Last news in Fakti

5 Юли, 2020 12:38 4 592 9

Мъж прегази две протестиращи жени

  • сащ-
  • сиатъл-
  • кола-
  • жени-
  • автомобил

Фатален инцидент в щата Вашингтон

Мъж прегази две протестиращи жени - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мъж се вряза с автомобила си с висока скорост в протестиращи жени в Сиатъл, САЩ, предаде AP. Те са протестирали на затворена магистрала, когато са били пометени от автомобила.

27-годишният е заобиколил автомобилите, които блокирали магистралата, и се насочил към протестиращите, съобщи полицията. По-късно шофьорът е бил арестуван.

Едната от двете пострадали жени, които бяха блъснати от колата, е починала в болницата. Тя е на 24 години. Другата пострадала жена при инцидента, на 32 години, е настанена в същата болница и е в тежко състояние. В Сиатъл, както и в редица други градове, имаше протести след убийството на тъмнокожия Джордж Флойд.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rаи

    59 4 Отговор
    Стига сте писали глупости, поствайте видео към либералните си статийки. Пълно е с видеа в "тубата" и ясно се вижда как протестиращите винаги скачат върху колата, а останалите се опитват да трошат прозорци, огледала и т.н. Напишете статия как преди няколко дена стреляха по една кола от упор и шофьора едвам се измъкна. Пишете как ден по късно същата случка само, че шофьора вече е ранен от курумите и после настанен в болница..... Ама викате тези подробности не се вписват в идеологията ви:)))) Смях!
  • 2 Данчо

    24 12 Отговор
    Наи тъпата държава .........
  • 3 ПЕНКО

    4 4 Отговор
    " БЛЕЙД" ... ТАКИВА НЕ СЕ АРЕСТУВАТ , А МАЙКИТЕ ИМ СЕ ИЗГАРЯТ КАТО ВЕЩИЦИ !?!?!? И ОЩЕ- -НЯМА ОПРАВДАНИЕ -" ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ" - ТОЧНО ТОВА Е МОТИВЪТ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПСИХАРИТЕ ... НАПЪЛНО ПО- СПАРТАНСКИ !!!! НО, РЕШЕНИЕТО Е НА- НАРОДНО ЖУРИ !!!!!!!!!
  • 4 2789жъ5хт1п3

    7 4 Отговор
    къде са тръгнали да протестират ще ги ебавмамата!
  • 5 плевен

    15 0 Отговор
    Точно в Сиатъл, по време на нарко-зоната , бяха убити двама и ранени четирима през нощта. Скрихте го защото всички пострадали бяха черни и всичко сочеше, че става дума за убийства между приятелчета. Много срамежливо говорите за протести в Сиатъл. Там почти за месец , част от града бе окупиран от хора на демократите. Само, че сбъркаха и нахлуха при кметицата- демократ. Още на другата сутрин бяха разгонени без много приказки.

    Коментиран от #7

  • 6 Gen Gurko

    7 1 Отговор
    Шебечки ли са били?
  • 7 rаи

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    Тия неща няма как да ги прочетеш тука. Хората, които пишат са марксисти и джендъри. Няма как да споменат, че BLM убиха едно 13 годишно момиче и 3 годишно дете в кола. Все пак тука са за Антифа и "оркския живот има значение".
  • 8 вввввввввввввввввввввввввв

    4 0 Отговор
    Браво да му дадат медал и да му купят нова кола , така трябва направо с фадромата и да приключват
  • 9 плевен

    3 0 Отговор
    Марийче, опичай си акъла- ще те уволнят. Вървиш срещу политиката на редакцията. Току що гледах инцидента. Шофьорът е рошав афро..., а утрепаното можем да приемем за бяло, ако махнем татусите. За годините сигурно си права, но пола то определя като неустановен. Моят съвет е да се оправдаеш, че си бързала, и че друг път така няма да правиш.