5 Юни, 2020 09:55 1 916 7

Туитър изтри клип на Тръмп

  • туитър-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • клип-
  • авторски права-
  • социални мрежи

Тръмп е нарушил авторски права

Туитър изтри клип на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Социалната мрежа Туитър изтри клип на предизборния екип на президента Доналд Тръмп в памет на Джордж Флойд с аргумента, че е получен сигнал за нарушени авторски права, съобщи Variety.

Клипът представлява сбор от снимки и видеозаписи на протестни шествия и прояви на насилие след смъртта на чернокожия Флойд при полицейски арест, а Тръмп говори на техен фон.

Туитър заяви, че предизборният клип на президента е нарушил политиката на платформата за авторското право. "Ние реагираме на обосновани оплаквания за нарушено авторско право, които ни се пращат от притежателя на авторското право или негови оторизирани представители", заяви представител на компанията.

През последните дни се стигна до пряк сблъсък между президента на САЩ и Туитър, след като Доналд Тръмп дори заплаши да забрани социалните мрежи. Според републиканеца има цензура от тяхна страна, насочена срещу консерваторите. Клипът, свален от Туитър, все още е наличен в Ютуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хонг Конг е Китай

    4 3 Отговор
    Бай Дончо, като си допуснал да има Туитър, сега ще му сърбаш попарата.
  • 2 Тръмп 2020

    12 4 Отговор
    В Америка много хора не гласуват поради различни причини. Сега обаче времената са други. Тяхната безопасност е застрашена. И се вижда отдалече къде точно са най-големите протести - в демократските градове където кметовете и губернаторите ги подкрепят и казват на полицията да не се намесва.

    Ако имат акъл хората ще преизберат Тръмп, защото той поне ще ги защити от това насилие.

    Коментиран от #4

  • 3 Ееее

    4 1 Отговор
    Е сега бай Дончо ще им разкаже играта😂
  • 4 Някой си

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп 2020":

    Абсолютно точен коментар. Цялата "революция" е насочена единствено към този, който пречи на пъклените планове за световно господство - Тръмп. Той много добре знае, че не можеш да ядеш повече от това, което си изкараш. Единствено това може да стане, когато грабиш от други народи. И точно това "демократите" правят - изсмуквайки ресурсите на редица държави по света - Ирак, Сирия, Либия, Афганистан,.... Но Тръмп е наясно, че това няма да е никак здравословно, защото все повече хората ще се противопоставят. Венецуела не се даде, Сирия също. В Ирак бунтовете не стихват. Скоро и Либия. Кога и ние ще се събудим от този сън, в който сме вкарани и сме като овце на заколение? Кога ще защитим държавата си, която ежедневно е източвана безмилостно? Къде отива създаденото от нас - продутки, ресурси? Защо ядем вносните боклуци, а унищожаваме нашето родно производство и така още повече задлъжняваме? С какво ще плащаме после? Може би със земята на Ботев и Левски, на Вазов и Паисий, на Кирил и Методий, на Симеон Велики! Защото ако Тръмп не успее, ние ще плащаме сметката, за да са добре хора като Флойд и най-вече тези, които организират тази т.нар. "революция".
    Аз не искам да ставам роб. Black lives matter..... criminals don't!
  • 5 зарaQ

    0 0 Отговор
    всички ние сме хора...нека си останем такива...

    благодаря за видеото "факти"
  • 6 В.В.

    0 0 Отговор
    Бул Шееет ...
  • 7 фурми 2020

    0 0 Отговор
    туитер да го духа..