5 Юни, 2020 20:23 1 950 11

Тръмп: До голяма степен преодоляхме пандемията!

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • карантина

Коментирайки изненадващия спад на безработицата през май, президентът на САЩ похвали силата на американската икономика

Тръмп: До голяма степен преодоляхме пандемията! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че САЩ "до голяма степен са преодолели" пандемията от заболяването COVID-19, от което продължават да умират около 1000 души на ден в страната, предаде Франс прес.

Коментирайки изненадващия спад на безработицата през май, президентът похвали силата на американската икономика, предава БТА.

"Тази сила ни позволи да преодолеем тази ужасна пандемия, ние до голяма степен я преодоляхме", каза Тръмп на пресконференция в Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой от Софстрой

    3 7 Отговор
    ПЪТНИК .
  • 2 Благой от Софстрой

    3 7 Отговор
    ПЪТНИК .
  • 3 Ем да

    3 6 Отговор
    Е, прав е човека. На никой не му дреме за карантини.
  • 4 Полуздрави

    2 1 Отговор
    или полуболни. И дали вирусът му е най-големият проблем на Тръмп в момента?
  • 5 РЪМПЕЗИ

    2 2 Отговор
    КОГАТО РАЗБИРАШ НАЙ-ВАЖНИЯТ СЕКТОР ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ЕДНА НАЦИЯ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗМЕСТИ...ТОВА Е ИКОНОМИКАТА ЕСТЕСТВЕНО...АМИ НИЕ КАКВО ДА КАЖЕМ..ЗА НАС НАЙ-ВАЖНИЯТ СЕКТОР Е ПАЗАЧИ НА ГРАНИЦАТА...МЕРСИ...
  • 6 Груйо

    8 1 Отговор
    Протестите и специално начина по който реагираха кметовете на градовете избрани от демократите, всъщност ще дадат изборите на Тръмп. Вместо да овладеят безредиците, те оставиха тълпите да безчинстват. Кмета на Минеаполис, от демократическата партия дори изтегли полицаите и остави тълпата да подпали полицейското управление. Хората ще преизберат Тръмп, защото той им гарантира ред и законност.
  • 7 НЕО

    0 1 Отговор
    Въпреки теб!
  • 8 Бай тръмпи

    5 1 Отговор
    Ти остави пандемията,по 1000 човека ти мрът още всеки ден,ами страната ти гори,това по лошо и от пандемията

    Коментиран от #9

  • 9 Не плачи

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай тръмпи":

    на чужди гробища и гледай в канчето на другия. Основен принцип на интелигентния и добре възпитан човек. И още народна мъдрост - Бай бабо да не те среща мечката.

    Коментиран от #10

  • 10 Не плачи

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Не плачи":

    Корекция - да се чете НЕ ГЛЕДАЙ...
  • 11 Най безпомощния президент на САЩ

    1 0 Отговор
    Тръмп се оказа най голямото изборно президентско недоразумение случвало се някога на Америка който бе разкритикуван от всичките бивши президенти на САЩ и все още има реалните шансове да фалира и завлече САЩ на дъното за да ги разпадне на отделни щати...Още с избора му и палячовщината му започна с влошаването на отношенията му с Европа , издигнето на митнически войни и стени за всичките традиционни съюзници на САЩ, обяви Китай за враг №1 на щатите, отхвърли борбата за спасяването на климата, клекна пред Путин и се предаде на Ким, разкритикува СЗО и пожертва живота на стотици хиляди американци като се подигра с опасността от заразата на коронавируса , А за капак вместо в собствената си страна да бъде обединител на нацията, предизвика ново разделение и отново избухването на расистки войни с речите си и готовността да изпрати армията срещу мирните демонстранти за да се покаже колко силен лидер е, което вече предизвика масови всенародни бунтове и безредици с грабежи и вандалщина из цяла Америка....