11 Юни, 2020 15:25 2 684 18

Кметът на Сиатъл: Тръмп да се връща в бункера

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • сиатъл

Спорове с градски представители

Кметът на Сиатъл: Тръмп да се връща в бункера - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кметът на Сиатъл Джени Деркан призова американският президент Доналд Тръмп да спре да коментира работата на градската управа, съобщи FOX News.

Държавният глава вече отправи критики към градската управа за действията по време на протестите в града. Според него протестиращите са оставени да действат без контрол.

Деркан призова Тръмп да се върне в бункера. Според нея така всички ще са в по-голяма безопасност.

По-рано излязоха информации, че по време на протести във Вашингтон, за кратко президентът е бил отведен от своята охрана в бункера. Той отрече това, като заяви, че понякога помещенията просто се разглеждат.

Държавният глава настоява за ограничаване на безредиците. През последните дни протестите протичат сравнително мирно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    7 30 Отговор
    Така е, и американците го разбраха що за птица е тоя. Ама халал да им е. Пак да си избират

    Коментиран от #3

  • 2 Stéphanie 🎲

    17 3 Отговор
    Айййй що така бе Тръмп.Вземай се в ръце и всички по местата.Нещо не ми харесваш един месец не излагай фронта.
  • 3 ееее

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Джени Деркан да плати разбитите магазини и заведения, ефекта ще е мълниеносен - тишина и кротки негра.

    Коментиран от #4, #12

  • 4 Ариканците

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "ееее":

    Да си приготвят кфарите за път с еднопосочен билет .Дестинация Африка !!!
  • 5 Тръмп 2020

    23 0 Отговор
    Тая негърка псува хора които и искаха обезщетение за разбитите си бизнеси.
  • 6 Без коментар

    19 1 Отговор
    Кмета на сиатъл е женена за жена и имят двама сина!?!? Как са се пръкнали не е ясно. Може и да са откраднати негърчета!

    Коментиран от #9

  • 7 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    БРАВО НА КИТАЙ - ТАМ НЯМА КМЕТОВЕ РЕНЕГАТИ !!! В РУСИЯ КМЕТОВЕТЕ СА СОЛИДАРНИ , А В БЪЛГАРИЯ РАБОТЯТ В ИМЕТО НА .....-ИЛИ НАРОДА- ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ / НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВЛАДИМИРОВ / !?!?!?!?
  • 8 torta

    20 0 Отговор
    белите протестъри в сиатъл са най-зле! пълни откачалки и заблудени лумпени!
  • 9 Най вероятно на 100 %

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Без коментар":

    инвитро.Много Г..й двоики жени правят така,там е разрешено инвитрото за такива.Мъжете пък намират сурогатна майка по същият начин.А най големият кошмар това дете в каква фамилия расте ?????
  • 10 5588

    16 0 Отговор
    Демократическата партия в САЩ, като започнем с това че пречеха на Тръмп да строи оградата, против премахването на убежищните градове, даване на пари на нелегални емигранти. те са тези които противопаставят местни жители с нелегални пришълци, гангстери, наркомани и т.н. сега са тези същите, които организират бунтовете. 
  • 11 Арсенал Казанлък

    13 0 Отговор
    Интересно,това го казва една лесбо-демократка....без коментар
  • 12 Опа

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "ееее":

    Пич, без значение черни бели тая държава въобще не ме интересува. А кой е избрал да живее там?сам да се оправя и да не ни занимават с това. Ние си имаме свой проблеми тук и сега

    Коментиран от #13

  • 13 Пич това се

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Опа":

    Превърна в глобален конфликт.Много скоро колегите им РОМИ ще започнат и те!

    Коментиран от #15

  • 14 rаи

    13 0 Отговор
    Мале! Дано го преизберат! Всички демократи му подливат вода много яко от 3 години спокойни, че няма да има втори мандат. Много интересно ще стане ако остане още 4 години в Белия дом. Очаквам и конгреса да го спечелят... такова дърво ще ядат демократите...
  • 15 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пич това се":

    Така е! Защо си не прибрах едно 762 може да потрябва
  • 16 Америка фърст

    3 13 Отговор
    C тaкъв прeзидeнт кaтo Тръмп дoвeл CAЩ прeд прaгa нa вътрeшнa грaждaнcкa вoйнa и рaзпaднe, външни врaгoвe нa щaтитe нe им трябвaт и кoйтo и дa дoйдe cлeд нeгo, нямa дa мoжe зa дългo врeмe дa възcтaнoви пoрaжeниятa кoитo тoй нaнece нa Aмeрикa и толкова ли са дегенерирали и затъпели американците че не могат да намерят и излъчат нормален човек за нов кандидат президент...??!

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Атина Палада

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "Америка фърст":

    Не Тръмп доведе САЩ пред прага на вътрешна гражданска война,а неговите опоненти-демократите.Които за разлика от Тръмп,който е привърженик на индустриалния капитал,те са за въздухарските пари.Доведоха САЩ до там,че и клечки за зъби да внася. 90% от потребителските стоки са внос!
    Сега му спретнаха първо коронавируса...веднага след това и протестите. Но службите на Тръмп бързо блокираха потока на парите за финансиране на протестите, и те замряха.
  • 18 ббб

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "Америка фърст":

    Толкова си далеч от истината, че чак е срамно да те чета.
    Тези, които водят страната към гражданска война са демократите начело с Пелоси, Шумър, Кортез, Надлър, Обама и Клинтънови. Много добре организирано и на всяка цена. Ти наясно ли си, че Тръмп последните 3 години им вади "кирливите ризи" какви назначения са правили в страната, какво са правили с ФБР и ЦРУ в страната и чужбина. Какви договори са подписвали с Китай, НАТО, СЗО, НАФТА и още десетки други организации и компании в пълен ущърб на държавата. Не не си! Това е най-американския президен в последните десетилетия. Цялата машина се впрегна срещу него за да не ги изобличи още повече. Толкова си неосведомен, че е безсмислено да се коментира.
    Само сметни това, Тръмп е с 95% негативно отразяване във всички национални медии в страната. 95%, това побира ли ти го главата. Това означава, че почти всяка една вест свързана с него е "плюене" по него и това от всички национални (демократически) медии и той въпреки това има 50% одобрение в страната. Представи си как дали отваряш вестник, пускаш БТВ, БНТ или Нова, отваряш списание или пускаш радио и в тях всеки казва какъв расист, хомофоб, некомпетентен лидер, руски шпионин, севернокорейска подлога и т.н. и ти въпреки това си с 50% одобрение. Е сега си представи какво прави за страната си що след всичко това хората пак успяват да видят как се опитва да промени корупцията. Той със 70% негативизъм от медиите щеше да е с 80% одобрение от населението.