3 Юни, 2020 12:14 2 466 5

Американската армия обяви, че ще има ваксина до края на годината

  • ваксина-
  • сащ-
  • армия-
  • изследвания-
  • коронавирус-
  • пандемия

Работи се усилено по създаването на ваксина

Американската армия обяви, че ще има ваксина до края на годината - 1
Снимка: Shutterstock

Ваксина срещу коронавируса ще има още тази година в някои части на Съединените щати, прогнозират от американската армия. Военните се готвят да започнат тестове върху хора до края на лятото, предаде Fox News.

От средата на май военни вирусолози работят заедно с няколко световни компании по разработването на ваксина, която да бъде разпространена приоритетно за американски граждани и партньорските на САЩ страни.

Както ФАКТИ съобщи, изследвания за ваксина срещу коронавируса се правят и от руската армия. Руските въоръжени сили обявиха, че са селектирали десетки доброволци, които ще участват в експеримент, свързан с намирането на ваксина срещу коронавируса.

От Световната здравна организация обявиха, че новорегистрираните заразени с COVID-19 намаляват устойчиво в Западна Европа, но в Източна Европа и в Русия картината е различна. Редица компании работят за създаването на ваксина срещу коронавируса. В момента в света има близо шест милиона и 400 хиляди заразени. Жертвите са 380 000.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегемот

    8 6 Отговор
    Някой забелязва ли, че САЩ и Русия, тези две Велики сили бавно но сигурно отиват на кино?? За САЩ да не говорим, но някой от вас забелязва ли, че смъртността в Русия е между 100 и 200 пъти по-висока от смъртността от коронавируса в другите бивши социалистически страни и особено от България, въпреки че е само 20 пъти по-многочислена от нас смъртността там е 200 пъти по-висока!! И то говорим за официално обявената смъртност на гражданите на Русия от правителството им, а ако сметнем неофициалната бройка то е хиляди пъти по-висока смъртността в Русия от България!! Това говори, че наистина в България няма такова нещо като коронавирус и то е само в слаба форма като постфактум, но Русия я унищожават в буквалния смисъл с генно биологично оръжие, точно както и САЩ, точно както и непослушната Англия, която се отцепи от Европейския съюз!!

    Коментиран от #5

  • 2 Борисов

    3 0 Отговор
    Ами ние я чакаме ваксината,превели сме вече 2 млрд.долара
  • 3 Ганьо партньора

    0 2 Отговор
    Давайте насам партнере, това стадо е безнадежно.
  • 4 1122

    1 1 Отговор
    Много учени са тези войни чета. Щом и ваксина ще измислят.
  • 5 Дако Маков

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бегемот":

    Българските ЗАвисими медии,защо не ни уведомяват че, в Русия вече е “измислена”ваксина,която трябва да се “постави”
    през носа и вече са започнали “задължителното
    ваксиниране”.
    А,случайно някой да си спомня че, преди 1 месец
    Щатите изпратиха един самолет с “помощ”за Русия!!!и,дали тази “помощ” не са били точно
    “ваксините”,и някой да се замисля,защо точно в
    носната кухина ще поставят вакси....опсс,Чиповете,защото ако е на дланта,може лесно да се премахне но, в носа........ малко трудно