Last news in Fakti

10 Юни, 2020 23:29 2 660 24

Опитват се да отдалечат Беларус от Русия

  • русия-
  • посланик-
  • беларус

Дмитрий Мезенцев призова за сътрудничество

Опитват се да отдалечат Беларус от Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Трети страни се опитват да отдалечат руската страна от Беларус, Това заяви руският посланик в Минск Дмитрий Мезенцев, цитиран от РИА Новости.

Мнението на дипломата е, че Русия и Беларус трябва да поддържат своите добри отношения. Той смята, че за двете страни има полза от общите действия.

Според него се правят опити, за които не винаги има причини, те да бъдат отдалечени една от друга. Той призова да не се отслабват отбранителните отношения.

Посланикът призова да се води разговор за приносът и за двете страни от отношенията помежду им. Руската страна отправи призив за близък диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    7 5 Отговор
    И най-интересното е ,че тези сили минават за руски управници-в руския 'елит' има много които хич ама хич не им дреме за Русия-те там са гаулайтрери на чужди господари и правят каквото им кажат-ПРЕЗИДЕНТА им не го виждам на чия страна е-май на сраната на гаулайтерите
  • 2 Монгола

    20 13 Отговор
    Няма да им се получи на соросите, кръвта вода не става това не са Балканите!

    Коментиран от #4, #12

  • 3 нашия

    10 5 Отговор
    под лозунгите на руския национализъм-да грабим каквото можем от колонията -страната и народа последна грижа-гаулайтерите нали си имат всичко необходимо за охолно съществуване вън от тая страна кво им пука
  • 4 нашия

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    между другото и немеца КОХ е имал много добър руски-като гаулайтер на БЕЛоРУСЯ през втората световна-аналогията се набива на очи веднага
  • 5 Чий е Факти бг

    5 2 Отговор
    ФАКТИ.БГ няма изявен собственик. В „Контакти“-те му ще прочетете само: „Издател Резон ООД“, София 1000, адрес: ул. „Карнеги” № 11 А и имейла на главния редактор Милен Ганев. На мен ми се видя интересно краткото антрефиле, представящо целите на сайта. Защо интересно ли? – ами защото в него откривам поразяващи съвпадения със слоганите на един кош авторски предавания на Канал3. Което означава, че Един им пише текста на всичките Тези. #Kой? – можете да питате Люба Кулезич от в.Седем, пардон ТВ „7 дни“, пардон BIT… Ако Люба мълчи, питайте Захари, Стоян, Ванга, Митьо Гестапото...

    Коментиран от #7

  • 6 Ххх

    11 5 Отговор
    Връгът ( Щатите ) не спи естествено, а действа. Друг е въпросът, че и Лукашенко си е повярвал, че е голям фактор, и се опитва да се прави на умното агне, което бозаело от две майки. Донякъде в поведението си ми прилича на Ердоган - заиграва се и с едните, и сдругите, опитвайки се да извлече максимална изгода - за себе си, или за старната си. Само че да гледа, да не изпадне в положението на Ердоган, който зовеше натовските държаваи за военна помощ срещу Русия и Асад, с които воюваше в Идлиб преди два месеца. Вай, вай вай - ама нямаше кой да го чуе, камо ли да му изпраща противоракетни системи Пейтриът.

    Коментиран от #8, #19

  • 7 Ххх

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Чий е Факти бг":

    Публикувано във факти.бг: Което означава, че Един им пише текста на всичките Тези. #Kой? – Или както казваха в Шоуто на Слави "Кой и майка му !".

    Коментиран от #9

  • 8 нашия

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ххх":

    не точно същото защото Лукашенко а и другите засегнати-знаят че са еди и същ народ в две различни държави

    Коментиран от #20

  • 9 нашия

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    извън темата си приятелю-нещо си се объркал тук става дума за други неща

    Коментиран от #11

  • 10 Ами

    6 8 Отговор
    Добре ще е да се сближават, ама белоруските да внимават!!!!!!!!!И украинците много им вярваха,а вече Крим не е украински!!!Та въпросът, е :- колко територия може до отдели Белорусия зо едно по -интимно сближаване!????
  • 11 Ххх

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "нашия":

    За какви други неща сатва въпрос бе, приятелю ? Я ми обясни, че не разбирам ? Чий е Канал 3 ? Формално на кого се води - не ме интересува, по всяка вероятност - подставено лице. Но мисля, че е повече от ясно в услуга на коя полотическа сила са коментарите на журналистите в същата медия. А тази политическа сила дали няма нищо общо с една друга политическа сила, която в немалко случаи отъждествяват и с една от водещите и фигури. Така че, следва ли да си поясняваме кого визират с абревиатурата "Кой" ?

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алексей Сергеев

    4 7 Отговор
    Имперските амбиции на Москва и Путин да господстват в икономиката, политиката и армията на Беларус, сами отдалечават тази бивша съветска република от Москва. Политиката на Путин не създава и не привлича приятели. Няма съседна държава на Русия да е обзета от "любов и топли чувства " към Империята на злото
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 нашия

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Монгола тъпият путиноид":

    като гледам как разсъждаваш монгола май че ще излезе прав-защо на соросчетата нещата на балканите им се получават добре
  • 16 Болшевици

    3 0 Отговор
    Щом и Лукашенко вдигна ръце от тях смятай колко са убави
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ххх":

    Имаш предвид когато Ердоган отупа силите на Русия и Асад ли? След което каза: "Вижте аз вече се поправих и започнах да ритам руски задници хайде да забравим миналото и пак да ми продавате оръжие" Помощ от НАТО търси когато гръмна летящия Москвич преди няколко години когато още си мислеше, че Русия е световна свръх сила, сега не го направи защото вече знае, че Русия няма сили да му се опълчи (както видяхме в Сирия и Либия)

    Коментиран от #22

  • 20 Роко

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "нашия":

    Е ми не са точно един и същи народ и Лукашенко редовно го напомня на Путин когато гнома за пореден път го забрави.
  • 21 ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ

    2 0 Отговор
    БЕЛОРУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЛУКАШЕНКО ПРАВИ НА ПЕСТИЛ РУСКАТА ПОЛИТИКА И ИСТОРИЯ /НАПРИМЕР ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА/, А РУСИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ЧЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ ПОДЛИВАЛИ ВОДА В ОТНОШЕНИЯТА С МИНСК ??????????????????????????
  • 22 Ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Роко":

    "Голям разбирач" си. И обикновено обичаш да представяш желаното за действително. Или може би не си достатъчно информиран ?
  • 23 истината

    0 3 Отговор
    Никоя съседна държава не понася русия.Беларус съшо ще се осъзнаят или ще трябва първо и те да си изпатят.Нищо добро не може да излезе ако си под крилото на русия.Само глад,мизерия и недоразвитие и анексирани територии.
  • 24 Джендо

    0 0 Отговор
    Посланника на ЦРУ - Сорос да не е в Беларус?
Новини по държави: