Last news in Fakti

22 Юни, 2020 15:00 1 438 6

Доналд Тръмп готов да се срещне с Николас Мадуро

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • венецуела

Президентът е отворен за всякакви срещи

Доналд Тръмп готов да се срещне с Николас Мадуро - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ обяви, че е готов да обмисли среща с президента на Венецуела Николас Мадуро, съобщи FOX News.

Американският президент даде признание на лидера на опозицията Хуан Гуайдо за президент. Мнението на Доналд Тръмп е, че това не е толкова значим факт.

Той заяви, че не одобрява случващото се в страната. Президентът е готов да обмисли среща с Николас Мадуро и заяви, че е отворен за среща с всеки.

Той намекна, че вече няма такова доверие в лидера на опозицията. САЩ настояват в страната да се проведат нови избори.

Опозицията твърди, че правителството използва влиянието си, за да печели вота. Опозиционните групи държат контрола в парламента.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Terenski

    8 1 Отговор
    За момент си помислих,че ще се срещне с Николаос Цики......Цити....Ципи.......абе водещият на вечерното шоу по bTV.
  • 2 Без сантименти

    14 3 Отговор
    Айде и за Венецуела включиха задна америте... Отиде на крака на Кимчо в С Корея...изнася се от Афганистин...Губи позиции в Ирак...Изнася се от Германия...Скара се със всички съюзници-ЕС ,Турция,Мексико,Канада....Абе общата картинка е,че САЩ отичат в канала....
  • 3 Бобоков 85

    8 2 Отговор
    Знае как да печели гласове, среща с Мадуро ще му донесе много "демократски" гласове, особено след размириците на чернокожите и спадът на рейтингът му
  • 4 А стига бе

    11 2 Отговор
    И пред Мадуро ли свали гащите бе Дончо.Кимчо водородния те оправи пред целият свят-сега Мадуро ли ще те обича?
  • 5 Хк+йххххйххх

    3 2 Отговор
    Като няма желаещи да се срещат с него до там ще я докара.
  • 6 Бай Манчо

    3 0 Отговор
    Пак йезуитски номера - да върне парите и златото на Венецуела , да вдигне ембаргото и да си прибере пудела .Сигурно ще искат да правят избори докато спечели новият им пудел дано неим се получи , но пък ако не спечели пудела тогава вече може или война или преврат да организират - в това са си признати . Надявам се Русия и Китай да не го допуснат , доста го е закъсал перчема , лешоядите искат война и петрол .