Last news in Fakti

19 Юни, 2020 07:38 3 550 19

Тръмп: Китай може и съзнателно да разпространи новия коронавирус!

  • сащ-
  • китай-
  • доналд тръмп-
  • икономика-
  • ковид-19

Президентът на САЩ предупреди, че Вашингтон си запазва възможността за пълно разделяне на американската икономика от китайската при определени условия

Тръмп: Китай може и съзнателно да разпространи новия коронавирус! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп предупреди, че  Вашингтон си запазва възможността за пълно разделяне на американската икономика от китайската при определени условия. Посланието му беше публикувано в Туитър, като Тръмп каза, че то е в отговор на изказването на търговския представител на Съединените щати Робърт Лайтхайзър.

Пред Конгреса Лайтхайзър заяви, че  не смята отделянето на двете икономики за възможно.

Междувременно в интервю за „Уолстрийт джърнъл“ Тръмп каза, че Китай може съзнателно да е разпространил новия коронавирус, за да дестабилизира световната икономика.

„Има вероятност да е било нарочно“, заяви президентът, като посочи също, че това не се основава на разузнавателна информация и има по-голяма вероятност световното разпространение да е било случайно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ****

    24 18 Отговор
    Този не осъзнава колко е прос,устата му е по голяма от главата.
  • 2 Булса

    15 9 Отговор
    А, добър ден!
  • 3 Ха ха ха ха ха ха

    26 10 Отговор
    Спокойно бе вселенски мозъко на кравария,белина и дезинфектант за пиене ще има за всички вас.
    Гледайте си негрите и не расъждавайте.
  • 4 Реалист

    24 12 Отговор
    Антикитайска статийка с одобрението на посолството на фащ. Е и ? Не променяте реалноста въобще. Само потвърждавате истината колко сте жалки и колко ви е вътре от това в което се превърна Китай благодарение на: Инвестиране в собствения си народ и потенциал. Концентрация в/у изграждането на могъща икономика,а сега и европейска култура. И всичко това за разлика от рецидивистите от фащ без да водят войни,без да избиват невинни хора по целият свят,без да се намесват в суверенитета на чужди държави,без да заплашват явно на принципа ,,който не е с нас е против нас" Жалки сте фащ и света ви ненавижда.
  • 5 А стига бе

    20 9 Отговор
    Хухавелник-не разбирам как някой тук в форума може да го подкрепя тоя -след приказките му ,че американците трябва да пият белина...? Но явно и подкрепящите го са на това умствено ниво като него.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    12 8 Отговор
    Лудият перчем пак си е бъркал отзад да търси сензации...
  • 8 Васил

    15 9 Отговор
    Санкциииииии за Китай това е истината!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Оги

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Васил":

    Давай Васе, санкциониран ги, няма да купуваш нищо мейд ин чайна, хвърли телефона в кофата и се събличай гол.
  • 10 Сесесере

    4 14 Отговор
    Слава на САЩ !
  • 11 Нежър от Алабама

    11 2 Отговор
    Рано,рано,дежурните кравари настроиха лайнометите.
  • 12 Ко каза ко

    8 2 Отговор
    Няма такава възможност ,да разделят американската от китайската икономика!Има цели отрасли които вече е невъзможно да се рестартират в САЩ . Разбира се ПРАВОТО ДА СИ Я ЗАПАЗИТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ Е ВАША.
  • 13 цигането от София

    7 1 Отговор
    с нашия Боко нямат разлика за лъжите
  • 14 Сладък лейтенант Грюбер от СС

    6 15 Отговор
    Не знам за Тръмп и Китайския вирус, но Путин вчера се изцепи че бил победител във втората световна???Смях хахах??!Зa чoвeк кoйтo трeти мeceц нe излизa oт бункeрa, a нa руcнaцитe им бeшe зaбрaнeнo дa излизaт oт дoмoвeтe cи в прoдължeниe нa 3 мeceцa бeз дeклaрaция пo увaжитeлни причини и eдинcтвeнитe рaбoтeщи нeщa в Руcия бяхa aптeкитe и хрaнитeлнитe мaгaзини, мнoгo увeрeнo гoвoри зa пoбeдa във втoрaтa cвeтoвнa вoйнa, a тя вce oщe прoдължaвa и нa Руcия тeпървa и прeдcтoи cблъcък c гeннo-биoлoгичнoтo ececoвcкo oръжиe нaрeчeнo ''Кoвид 19''!!Нo колкото и ядрени оръжия да имаме в НАТО, човекът който държи ядреното куфарче за повечето от тях не е точно нашият човек и в момента не трябва да разчитаме на него и на тези оръжия!Много ясно, че руснаците ще назначат неграмотен, психичноболен човек за тяхната ''дълга ръка'' като президент на САЩ защото нямат финансови възможности за по-качествен предател! Успокоителното е, че му остават 2-3 месеца до сядането му на електрическият стол за държавна измяна в полза на Русия!Тук също трябва да се направи такъв стол и да се върне смъртното наказание по член 108 за шпионите в полза на ИЗВЪН Натовска държава, нашият враг - Русия! Това дето ги арестуват русофилите в 7 сутринта всяка година на 9 ти септември и ги вкарват в мазетата на Държавна сигурност за по две седмици не е никак достатъчно...!!!
  • 15 Дело на Сатаната

    3 0 Отговор
    който все още стои скрит в тъмнината.
  • 16 Чичо

    4 0 Отговор
    Имам приятели в Наречен. Предлагат всякакви процедури. Ако са с цел реклама или качване на рейтинг - безплатно.
  • 17 Краси

    4 0 Отговор
    Тоя открито си казва, че може да запали корона вълна, когато си поиска, а тук все още има такива, които вярват че заплахата е реална и си ходят с намордника.
  • 18 Stéphanie 🎲

    7 5 Отговор
    Китай или Русия са виновни.От начало горките ,като се замисли човек има логика.Само че на Китай няма да мине номера .Ше ги мачка валяка
  • 19 дядо ви от бг

    0 0 Отговор
    сателитните снимки от август 2019, булевардите на ухан пълни с линейки към съответните болници!!! ей,алооо, вие там с тези СЕЛСКИ брътвежи не спряхте да пълните сайта! И бълг. турци дето са се връщали в България от кланниците в германия, те са донесли вируса сега, а ние истинските българи стоим и чакаме да се върнем!!!!!!!като се затворихме 4 месеца и се пазихме по всички правила на вирусологията !!!