Last news in Fakti

19 Юни, 2020 08:55 1 321 0

Ню Йорк започва втория етап от облекченията в понеделник

  • сащ-
  • ню йорк-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • бил де блазио

Сред обектите, на които се позволява да възобновят работа, са офиси, магазини, извършващи търговска дейност в затворени пространства, хранителни заведения на открито и фризьорски салони

Ню Йорк започва втория етап от облекченията в понеделник  - 1
Снимка: Shutterstock

Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването на ограниченията заради коронавируса. Това обяви кметът на града Бил де Блазио, като се аргументира с продължаващото подобряване на ситуацията, предаде Ройтерс.

Сред обектите, на които се позволява да възобновят работа във втория етап, са офиси, магазини, извършващи търговска дейност в затворени пространства, хранителни заведения на открито, фризьорски салони и бръснарници.

На пресконференция Де Блазио подчерта, че инициативата ще помогне на близо 5 хиляди ресторанта и ще спаси около 45 хиляди работни места.

Кметът също така обяви, че от понеделник ще бъдат отворени спортните площадки в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА