10 Юни, 2020 21:00 1 979 17

Южна Корея заведе дело заради Северна Корея

  • южна корея-
  • правителство-
  • северна корея

Страната съди групите, които хвърляха листовки

Южна Корея заведе дело заради Северна Корея - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Южна Корея ще подаде жалба срещу граждански организации, изпратили листовки към Северна Корея, съобщи РИА Новости.

Решението беше обявено от министерството на обединението. Подобни действия първо трябва да бъдат разрешени от правителството.

Повдигнати ще бъдат обвинения срещу двете групи. Представители на Северна Корея заявиха, че са готови да прекъснат комуникацията със страната.

Оттам не отговориха на обаждания от южнокорейски представители. Впоследствие беше проведен разговор.

Листовките са били разпространявани в зоната, разделяща страните. Отправено е предупреждение, че може да бъде прекъснато споразумението между двете страни.

Южна Корея обяви, че ще търси диалог. Очаква се разговорите да продължат.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тиберий

    10 2 Отговор
    Те хубаво хвърлят листовки Да не им се върне нещо по тежко и силно избухливо

    Коментиран от #9

  • 3 Другия с коня

    5 4 Отговор
    Болно им е.Един народ са а са разделени....Германците бяха така и още не могат да се интегрират след Комунизма...

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Алфа Чакал

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    И ние сме така.Охрид си е наш.
  • 5 Тиберий

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Мене също ме боли но дай да разгледаме историята на корейската война Кой Защо С каква цел Виетнам същата работа Германия казваш питай Чърчил Имаше зделка запада я наруши ТОЧКА ПО ВЪПРОСА НА ХОД Е РУСИЯ

    Коментиран от #10, #12

  • 6 Тиберий

    1 1 Отговор
    Защо Хитлер на който съм фен нападна Сталин Сталин му обучи войската хранеше го и бензина с който танковете навлязоха в СССР беше руски КАКВО ОЧАКВАТЕ ВИЕ СЕГА РУСИЯ ДА ДОПУСНЕ СЪЩАТА ГРЕШКА За това е целия панаир Ако бях на мястито на Сталин нямаше да оставя жив германец

    Коментиран от #11

  • 7 КОНТРАТА

    3 0 Отговор
    Къв комунизъм ъе преследва бе лехорко? Ще са разделени за доброто на Северна Корея няма да се превръщат и те в колония на краварите!

    Коментиран от #8

  • 8 Роко

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "КОНТРАТА":

    Друго си е да са колония на Китай. До 1950 година бяха съветска колония след като ги спасиха през 1953 година Китай си ги прибра и от тогава са китайска колония със всички произтичащи от това благинки Концлагери, робски труд, бодлива тел по границите, масови разтрели и глад. През това време южняците са трета икономическа сила в Азия и десета в света
  • 9 Роко

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тиберий":

    Преди няколко години южняците им пускаха музика, на което една севера батарея се опита да унищожи високоговорителите (не много успешно). Резултата няколко минути по - късно батареята престана да съществува в нашата реалност.
  • 10 Роко

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тиберий":

    Сделка с Русия никой не е сключвал. Що? Ми щото тогава Русия е нямало и никога не се е предвиждало да има. А да СССР първи наруши въпросната сделка през 1950 година и след това Сталин трябваше да се моли на Мао да го спасява
  • 11 Роко

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тиберий":

    Защо Хитлер нападна Сталин? Елементарно защото Сталин наруши сделката между двамата. През август 1939 се разбраха кой какво ще вземе, но през декември 1940 Сталин заяви на Хитлер че сделката вече не важи и иска това което се бяха разбрали да е на Хитлер (Румъния и България) Хитлер не беше съгласен (Румъния беше единствения му източник на петрол) и го нападна.
  • 12 Роко

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Тиберий":

    Историята на корейската война. Съветско корейски войски внезапно нападат юга. ООН изпраща международни сили да възстановят мира. Съветско корейските войски бягат до китайската граница и Сталин се мили на Мао да го спасява. Мао изпраща няколко милиона китайчета и севера е спасен. Вярно границата е малко по на север на кво толкова важното е че севера вече е китайска колония.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 падналия ангел

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Роко":

    Четеш историята, както аз чета Евангелието.

    Коментиран от #15

  • 14 Тиберий

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Роко":

    Да Ви кажа чесно има доза истина в твърденията Ви Хитлер бе подлъган от Чърчил да се впусне в тази авантюра Относно петрола Сталин му даваше колкото иска и това е ФАКТ има документи по темата Стомана жито готови горива алуниний стига се до там че в първите дни самият Сталин е имал нужда от помощ Защо Сталин спря пред Варшава за да се обеди за пореден път вподлостта на Чърчил

    Коментиран от #16

  • 15 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "падналия ангел":

    И с кое не си съгласен. Севера напада юга, съветски войски участват от първите минути на войната, ООН изпраща международни сили да спаси юга. Войските на севера са разгромени и бягат до китайската граница. Китай изпраща войски които възстановяват статуквото. Границата е малко по на север отколкото е била през 1950 година. След войната Китай поема управлението на севера
  • 16 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Тиберий":

    Никой не спори че Германия води войната от 1939 година до 1941 година благодарение на СССР (без помощта на Сталин войната щеше да приключи още преди края на 39-та) След 41-ва Хитлер продължава войната благодарение на пленените край границата милиони тонове военни материали. Дори най - добрите немски танкисти са обучени по полигоните на СССР и те с топли чувства си спомнят за съветските камарад с които заедно са стреляли по мишени и са се наливали с водка. Така относно Чърчил. Германия и Англия са във война и няма как Чърчил да подлъже Хитлер. Хитлер в декларацията с която обявява война на СССР обяснява защо го прави, всъщност това което е знаел Хитлер и е послужило за повод за обявяване на война не е и половината от истината (знае за струпването на съветски войски но си няма и идея за мащаба на това струпване докато Сталин е знаел всичко за германската армия с точност до батальон от дислокация до типа смазка която използват).
  • 17 Летто

    0 0 Отговор
    Соросите газ пикаят и листовки фъргат
Новини по държави: