Last news in Fakti

27 Юни, 2020 16:09 9 214 79

САЩ вече не са доминант

  • сащ-
  • ангела меркел-
  • алексей пушков

Алексей Пушков обясни думите на Ангела Меркел

САЩ вече не са доминант - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ вече не могат да провеждат доскорошната си активна външна политика. Това заяви руският сенатор Алексей Пушков, цитиран от News.ru.

Той коментира изказване на германския канцлер Ангела Меркел. Германският представител заяви, че Европа трябва да приеме нов път, в който САЩ може да не са световен лидер.

Според Пушков трябва да се размишлява върху това, че САЩ вече не могат да са световен лидер. Той смята, че никоя империя не се отказва доброволно от своята доминация, но идва момент, в който амбициите са твърде големи, за да бъдат изпълнени.

Пушков заяви, че може да изглежда, че отстъплението е по желание на американския президент Доналд Тръмп, но всъщност то се дължи на неспособност да се провежда предишната активна международна политика.

Според него учени са обяснили как една империя стига размери, които пренатоварват нейния потенциал и се стига до преразглеждане на действията.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия сащ

    71 50 Отговор
    са от смотан по смотани. Кафевите ги превзеха и сега ще има масова миграция от там към по нормални държави.

    Коментиран от #3, #60, #64

  • 2 Антимилиционер

    45 101 Отговор
    Тоя най-наведените милиционери на света едва ли имат право на обобщения.... САЩ ги бият в Сирия, тикат им Ладите из канавките, раздават шамари... хаха

    Коментиран от #50, #69

  • 3 Анримилиционер

    49 59 Отговор

    До коментар #1 от "Тия сащ":

    Знаеш ли колко бели руснаци милиционери живеят в САЩ? Милиони.... И знаеш ли защо?!

    Коментиран от #33

  • 4 Въпрос за 100 000 левс

    52 63 Отговор
    Защо милиционерите бягат от рая и се заселват в САЩ, Германия, Турция и дори България?

    Коментиран от #8, #48, #74

  • 5 69 или 69

    16 37 Отговор
    Звучи логично
  • 6 Бесен Язовец

    81 60 Отговор
    Краварите са били фактор само в банановите републики и в някои балкански които не си защитават нац интереси и се топи населението с всеки изминал ден!

    Коментиран от #36

  • 7 az #Победа75

    75 44 Отговор
    След ВСВ американския дял от световния БВП е над 50%. Сега техният дял е 18%!
    Е как може да се поддържа същата империя с пъти по-малък ресурс??? Невъзможно е! Затова и наблюдаваме оттеглянето на САЩ от много региони по света и политика на изолационизъм. Край на Pax Americana!
  • 8 КОНТРАТА

    35 25 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос за 100 000 левс":

    Сеободни хора са имат право да избират къде да живеят!

    Коментиран от #11

  • 9 читател

    52 53 Отговор
    Гледам коментарите и най-вече оценките. Май наистина този сайт бил руски.

    Коментиран от #19, #75

  • 10 Сойка Присмехулка

    36 33 Отговор
    Този избул амачен б л я д на снимката ли е сенатор?
  • 11 Антимилиционер

    36 34 Отговор

    До коментар #8 от "КОНТРАТА":

    Американците защо не избират руската кочина? Къде са 3.3 милиона, къде са 18 човека

    Коментиран от #13

  • 12 Бесен Язовец

    41 44 Отговор
    Краварската демокрация вони на среднивековен имперялизъм!

    Коментиран от #35

  • 13 КОНТРАТА

    36 40 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилиционер":

    Американците живеят в резервати натикани от европейските колонизатори не знам кои точно наричаш американци! А оточни се най накрая.

    Коментиран от #15

  • 14 демократ

    40 50 Отговор
    САЩ, ЕС и НАТО - това са трите големи сили в света.
    Рашка няма нищо, освен едни ядрени оръжия и други железа с които да заплашва света и да се прави на световен фактор, какъвто не е.
  • 15 Антимилиционер

    32 21 Отговор

    До коментар #13 от "КОНТРАТА":

    В кой век живеете милиционерите?

    Дори и Русия е признала САЩ.
  • 16 Тюрк

    30 28 Отговор
    Россия не е световен фактор. САЩ доброволно се оттеглиха от близкия изток след това Россия си разположи войските там.

    Коментиран от #22

  • 17 ърли

    21 17 Отговор
    ся ще разкарат тръмп и пак ще ги метнат на вилите
    тоз чиляк да не се притеснява за американските революций
    а да си мисли негофта..че нафтата цената ниска и никак не е добре
    американците площа им е огромна и с плодородна земя те гладни няма как да станат..
  • 18 Професора

    34 32 Отговор
    Живеем във времена на технологиите, който притежава технологии е лидер хамериканците изостават технологипно и съответно губят лидерската си позиция.

    Коментиран от #20, #76

  • 19 ПОзна

    22 30 Отговор

    До коментар #9 от "читател":

    Да, руски Е! Върви в сорошляшките сайтове да си душите един на друг под опашките===>
  • 20 Да говорим истините

    28 29 Отговор

    До коментар #18 от "Професора":

    САЩ могат да бият Россия само с търсачката си Гугъл. Използва я цялата планета Земя а кой ползва руската търсачка яндекс освен руснаците? Ако САЩ решат могат да НЕ индексират руските сайтове в гугъл и никой няма да чуе за руски сайтове.

    Коментиран от #61

  • 21 Хан Кахан

    21 29 Отговор
    В момента не са доминант докато застане руският продажник от САЩ на електрическият стол за държавна измяна в полза на Русия!Cпoкo ПУШКЕ, към края на годината пак ще станат доминант тъй като кoрoнaвируca щe cвърши рaбoтa в Руcия зaщoтo тeпървa нaвлизa тaм! Тe щoм oфициaлнo oбявявaт 9000 cмъртни cлучaя тo тoвa oзнaчaвa 90 000 cмъртни cлучaя нa руcки, a пък тoвa oт cвoя cтрaнa oзнaчaвa, чe дo крaя нa гoдинaтa щe бъдaт мoжe би близo eдин милиoн пoчинaли oт кoрoнaвируca, кoeтo щe cвaли Путин oт влacт!А Русия без Путин на власт означава, че ще бъдат нашите роби руснаците и красивите рускини тоже... тоже...:):)

    Коментиран от #29, #59

  • 22 pepy

    40 25 Отговор

    До коментар #16 от "Тюрк":

    "... Дори и Русия е признала САЩ."

    Русия може да признава постиженията на САЩ, но BG-кремълофилитe - не... От носталгия по СССР ли, от проблеми с главата ли... кой да ти каже - повтарят си опорките, на които сами не вярват и това си е...
  • 23 Обикновен човек

    18 8 Отговор
    Росенчо,пак пишеш всичко наопаки ,това за САЩ го е казала канцлерът на Германия Ангела Меркел ,а руснака само я цитира .Правилно е да се напише за заглавие :Ангела Меркел каза....а не как някакъв руски гражданин обяснява думите и изреченията които е казала ,....аз не съм малоумен да ми обясняват кой какво е казал и какво означава това ! Но понеже руснаците са лошите ....Лошите са на първо място те трябва да отговарят за думите на добрите и да ни ги обясняват...да ама не аз не съм малоумен ... Това са евтини внушения ,евтина и нагла пропаганда ....

    Коментиран от #77

  • 24 Бесен Язовец

    7 36 Отговор
    Който ми е сложил МИНУС #6 е с ограничен умствен капацитет, естествено сложилите МИНУС не го осъзнават поради явна причина която посочих, но това че не го осъзнават не променя факта, че са ограничени!

    Коментиран от #72

  • 25 Обикновен човек

    18 6 Отговор
    Росенчо,пак пишеш всичко наопаки ,това за САЩ го е казала канцлерът на Германия Ангела Меркел ,а руснака само я цитира .Правилно е да се напише за заглавие :Ангела Меркел каза....а не как някакъв руски гражданин обяснява думите и изреченията които е казала ,....аз не съм ...... да ми обясняват кой какво е казал и какво означава това ! Но понеже руснаците са лошите ....Лошите са на първо място те трябва да отговарят за думите на добрите и да ни ги обясняват..... Това са евтини внушения ,евтина и нагла пропаганда ....
  • 26 4763

    23 24 Отговор
    САЩ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ИМПЕРИЯ А ИЗПОЛЗВАХА ВТОРАТА СВЕТОВНА ЗА ЛЕСНА ПЛЯЧКА, НА ФОНА НА РАЗОРАНАТА И ТО С ТЯХНАТА ПОМОЩ ЕВРОПА И МИЛИОНИТЕ ЖЕРТВИ ОСОБЕННО ОТ РУСКА СТРАНА. МЕЧТАТА НА ЗАПАДНИТЕ ПОСЕРКОВЦИ ДА ГЪТНАТ РУСИЯ СЪС ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА И ВОЕНЩИНА НА ГЕРМАНИЯ И С УЧАСТИЕТО НА ЦЯЛА ОКУПИРАНА ЕВРОПА БЕ СРИНАТА НО ЕВРОПА БЛИЖЕШЕ РАНИТЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ. КОЙТО НЕ Е БИЛ В ПОСРАНАТА АМЕРИКА НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО МЕЧТАЯТ НАЙ МНОГО ТАМ... ДА НЕ СА ТАМ... А НА ПО ДОБРО МЯСТО. ТАКОВА ЗА МНОГО ОТ ТЯХ СЕ ОКАЗВА РУСИЯ. ИМА ПРЕГЛЕДИ НА СВЕТОВНИЯ ПЕЧАТ А И ДОСТА ИЗВЕСТНИ СЕ ПРЕНЕСОХА ОТДАВНА ТАМ.. ДА БЪЛНУВАШ КАТО ПО СМЕШНИТЕ ИМ ФИЛМИТЕ ЗА БЛЯСЪК Е ВСЕ ЕДНО В ДВОРНИЯ КЕНЕФ ДА СЛОЖИШ ЗЛАТЕН ПОЛИЛЕЙ. А ТЕ ДАВАТ ПО ФИЛМИ ТОВА КОЕТО МЕЧТАЕШ ДА ВИДИШ ИЛИ НЯМА В СТРАНАТА. БЕДНОСТ И НИЩЕТА КАТО НАВСЯКЪДЕ И ТАМ, НО ТАМ Е ПО ДРАСТИЧНО. А ХЕГЕМОН НЕ СА НИТО ЩЕ БЪДАТ, ОСОБЕННО СЕГА НА ФОНА НА НОВОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ И ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ... НАПР ТОРПЕДОТО ШКВАЛ - СЪС СКОРОСТ 350 км .. ПОД ВОДА ГОВОРИМ,... МАМА...ПРОСТО ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ИЗЛЪГАХА РУСИЯ ДА ИМ ПРОДАВА НА БЕЗЦЕНИЦА ВСИЧКО - СЕГА ОБАЧЕ НААААААААААА ... СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТ. А КАКВО ИДЕ ВЕЧЕ ТАМ Е ДРУГА БИРА ... САНКЦИИ, А . СЕГА ЩЕ РУПАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ САНКЦИИ .. ПОЗАТОПЛЕНИ.

    Коментиран от #57, #62, #78

  • 27 иван

    28 21 Отговор
    Да му мислим ние,дето се надпреварахме да си даваме задника на кого ли не!На такива вентилатори като нас,обикновено им дърпат шалтера или едните,или другите.Оказахме се с много исторически герои...в минало време и много страхливци - в сегашно.Май основната ни национална "боже мой стратегия" е да се СНИШАВАМЕ!!!и да ГИ ИЗБИРАМЕ!!!
  • 28 всички

    18 9 Отговор
    станаха много куражлии, но едва след като руснаците показаха че са доминираща военна сила и ако се наложи могат да унищожат янките, макар и с цената на големи собствени загуби. Лесно е да показваш мускули когато големият батко от улуцата може да застане след тебе.

    Коментиран от #70, #79

  • 29 Обикновен човек

    15 14 Отговор

    До коментар #21 от "Хан Кахан":

    Ти много не мечтай да не стане така че Тръмп да поиска политическо убежище в Русия както Янукович навремето !!!!
  • 30 ърли

    22 21 Отговор
    могат да унищожат уши
    щатите ги превъзхождат във военна техника 10 към 1
  • 31 Младеж с мнение

    22 16 Отговор
    Всички ''американци'' са тук и вече са си поставили минусите. Видяхме колко са силни, щом не могат да се справят с едни банани.
  • 32 ърли

    22 26 Отговор
    има един филм в момента точно по телевизията
    как колежанският отбор на щатите побеждава военнизирания професионален отбор на СССР на една зимна олимпиада..същото е и с боби фишер..руснаците винаги ще дишат прахта на западната демокрация и ще си мечтаят за живота след това
  • 33 знам

    15 16 Отговор

    До коментар #3 от "Анримилиционер":

    за да си върнат частично парите които вече са им откраднали поради наложените от империите правила на световната финансова система. Затова не друго, а точно тези правила последните бранят най ревностно с огън и меч. Тези правила вдъшност, а не друго, те наричат демокрация. Сиреч, демокрацията не е нищо друго а демагогия в полза на империите.
  • 34 Tomb Raider

    15 24 Отговор
    Мисия 3 :Люлката на простотията BG! По тези географски ширини още си мислят че бай Американо е някакъв световен фактор!
  • 35 Бесен Фес

    30 12 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен Язовец":

    "Краварската демокрация вони на среднивековен имперялизъм!" Ей калпак ти да не си онзи с 2'те виши и да пишеш със среднодното?
  • 36 Бесен Фес

    24 4 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Подминах ти големия коментар и после след втория коментар "плач" върнах се и се зачудих че някой ти е сложил +
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бесен Язовец

    12 14 Отговор
    Щи запуша соросоидното заешко устенце със средното нещо!

    Коментиран от #40, #41

  • 39 ПОСЛЕДНАТА СОФИЯНКА

    13 16 Отговор
    ЛИЧИ СЕ, ЧЕ ДНЕС ОТ КОЗЯК СА РАЗДАЛИ НЯКОЙ ДРУГ ДОЛАР НА ИБРИИИИ... КЧИИТЕ

    Коментиран от #42

  • 40 Бесен Фес

    7 6 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен Язовец":

    с нюню не става с резака мога да ти го направя.
  • 41 Резака Фес

    15 3 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен Язовец":

    "Щи запуша соросоидното заешко устенце със средното нещо" Не средно а основно можеби?
  • 42 Рязан Фес

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "ПОСЛЕДНАТА СОФИЯНКА":

    Приятно миришене на втасало сирене и залепнала хартия.

    Коментиран от #46

  • 43 Цвък

    14 15 Отговор
    Това соросня на днешно време е като партиен секретар през 1990 Жалка картинка. Наместо Работническо Дело и връзка праз сороснята се характеризира с модна лаптоп чантичка, само чантичка за лаптоп нема кинти, и ЕС звездички значка на ревера на сакенцето от абитуретския. Сутрин отива сутрин с метрото на бачкане във фондацийката. На запад го гледат като полезно изкопаемо, като си купува бъргер. Обръщат му на конференцийката/командировка 0.25 стотни внимание и никога не могат да му произнесат името. Българска рядка соросня, по-жалка и от братчедите гастербайтери. Форумен лъв.

    Коментиран от #49, #71

  • 44 Резан Фес

    3 5 Отговор
    Падам си по мъже от малък, още от преди пубертета.

    Коментиран от #52

  • 45 другарят

    13 15 Отговор
    Другарят Путин им каза преди време..."Вие допускате същите грешки, каквито правеше СССР".. ама кой да го чуе..
  • 46 ПОСЛЕДНАТА СОФИЯНКА

    11 5 Отговор

    До коментар #42 от "Рязан Фес":

    МНОГО СЛАБ КОМЕНТАР. НЕ ЗАСЛУЖАВАШ 2ТА ДОЛАРА И ЩЕ РАЗСЪРДИШ ФОНДАЦИЯ "АМ ЗА Б-Я"
  • 47 Георги

    14 3 Отговор
    60-70 процента от американската армия е вечно в други държави пък ти ми говори.Не подкрепям това грубо намесване навсякъде,но за съжаление искаш ли да си империя трябва постоянно да си във война и да създаваш конфликти.Виж Руската,Германската,Османската,Византийската,Римската и т.н.
  • 48 Цвък

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос за 100 000 левс":

    Нещо си в грешка, трети президент се тръшка, че не може да върне капиталите у амерско. То у амерско има петнайсе вида данъци. Чича ти Тръм например замрази, но не отмени данък наследство около 40% с мераци барем наследилите фондовете да си пререгистрират офшорките, като американски. Аре беж при шефката у фондацийката на митинг за нови опорки соросня.
  • 49 Заместник

    10 16 Отговор

    До коментар #43 от "Цвък":

    Днес Дойче Зеле замисти едновремешното Работническо дело.
  • 50 Анджела

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Антимилиционер":

    правят им свирки
  • 51 Психиятъра

    9 14 Отговор
    Скоро с това акраваро-соросопоклоничество количеството население на Републиката ще достигне бройката от 1877 г!
  • 52 Рязан Фес

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "Резан Фес":

    Резака ми можеж да ползваш след мед. изследване.
  • 53 ърли

    8 9 Отговор
    с географското си положение България винаги ще зависи от някоя империя..много е важно да не е пумиярската обаче..и не аз ритам кухи руски кратуни безплатно и за удоволствие..
  • 54 Хаджиментов

    15 12 Отговор
    Пушков да дискутира руската разпадаща се империя и това, че Русия я изхвърлиха от всички международни форуми.
  • 55 ърли

    15 2 Отговор
    не е зле да се понаучите да пишете и да си обогатите речника че нивото на кухинаторите е под критичното тука
  • 56 Хахах

    9 8 Отговор
    никоя империя не се отказва доброволно от своята доминация, но идва момент, в който амбициите са твърде големи, за да бъдат изпълнени. Хахахахахахах тоя за Русия ли говори хахахах нали САЩ щеше да обсъжда. Много точно казано за Русия -голями претенции, а въздух под налягане
  • 57 стоян

    17 6 Отговор

    До коментар #26 от "4763":

    До 26 ком =Писал си с едри букви за дърти путкинофили
  • 58 Цун Кай Гуй

    7 15 Отговор
    Китай е новия световен лидер , но нищо добро не очаквайте от това !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 хахаха

    3 10 Отговор

    До коментар #1 от "Тия сащ":

    Цял свят им говори, че не стават за професионалисти и да го дух...т, ТЕ се лигавчат. Ей кафевите ще оправят нищо че са само 15%.

    Коментиран от #63

  • 61 хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #20 от "Да говорим истините":

    Ами пробвай бе джанам (с яндекса), като си от село ръчкай Гугле и Фейсо за селско самочувствие.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Борисов

    9 2 Отговор
    За амтимилиционер, ърли и другите
    Зомбиран нещастници. Янките, ако продължават така, щи се разпаднат
    на няколко държави.,тъй като не съществува американска нация. Те
    са съвременните фашисти грабещи
    и тормозещи другите държави. Трябва да се смирят и се научат да уважават истинските накионални
    държави. Тогава светът ще тръгне по
    нов с бъдеще път. Вярвам в това! А вие плещите, всяващи омраза, показващи крещяща некомпетентност папагал ставате за врагът Русия или др. се заврете ня
    къде да не цапате ефира!

    Коментиран от #66

  • 66 Хаджиментов

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Борисов":

    Дай пример за "истинска национална държава"
  • 67 Ха ха хи хи

    4 4 Отговор
    САЩ не били доминант а за Русия никой не ги бръсне за сливи
  • 68 Ха ха хи хи

    3 3 Отговор
    САЩ не били доминант а за Русия никой не ги бръсне за сливи
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 И аз да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "всички":

    Ама нищо такова не са показали- само се заканват и картинки и фукни, а техниката им току аварира. Разбира се, че не са за подценяване, защото този, който има по-малко за губене, по- лесно се лумпенизира и може някой изперкал да натисне ядреното копче. Това не е белег за сила и мощ, както ако някой хулиган може да ти разбие носа, това не го прави доминиращ над теб във всички сфери
  • 71 Мисля си

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Цвък":

    Колко много мразиш, че да си дадеш труда така дълго да пишеш простотии! Особено за абитуриентските сако- кой ходи със сако без да му го изискват, а ако се изисква- там плащат предостатъчно - на юпитата
  • 72 РЕАЛИСТ БАЛКАНСКИ

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Нито минуси слагам, нито плюсове. Само да ти напомня, че българите се изселват на запад и никога в Русия, Венецуела, Куба или Северна Корея
  • 73 suw

    0 1 Отговор
    аве тез рус мноо умни?що гиквета не разберя путя,А?
  • 74 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос за 100 000 левс":

    Въпросът ти е за 10 лева.
  • 75 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "читател":

    Добро утро
  • 76 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Професора":

    Единствената изостанала технологично държава е Рассия. Не са създали нищо ново откакто съществуват. Преди като бяха част от СССР поне оръжие правеха сега и това немогат
  • 77 Роко

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Обикновен човек":

    Не приятелю Меркел не е казала тези неща, това е преразказ на това което е чул въпросният руски гражданин докато е слушал Меркел на бутилка водка и една две магистралки. Споко няма драма заглавието е точно.
  • 78 Роко

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "4763":

    Ма верно ли америте си мечтаят да отидат в Русия? Как тогава се оказва че за последните 50 в Русия са избягали толкова американци колкото милиона руснаци в Америка. Само след Крим наш (когато бягството от Рассия стана по трудно) матушката са напуснали с еднопосочен билет над 15 милиона руснаци, като САЩ е втората най - предпочитана дестинация след Германия (заради по - добрата социална система на германците). Колкото до ВСВ си в голяма грешка. Хитлер идва на в ли власт след като Сталин му удря мощно политическо рамо. Пак Сталин обучава германските танкисти и летци. В периода до 22 юни 1941 година цялата германска икономика работи за сметка на идващите от СССР суровини, германците ядат хляб от съветска пшеница, произвеждат танкове със съветска стомана. След 22 юни Германия воюва за сметка на несметните суровини оставени от червената армия по време на голямото бягство към Москва. Без помощта на Сталин Германия щеше да капитулира още пред края на 1939 година просто защото нямаше да има с какво да воюва.
  • 79 Роко

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "всички":

    И как точно го показаха? Ако не е тайна де питам за един приятел.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания