3 Юни, 2020 19:06 3 745 21

Тръмп предложи ядрен пакт с Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

САЩ са готови за споразумение

Тръмп предложи ядрен пакт с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава Доналд Тръмп заяви, че би приел ядрен пакт с Русия, съобщи FOX News.

Президентът направи предложението в свое изявление. Държавният глава обяви, че този съюз ще се основава на идеята за безопасния атом.

Двете страни са част от споразумение за намаляване на ядреното въоръжение. САЩ настояват Китай да се включи в договора.

Договорът трябва скоро да бъде удължен. Русия настоява за бързо подновяване на договора.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    38 2 Отговор
    Американските Съветски Щати предлагат на СССР сътрудничество. Вече е забранено да се снима с телефони по улиците на Щатите.

    Коментиран от #4

  • 2 Stéphanie 🎲

    20 6 Отговор
    Тука вече почна да мирише на кака.Това или е фейк новина или .....не вярвам докато не ги видя двамцата подписали.😂
  • 3 Бгемот

    13 50 Отговор
    Тръмп не може да предлага нищо повече, а е добре да се замисли за бягство в Русия за да не отиде на електрическия стол! Путин също вече не може да предложи нищо и е по-добре да се замисли за бягство...извън Млечния път, защото от разгневени руснаци трудно може да се избяга....САЩ и РУСИЯ не могат вечно да си делят света на две и е крайно време ЕС да дадем мощен военен отпор на тези две велики сили и да ''разхвърляме насам натам коронавируси''...без да им даваме каквото и да било обяснение!! Някoй зaбeлязвa ли, чe CAЩ и Руcия, тeзи двe Вeлики cили бaвнo нo cигурнo oтивaт нa кинo?? Зa CAЩ дa нe гoвoрим, нo някoй oт вac зaбeлязвa ли, чe cмъртнocттa в Руcия e мeжду 100 и 200 пъти пo-виcoкa oт cмъртнocттa oт кoрoнaвируca в другитe бивши coциaлиcтичecки cтрaни и ocoбeнo oт Бългaрия, въпрeки чe e caмo 20 пъти пo-мнoгoчиcлeнa oт нac cмъртнocттa тaм e 200 пъти пo-виcoкa!! И тo гoвoрим зa oфициaлнo oбявeнaтa cмъртнocт нa грaждaнитe нa Руcия oт прaвитeлcтвoтo им, a aкo cмeтнeм нeoфициaлнaтa брoйкa тo e хиляди пъти пo-виcoкa cмъртнocттa в Руcия oт Бългaрия!! Тoвa гoвoри, чe нaиcтинa в Бългaрия нямa тaкoвa нeщo кaтo кoрoнaвируc и тo e caмo в cлaбa фoрмa кaтo пocтфaктум, нo Руcия я унищoжaвaт в буквaлния cмиcъл c гeннo биoлoгичнo oръжиe, тoчнo кaктo и CAЩ, тoчнo кaктo и нeпocлушнaтa Aнглия, кoятo ce oтцeпи oт Eврoпeйcкия cъюз!!

    Коментиран от #5, #11, #18

  • 4 Ха ха

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мдаа":

    И полицаи простреляха,раниха и биха акредитирана журналистка,показвала неколкократно акредитационната си карта .Дори са газели върху нея.

    Коментиран от #20

  • 5 Stéphanie 🎲

    4 25 Отговор

    До коментар #3 от "Бгемот":

    За Тръмп не съм притеснена има земя на Марс,инвестира и в строежи и ваканций в космоса,има де да се покрие.Ама за Путин стресссссс😂 че братята руси много злобни кога са ядосани.
  • 6 Във Алиекспрес онлайн магазин

    6 5 Отговор
    Има много фешЪн тениски на двамата френд.Прегърнати Тръмп седнал в краката на руския.А друга Тръмп като прасе и Путин го язди + четки за тоалетна с лицата им.
  • 7 Даммммм

    16 4 Отговор
    Задна-включвай задна Тръмпи-защото с руснаците няма как да се еб...аш -ще ви увъртят за 15 минути...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 кой кого ?

    1 13 Отговор

    До коментар #7 от "Даммммм":

    В случаят Путина е като дама на тази снимка.Много са фешан,страхотна двойка.
  • 9 няма как да ти пусна линк

    2 6 Отговор

    До коментар #7 от "Даммммм":

    Модератора ще ме изтрие.Намери си апликацията на
    aliexpress онлайн или си я свали на тела,и виж много ма радват двамата заедно.Вече имам четки за тоалетна с тях,чакам и тоалетната хартия това пропуснах.Не лъжа баце виж,и това е идея на Китай.
  • 10 Ххх

    10 0 Отговор
    Като цяло предложението е разумно и добро. Но, все пак монетата има две страни. Едната са стратегическите настъпателни оръжия, другата са системите за противоракетна отбрана. И, разумен баланс и многостранна сигурност би могла да бъде постигната, ако се достигне договореност за ограничаване и на настъпателните, и на отбранителните оръжия, какъвто договор имаше преди години между СССР и САЩ. Но САЩ излязоха едностранно от договора, ограничаващ системите за противоракетна отбрана и по моему ги развиват с доста бързи темпове, като се опитват да покрият с такива системи почти всички възможни маршрути на руските нападателни ракети до територията на САЩ. А така не може да съществува приемлив баланс на силите и взаимна сигурност, тъй като руската страна е принудена непрекъснато да развива и усъвършенства настъпателния си ядрен потенциал, за да поддържа паритета на силите и страха от взаимно унищожение.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Китай ще им го набие

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Gnusen putlerastki sait":

    Леко у .. * и на двамата.
  • 14 другарят

    16 1 Отговор
    Дали ще има ново ядрено споразумение,или няма да има, това вече не е толкова важно за Русия! Тръмп по-добре да се опита с Китай да сключи такова споразумение. С новите свръх -звукови оръжия на руснаците дори не им се налага да слагат ядрени глави на тези оръжия! Кинетичната енергия от скороста е толкова голяма, че тези оръжия даже да имат парче метал за бойна глава, разрушителната сила ще бъде колкото при ядрен взрив без радиационно замърсяване обаче.
  • 15 criminal

    9 1 Отговор
    Аз ви казвам, че червеното копче няма кой да го натисне, колкото и да се плашат един друг.........ама откакто Путин каза, че го направи и Европа и САЩ ходиха за памперси и взеха да гугукат...........

    Коментиран от #16

  • 16 Ти що не ходиш

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "criminal":

    Да се блъниш некъде си,може па ти дойде акълу.
  • 17 Рошко

    4 0 Отговор
    Всички ядрени сили не само вий, да не забравите и евреите дето ни лук яли ни лук мирисали
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Това е демокрацията бе ти какво друго очакваш+
  • 21 В.В.

    0 0 Отговор
    Айде пактирсй ,че има тука много войнствени тролове...Ще земат да направят беля....Искат атом да хвърлят....Ужас..Бреййй. По добре пакт ,отколкото без пакт...Факт..