Last news in Fakti

11 Юни, 2020 12:29 1 678 1

Солени глоби, ако си без маска в Северна Македония

  • северна македония-
  • коронавирус-
  • скопие-
  • ковид-19

Общият брой на заразените с COVID-19 в балканската държава е 3364, а броят на починалите е 164

Солени глоби, ако си без маска в Северна Македония - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

През последните 24 часа 1068 души в Северна Македония са били глобени за това, че не носят защитни маски, съобщи министерството на вътрешните работи на страната, предаде МИА.

Министерството е издало 125 заповеди за изолация, а 167 души са подписали декларации, че ще се самоизолират. По време на полицейска проверка едно лице е било заловено да нарушава наложената му карантина.

В Северна Македония през последния месец се забелязва най-голямо нарастване на починали от COVID-19, а властите в страната предупреждават, че гражданите не спазват мерките за защита и превенция, допълва БТА.

В сряда бе съобщено за нови 125 случаи на заразяване и нови 7 смъртни случая. Общият брой на заразените с COVID-19 в Северна Македония е 3364, а броят на починалите е 164.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 къде са хейтърите

    1 0 Отговор
    Що няма критики към Македония и подигравки за маските. Разбрах, не се отнася за нашите управляващи. дано повече хора, които четат против предпазни мерки публикации се усетят, че целта е да се критикуват управляващите просто. Що обаче не си намерят по-безопасни теми като кражбите например, а се заиграват със здравето на хората...