30 Юни, 2020 13:55 1 463 6

Нова среща между Тръмп и Ким Чен Ун след изборите

  • доналд тръмп-
  • ким чен ун-
  • сащ

На този етап не се планират разговори

Нова среща между Тръмп и Ким Чен Ун след изборите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ трудно ще проведе нова среща с лидера на Северна Корея преди изборите в страната, съобщи FOX News.

Твърденията са потвърдени от заместник – държавния секретар Стивън Бийгън. Среща от такъв вид зависи от много международни обстоятелства.

На този етап е трудно да се предвиди какви ще са те. САЩ са готови да продължат да работят по диалога между двете страни.

Вече имаше три такива срещи с лидера на КНДР Ким Чен Ун. Те дадоха възможност на Доналд Тръмп да договори подобряване на отношенията.

През последните седмици има пререкания в региона. Правителството на страната твърди, че е готово да се върне към старите отношения с Южна Корея.

Президентът на САЩ на този етап ще се съсредоточи върху изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 симпатяги

    2 0 Отговор
    На следващата среща Бай Дончо ще подари Южна Корея на Кимчака, а ако е на кеф и половин Япония.
  • 2 Дедо Грую

    4 0 Отговор
    Какво става бе? Нали Кимчо го бяхте отписали от този свят? Сега преговори, а?
  • 3 Mihail

    2 0 Отговор
    Псевдемокрация и диктатура хубава среща.
  • 4 4567890

    5 0 Отговор
    ТЕ СЛЕТ ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ МОЙ СА СРЕШНАТ АКО ТРОМПА МУ ОТИДИ НА ГОСТИ КАТ ЧАСНО ЛИЦЕ.
  • 5 Жжэщ666

    0 0 Отговор
    Днес получих имейл от Северна Корея със зов за помощ и реших да го споделя с вас и да помогнем на човека. "Здравейте мои български приятели. От информацията която получавам разбирам че сте много добре. Заплатите ви растат всяка година и България е на едно от първите места в Европа по доходи . Много се радвам за вас, но съм притеснен за моя голям приятел и съмишленик бате Бойко. Разбрах че е без заплата през последните няколко месеца и затова реших да му помогна като купя от него къщата му в Барселона. Пробвах да се свържа с бате Бойко по телефона, но е изключен. Явно няма пари да го плати. Моля да му предадете да ми се обади и да се договорим за покупко-продажбата. Ваш Ким Чен Ун."
  • 6 Поздрави от Северна Кореа

    0 0 Отговор
    Тръмп е ....