Last news in Fakti

25 Юни, 2020 07:30 5 009 11

Публичните домове в Нидерландия ще посрещат отново клиенти от 1 юли

  • публичен дом-
  • проститутка

Важно е да се проверява предварително дали клиентите проявяват симптоми на COVID-19, уточни правителството, което по-рано планираше да отвори домовете на 1 септември

Публичните домове в Нидерландия ще посрещат отново клиенти от 1 юли - 1
Снимка: shutterstock

Нидерландското правителство обяви вчера, че от 1 юли публичните домове в страната отново ще могат да посрещат клиенти, след като бяха затворени от средата на март заради пандемията от новия коронавирус, съобщиха Франс прес и БТА.

Важно е да се проверява предварително дали клиентите проявяват симптоми на COVID-19, уточни правителството, което по-рано планираше да отвори публичните домове на 1 септември.

"Всички са много доволни от тази новина. Вече нямаме пари", заяви пред нидерландската агенция АНП Фелисия Ана, председателка на синдиката на секс работниците в квартала на Червените фенери в Амстердам.

Правителството обяви също, че футболните стадиони отново ще бъдат отворени за публиката от 1 юли, при известни условия, вкл. спазването на социална дистанция от метър и половина. Това означава, че трибуните ще бъдат запълнени само на една трета от капацитета си, отбелязва АНП.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    27 2 Отговор
    А нашите 240 проститутки не са спирали и за миг да работят на полза роду !
  • 2 🙊🙉🙈

    15 4 Отговор
    Какво стана с чистенето на имиджа Холандия? Нали заради това си сменихте името! Да не сте ниската земя на проститутките и наркотиците!
  • 3 гост

    12 0 Отговор
    Каква снимка само е подбрана под заглавието! Бих го кръстил този фотос "ПЕЗЕВЕНТ СКЛОНЯВА НОВ КАДЪР"
  • 4 ходил и видял

    11 1 Отговор
    Само да Ви кажа че такива красиви труженички там няма..... нито пък такива батки за клиенти.
    Шафрантиите в Де Вален са дърти , травеститоподобни и застаряващи лелки. Де Вален / фенерите/ е туристически квартал , а не бардак.
    Като няма туристи какви клинети да има... те разчитат основно на туристите

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ходил и видял":

    А цените как са,знаеш ли?

    Коментиран от #6

  • 6 Будала

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Цените са две за лев.
  • 7 Нямам

    1 2 Отговор
    Търпение да замина!
  • 8 Гост

    1 1 Отговор
    Тази новина като как ни засяга, че не се сещам нещо?!? Някак си нашите проститутки да идат да заработят ли? Сложете специален знак за тях тогава!
  • 9 Случаен посетител

    1 1 Отговор
    Ето една добра новина на фона на клечащи бели за прошка пред негрите и останалата лудост на политиците по света.
  • 10 Хасан

    1 0 Отговор
    До края на пандемията за да отговаря на изискванията за безопасност, жината предлага само две услуги. Gloryhole и ''гледай и мастурбирай''.
  • 11 Post na gost

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ходил и видял":

    Не те знам къде си ходил и кога си ходил , ама такива като тая са стандарт за ред лайт. Има и грознички , има и дърти лелки, има и травестити , но явно има и клиентела щом стоят. Цените са €50 на тек , ако съумееш може и да свалиш. А за коментатора какво го засягало - едната част зад църквата са само българки , отдругата страна , до Музеумплеин са само българки , ми Хага , ми Грьонинген , ми Алкмаар.