Last news in Fakti

6 Юни, 2020 19:31 1 858 6

Акция в Германия срещу педофили

  • германия-
  • педофили-
  • полиция-
  • акция

Единадесет души бяха арестувани

Акция в Германия срещу педофили - 1
Снимка: БГНЕС

Единадесет души бяха арестувани на различни места в Германия по подозрения, че са извършили сексуални посегателства срещу деца и са ги заснели, съобщи днес полицията в западния град Мюнстер, цитирана от Франс прес.

Разследващите са открили поне три деца, съответно на 5, 10 и 12 години, които са станали жертва на педофилите.

Седем човека, някои от които вече са били познати на правосъдието, са задържани в предварителния арест. Шестимата мъже и една жена участвали директно в сексуалните посегателства срещу непълнолетни или ги подпомагали логистично, предаде БТА.

Главният заподозрян е 27-годишен мъж от Мюнстер, от чието жилище били иззети дискове с до 500 терабайта данни, включително видеозаписи и снимки. Задържана е и майка му, на 45 години, която е собственик на лятната къща в града в провинция Северен Рейн - Вестфалия, където били извършвани гаврите с деца.

Сред пострадалите непълнолетни са 10-годишният син на партньорката на главния заподозрян и 5-годишният син на един от задържаните.

Групата комуникирала с криптирани съобщения.

Германската провинция Северен Рейн - Вестфалия вече се озова в центъра на медийното внимание миналата година заради няколко случая на сексуални посегателства срещу деца. Няколко мъже се гаврили стотици пъти с непълнолетни в къмпинга Люгде в продължение на години, преди да бъдат арестувани - афера, която шокира дълбоко страната, отбелязва Франс прес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директорчето

    12 0 Отговор
    Химическа кастрация! Веднага!

    Коментиран от #4

  • 2 Реалист

    7 2 Отговор
    Отивайте и почвайте пасторите от църквите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Той

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Директорчето":

    Да и за разкош крака до коляното и дясната ръка и едното ухо и после куршум в слепоочието, така ще е Ок, гадове мръсни!
  • 5 фурми 2020

    0 0 Отговор
    педафилия скоро ще я легализират като проституция и дори ще позволят педафили да осиновяват деца..както разрешиха на гей двойки..дали някой преди вярваше че такова е възможно..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: