2 Юли, 2020 14:45 8 023 21

На Острова гръмна скандал, свързан с полет през България

  • борис джонсън-
  • стенли джонсън-
  • великобритания-
  • гърция-
  • полет-
  • софия-
  • баща

Не за първи път той решава да действа срещу съветите на правителството

На Острова гръмна скандал, свързан с полет през България - 1
Снимка: Instagram

Бащата на британския министър-председател се е насочил към Гърция в очевидно пренебрежение на пандемичните съвети за пътуване от правителството и съответно собствения му син, пише "Дейли мейл".

Стенли Джонсън летял въпреки указанията на външното ведомство, че британците не трябва да отиват в чужбина, освен ако не се наложи. 79-годишният баща на Борис Джонсън пристигна снощи в Атина, за да посети планинската си вила, предаде Блиц. Той се похвали с пътуването си с публикации в Instagram, показващи как самолетът му идва над Атина.

Бившият евродепутат от Торите е долетял до гръцката столица през българската столица София, защото гръцкото правителство забрани директни полети от Обединеното кралство до средата на юли. Говорейки от балкона на своята вила в Северна Гърция снощи, г-н Джонсън каза: „Аз съм в Пелион по основния ми бизнес с оглед на предстоящия сезон за отдаване под наем. Трябва да наложа мерки за дистанциране в имота, защото тук ги вземат много сериозно."

Вилата с четири спални в Пелион има басейн и тераси с изглед към планината и морето. Плажът е само на пет минути пеша през маслинова горичка. Пътуването на г-н Джонсън показва, че е възможно да се пътува през трета държава, за да се заобиколят правилата, предназначени да спрат разпространението на коронавирус, пише английският таблоид. Не за първи път той решава да действа срещу съветите на правителството относно пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дечурлигата на Дизраели

    56 5 Отговор
    Ненормалник старши.

    Коментиран от #11

  • 3 Komapak

    19 0 Отговор
    Няма пари за реклама ли?!
  • 4 Stéphanie 🎲

    23 20 Отговор
    Хайде стига с тази" пандемия".Има корона вирус -факт.Не пандемия,още повече управниците си го знаят.Странно как още не е дошла информация в България .Във Франция днес е подложен на разбит Професор Диде за фейк информация.(Бройките на заразени и починали са по малко.....скандала е на 100%;фалшиви данни)

    Коментиран от #10

  • 5 QR Виза

    31 3 Отговор
    После гърците, ще обявят, че заразата е дошла от България и ще спрат издаването на QR Визи ! Впрочем нали има забрана за влизане на граждани на великобритания !?!? Този да няма български паспорт или някой захаросан пасаван ?

    Коментиран от #6

  • 6 Няма

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "QR Виза":

    Той е турчин от българския(еничарският) квартал на Константинопол!

    Коментиран от #8

  • 7 ikem

    21 0 Отговор
    Пандемия и страдания има само за обикновенниъе хора.
  • 8 никъв българин не е тоя

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Няма":

    По-точно чифутин.
  • 9 Строгия

    11 5 Отговор
    Затова не ще имаме много случай на коронавирус , ами ще се чудим , защо е така. Колко донесоха от Хонландия и къде ли не , ходят за аванта а после за зъболекар или нещо Олеле давай в България за да заразяват на такива 100 удара на голо.
  • 10 гост

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Stéphanie 🎲":

    На Луната има база на извънземни - "факт". Земята е плоска - "факт". Данните са 100% достоверни... Странно как тази информация не е стигнала във Франция :~

    Коментиран от #12, #13, #16

  • 11 куку руку ку

    15 13 Отговор

    До коментар #2 от "дечурлигата на Дизраели":

    Напротив, много си е нормален. Ненормални са всички, които се връзват на лъжата за пандемия някаква.
  • 12 Stéphanie 🎲

    9 6 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Има ли смисъл да си измислям???Фалшива информация за болните и починали!!!!(статистика 48%не е вярно)Лъжа сигурна съм че и другите държави са дали фалшиво инфо.
  • 13 Stéphanie 🎲

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Скандала е с днешна дата не ме обиждай:😰
    Професор Дидие Раул изнесе "фалшиви показания" пред заместниците на анкетната комисия на Covid-19.не си измислям,пак започваш с атаки и конфликти!

    Коментиран от #17

  • 14 Фаро

    4 5 Отговор
    Пишете повече за корона вируса хората трябва да знаят,как помага срещу грип.Защо мислите болните от грип изчезнаха?Защото корона вируса подтиска грипа.За хората е безопасен,но за грипа е опасен
  • 15 Киро

    7 2 Отговор
    Нашите на Летището са за наказание , с;лед като са го допуснали , нали имаме забрана за страни като САЩ Бразилия Русия Англия и т.н.
  • 16 И се теглиха едни милиони ,милиарди!!!!

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Заради измислена "пандемия"!!!!А тези пари няма само ти да връщаш ,внуците ти ,моите на всички хора потомството.Колко хора фалираха????Ти учудва ме на коя планета си????Не виждаш ли как си играят с психиката на хората???
  • 17 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Stéphanie 🎲":

    Това да не е новина от Шарли ? Въпреки че те са обективни 😄

    Коментиран от #18

  • 18 Stéphanie 🎲

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    А мон ами здравей👋 Почнаха да излизат на яве истини за уж пандемията.Нареждат ни и колелета зелените приятели новата "У"права.Скоро и коли няма да караме ще си ги държим за декор в гаража.

    Коментиран от #19

  • 19 Госあ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Stéphanie 🎲":

    Ами аз съм за всъщност. Движението е здраве. Стига оловото и прашните частици във въздуха да са в допустима норма. По повод на Шарли, прегледах отгоре заглавията по темата. Обективни и социално ангажирани както винаги.

    Коментиран от #20

  • 20 Stéphanie 🎲

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    Само BFMTV 👍.На практика в нашата част на Фрация,нямаше много болни.Един господ знае дали вообще е било корона вирус,без доказана диагноза.Доктора по -телефона ти казва седи у дома не мърадй пий парацетамол и чакай....😷😏.На края Тръмп ще излезе прав в много неща....За другият проблем с колите гадничко да се върнем 100 г.на зад свикнали с коли -ако това ще помогне на планетата всички трябва да положат усилия.

    Коментиран от #21

  • 21 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Stéphanie 🎲":

    Хайде, хайде преди 100 години обществения транспорт не е бил на това ниво. Ако всеки в Париж тръгне с автомобила си какво би станало? А Токио ? Най големия парадокс са спокойните и празни улици в най големия мегаполис в света. Огромни задръствания стават само неделя късен следобед и то на околовръстното, но не и в града. И не само пътищата на няколко нива имат отношение, просто хората използват обществен транспорт. И не само градския транспорт има предимство, а и влаковете, които особено във Франция и Япония са супер удобни и бързи. Преди 100 години не имало такива 😉