5 Юни, 2020 12:40 7 484 32

Млада българка, която е полицай в САЩ: Стана много страшно

  • джордж флойд-
  • полицай-
  • сащ-
  • българка-
  • разказ-
  • вероника метанова-
  • милуоки

Последните дежурства са били страшни и тежки, споделя българката

Млада българка, която е полицай в САЩ: Стана много страшно - 1
Снимка: Нова телевизия

В САЩ втора седмица американците протестират по улиците след смъртта на чернокожия Джордж Флойд. В епицентъра е и една българка, но от другата страна на барикадата. Вероника Метанова живее в САЩ от 6-годишна и отскоро е полицай.

Едва на 25, тя вече е част от полицейските сили, които охраняват протестите в американския щат Уисконсин, предаде Нова телевизия. От две години работи в градчето Бейсайд, което се намира на 17 километра от Милуоки.

„Ние охраняваме нашия град и помагаме на другите градове около нас. Това е така, защото протестите започват от центъра на Милоуки и идват на север към нас”, разказа Вероника. Последните дежурства били страшни и тежки, сподели българката. Протестиращите влизали в сблъсък с полицията. Изпочупили и много магазини.

„В един от случаите, наистина стана много страшно, защото хвърляха тухли и бутилки по нас. Дойдоха специални групи от големите градове. Те са по-добре екипирани от нас и ни помогнаха да арестуваме хората, които хвърляха предмети. След задържането, те отиват на съд”, каза още Вероника Метанова.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    82 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Млада българка, която е полицай в САЩ: Стана много страшно"...Че кой те е карал да ходиш в Америка? Я си ела тук. Ще си клатиш краката и ще взимаш отчисления от бандюгите. Ще си на двойна заплата. Хем към държавата, хем към мафията.

    Коментиран от #16

  • 2 гръндж

    55 4 Отговор
    Млада българка, която е полицайка в САЩ: Стана много страшно. ЩЕ СТАНЕ. ОЩЕ ПО-СТРАШНО ЩЕ СТАВА. Бай Дончо не си играе на шикалки.
  • 3 газов инжекцион

    35 4 Отговор
    Ела си тука,моме! Имаме си най-сексапилната полицайка,която се дипломира. Ще си правите компания двете.
  • 4 Директорчето

    62 4 Отговор
    Тя вече си е американка, която защитава американското общество. Не разбирам, какво общо има с България, освен това, че се е родила тук? По-скоро една американка е пред проблема с големият залък и малката уста...
  • 5 Данчо полицая от Ловеч

    51 0 Отговор
    Аз за тва си седя тука нема ме бият негри аз командвам аз беся,с колегите и мафията сме заедно няма грижи!!!
  • 6 Townboy

    50 19 Отговор
    Ако се влоши положението още там има един милион "българи" дето ще се юрнат насам и ще съсипят и без това крехката ни социална система. Мигрантът е шантонерка без род и принадлежност. Мигрира където му е изгодно.

    Коментиран от #25

  • 7 ха-ха

    36 12 Отговор
    Каква бьлгарка е туй безполово??
  • 8 Много

    18 2 Отговор
    голяма "одухотвореност" и "интелект" лъха !
  • 9 МЛАДА ДЕВОЙКА

    31 3 Отговор
    Кой ви бие по кухите кр.туни да ставате полисмени. Малки заплатки. Но ранно пенсиониране, добри пенсии. За това е цялата работа.

    Коментиран от #28

  • 10 Чичо Сам

    13 20 Отговор
    Браво на българското момиче!!!! Това значи че българите са на страната на цивилизацията срещу варварите.... Битката между Севера и Юга, но с обратен знак, тепърва предстои ')') ')
  • 11 Киро

    21 4 Отговор
    Полицаите в другите държави какво ни интересуват нас не разбирам. Това си е тяхна вътрешна работа там.
  • 12 Интелигентен

    17 7 Отговор
    Сигурно е някаква мъжкарана,-без бюст,иначе,ако е женствено момиче,по-добре би било да стане порно звезда.Но.....сигурна и стабилна заплата-поне 3000 долара,но.......Ами сега...?-"стана страшно!"Ами ти какво искаш?Синекурна службички ли ....за чужденка???????Това е САЩ.
  • 13 читател

    20 4 Отговор
    Не злобейте кретени, че и тук ще стане същото заради циганите
  • 14 Милена

    38 1 Отговор
    Който е пребивавал в САЩ е наяно към кого е насочена дискриминативната политика!!! Накратко- белите работят до пределна възраст, а черните живеят на държавни помощи и наркотици!!! За черните висшето образование е безплатно, а белите плащат по 30000-50000 долара за обучението си доживот. За черните навсякъде има квоти, а за белите - каквото остане! Хайде моля, да не изпадаме под психозата на "нещастните, онеправдани афро-американци", в стил "Чичо Томовата колиба". Робството е факт, но белите граждани на САЩ отдавна го изплатиха с лихвите и продължават неуморно!!!

    Коментиран от #20

  • 15 Наистина Стана много страшно в САЩ

    13 1 Отговор
    Отново се търси под вола теле и се подменя проблема. Протестите избухнаха срещу свръх правата на полицията и супер полицейския контрол и произвол в щатите, на който робски са подложени гражданите и който умишлено се толерира от властите и държавата за да се насажда страх и подчинение в населението. Това е причината за толкова спонтанен гняв не само при цветнокожите, но и при белокожите граждани на САЩ, които заедно протестират... Колко бели българи/ а не само българи/ са директно разстрелвани от американските полицаи като кучета без някой да им потърси отговорност, само защото на полицаите са им изглеждали че са подозрителни или са решили че "застрашават" живота им. Ако не беше разпространен записа и видеото с умишленото задушване от полицай на вече арестувания и с поставени белезници Флойд и този случай щеше да бъде "заметен под масата" от полицията, като поредния нещастен случай при оказана съпротива и неизбежната "самоотбрана" на полицаите, но на американците им дойде до гуша от беззаконията в най полицейската държава и затова се разбунтуваха...
  • 16 Хаха хаха

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо ви":

    Едва на 25, тя вече е част от лудницата. Да би в къщи стояло, не би чудо видяло. Дано на всички антибългари такива силни усещания :))) Как ще ги стигнем американците? Ха МЕРСИ не ща да ги стигам с техните сварени мозъци Хаха хаха
  • 17 ifiif

    10 0 Отговор
    Това са селски градове в САЩ! Хората ходят в Лос Анжелис Калифорния и в краен случай в Сан Франциско :)
    Нормално е в селските градове да е по-тежко за полицаите и органите на реда!

    Коментиран от #29

  • 18 ПЕНКО

    9 0 Отговор
    ВНЕЗАПНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СА ГОТОВИ ЗА БИТКА В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ И ХВЪРЛЯТ ТУХЛИ !!! АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД Е ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕН , А ВЪНШНИ СИЛИ УМИРАТ ДА ВЪОРЪЖАВАТ БУНТОВИ АМЕРИКАНЦИ !!!!! НО ТИХИЯТ ОКЕАН ЩЕ СЕ РАЗТВОРИ И МЪСК ЩЕ ПОВЕДЕ ЦИОНИСТИТЕ КЪМ ОБЕТОВАНАТА ИЗТОЧНА АЗИЯ !!!!!!!!

    Коментиран от #30

  • 19 БЪЛГАРИН в чужбина

    7 10 Отговор
    Абе много странно,злобно и лошо говорят много българи за част от нас които сме в друга държава.А задавате ли въпрос защо ❓Във Америка в момента може да има лош етап,ама и това ще отмине.АМЕРИКАНЕЦ в друга държава няма преместил се,с изключение на тези които работят в посолства,нещо временно изпратени от работата...за кратко и се връщат.Това което се случва с афроарабите скоро ще дойде и в България с техните колеги от махалите.

    Коментиран от #26, #27, #32

  • 20 АБСОЛЮТНО си права !

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "Милена":

    Стигна се до маймунската култура или иначе казано: приличат на маймуни,държат се като такива,реагират като такива,говорят като такива,а за начин на обличане,социализиране и блендиране в обществото въобще няма да говоря. В щатите има стипендии САМО за негри ! Това не е ли расизъм спрямо белите ? Има квартали във всеки град в които ако си бял и влезеш,най-вероятно няма да излезеш поне и в състоянието в което си влязъл. Това какво е,как се определя това от негрите ? Ама за тези неща никой не говори.Все едно ги няма и не съществуват. Има расизъм.ДА И ТОЙ Е СПРЯМО БЕЛИТЕ ОТ ГОДИНИ !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Калинка

    6 1 Отговор
    Много лоши неща започнаха да се случват! И в тази 2020 година нищо хубаво досега няма!
  • 23 черноКОЖ

    4 0 Отговор
    Га яди кибапчита ни рива
  • 24 Българин

    5 2 Отговор
    Ти родина немаш ли си, ма п-тко заспала, та си отишла там, за да те ш-бат неграта. И по-страшно ше стане, щото те са мнозинство и скоро белите няма да могат да ги манипулират.
  • 25 рада дълбоката

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Townboy":

    А бе хубаво ги ръсиш ама са без покритие и веднага казвам защо ....Много обичате да съдите последствията (да иронизирате плюете ) и всички първо се хващате за тях но едва ли ви минава през акъла че "причините" са виновни . А причините са ПОДСКАЧАЩИТЕ зайци 90 години , след тях ненаситните хиени в управлението на държавата от СДС , царя и пъдарите на царя и такааааа до днешните мушмуроци . Никой не се е и надявал за кой знае какво но честно и такъв дивашки капитализъм не сме очаквали .

    Коментиран от #31

  • 26 Знайко

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН в чужбина":

    Може да се приспиваш с тази мисъл, но не си прав . Имаме трима американци в нашата фирма, не командировани, а искат и живеят тук. Имаме и германец, италианец, пак емигрирали в България. За инженери от Македония, Украина, Молдова дори Румъния - не говорим. Те са масов случай.
  • 27 4567890

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН в чужбина":

    те са местят под мостовете на завет. как ше отиде у коя да е държава кат няма 2$ у жоба си
  • 28 123

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "МЛАДА ДЕВОЙКА":

    Ама съвсем малката и е заплатката от 55 000 долара на полицайката за година. Едва и стига да си купи кило кренвирши,стои гладна цял месец и чака някой да и даде подкуп от 20 лв скрита в храстите с радар.
  • 29 123

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "ifiif":

    Този селски град е много по добре устроен и красив от градския град София. Прави сравнения с подобни.
  • 30 123

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ПЕНКО":

    Помисли си дали ако не искат да ползват оръжие не могат да го ползват, в САЩ се продават милиони оръжив всяка година.На всеки човек се падат по 3-4 огнестрелни оръжия
  • 31 123

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "рада дълбоката":

    Това не е капитализъм, капитализъм е в САЩ не и в България.Живеете в Комунистическа пародия на Капитализъм.
  • 32 хихи

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН в чужбина":

    хахаха, драги ми смехурко и идея си нямаш колко много американци са се преместили и живеят в други държави и не искат и да чуят за америка .хохохо