на гузен не гонен бяга
  • 10 Иван

    8 6 Отговор
    Балканските съюэници на САЩ да се готвят да гонят руски дипломати.
  • 11 Ххх

    14 0 Отговор
    Това, че Щатите си врат гагата навсякъде по света, че правят войни, износ на демокрация, че, особено в богатите на петрол страни непрекъснато се стремят да поставят послушни и марионетни правителства, значи ли сега, че някой друг действа по същия начин спряма тях ? А някакви доказателства ? Или са на принципа – кой ми ср@ в гащите ? А къде е вездесъщото ФБР ? То прихватнали някакви руски връзки, контакти, шпиони ? Или Путин и Русия са дежурните виновници за всичко отрицателно, ставащо там. Още повече, това са отношения и напрежения, наслоявани с векове. Трябва ли да си припомняме робството, расовото нопрежение, Куклукс Клан, Мартин Лутър Кинг. А и подобни протести и вълнения колко още имаше през годините, много преди Путин да бъде избран за президент на Русия. Причини за протестите са не само полицейското насилие и расовата ненавист и напрежение, които съществуват, но, предполагам и множество социални нерешени проблеми, свързани с адекватно здравеопазване, намиране на работа, жилища и т.н. И всичко това се натрупва и тлее до някакъв момент. И е необходима само малка искра, за да избухне пожарът на недоволството. Но, къде по лесно е в случая да потърсиш оправданието в някой външен враг, в дежурния виновник за всички беди в Щатите – ръката на Москва, вместо да помислиш как все пак да отстраниш поне част от причините, пораждащи недоволство сред цветнокожото население на Америка. И да престанеш да размахваш пръст, да четеш доклади на Държавния департамент, и
  • 12 Ххх

    7 1 Отговор
    И да престанеш да размахваш пръст, да четеш доклади на Държавния департамент, и да поучаваш непрекъснато другите как трябвало да зачитат правата на малцинствата, и как да решават аналогични до голяма степен проблеми на собствените си територии.
  • 13 другарят

    13 0 Отговор
    Болните мозъци от фашистка Америка съдят за другите по себе си, вместо да си погледнат свинщината в която са затънали. Същите тези изроди даваха инсрукции на нацистите в Украйна по време на преврата, как да свалят шлемовете на полицайте и да ги повалят на земята.Това не е само в Украйна, а във всички страни по света където организираха "цветни революции"- преврати срещу законни правителства.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 6482

    4 0 Отговор
    ПРОФАНИТЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА МЕЧЕНЦЕ.... ПАК.. А КОЙТО ТЪРСИ НАМИРААААА... ПРОСТОТИЯТА БУШУВА С БЕСНИ ТЕМПОВЕ В СТРАНАТА.. ОТДАВНА, НО НАПОСЛЕДЪК ЯЛОВИТЕ НАПЪНИ СА СМЯХ ОТ КРЪСТА НАДОЛУ.. СВЕТА Е ВИНОВЕН НА АМЕРИКАНЧЕТАТА ЗА ВСИЧКО...АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ - СВЕТА, АМЕРИКАНЧЕТАТА ЩЯХА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПОНЕ МАЛКО УМНИ...