7 Юли, 2020 11:26 2 905 34

Северна Македония има само приятел в лицето на Борисов

  • северна македония-
  • избори-
  • зоран заев

Предизборен дебат в страната

Северна Македония има само приятел в лицето на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Северна Македония само си създава приятели в лицето на българския премиер Бойко Борисов. Това заяви лидерът на социалдемократите в страната Зоран Заев, цитиран от Нова Македония.

Той говори по време на предизборен дебат. В него участва и лидера на ВМРО – ДПМНЕ Християн Мицкоски.

Според Заев всички са признали македонския език. Страната с дипломация само си създава приятелски отношения.

Мицковски коментира споразуменията със съседите на страната. Той заяви, че няма да пормени нищо от позицията на македонския национален интерес.

Той няма да преговаря за произхода на македонски герои. Изборите в страната ще се проведат следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пройчо

    22 2 Отговор
    С такъв приятел--врагове не ви трябват .

    Коментиран от #15

  • 2 Анонимен

    22 2 Отговор
    "Той няма да преговаря за произхода на македонски герои". Видя се как гърците ги отказаха от гръцката история, а Бойко само прилича на мъжкар, иначе въобще не държи на думата си и не сложи край на кражбите от българската история, както направиха гърците.
  • 3 Нашия

    12 1 Отговор
    Премиер е пример за македонците какво не бива да се прави
  • 4 Метнаха го Бойко

    18 1 Отговор
    Бойко чисто и просто го метнаха да им подпише за влизането в ЕС. В Македония нищо не се промени. НЕ наричат азбуката обща, Гоце Делчев не е общ или народните песни общи. Всичко си го водят македонско, а гърците ги накараха и от гръцките имената да се откажат, от кражбата на история и даже и името си смениха на Северна, като се подразбира регион, без препратки към древна Македония. Бойко ще остане в учебниците по история, като провален политик.

    Коментиран от #6, #26

  • 5 Гошко

    11 3 Отговор
    Та нали Бойко и хунтата признаха македонския език.
  • 6 Гошко

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Метнаха го Бойко":

    Провален политик провалил и продал цял един народ.
  • 7 Мдааа

    9 2 Отговор
    Краставите магарета през девет баира се надушват!
  • 8 Васил

    3 4 Отговор
    Разбира се диктаторите трябва се подкрепям с нетърпение чакам нашият да покани на Северна Корея
  • 9 123

    14 1 Отговор
    А ние в лицето на Северна Македония виждаме само крадци на история и език
  • 10 Щом ЕС го желае

    8 1 Отговор
    Борето е винаги "ЗА" ! А после Ленин, Чапаев, Сталин и Путин били виновни ! Но НАРОДА не е свиня - ТОЙ ЕДЕ ВСИЧКО и с апетит. И това ще преглътне ! НАРОДА поема каквото му се сервира !
  • 11 А казват " Глас Народен - глас Божий!"

    5 3 Отговор
    Как да го разбирам ? Та нали НАРОДА - Три мандата избира ГЕРБ и Бойко - тогава защо му се мръщат днес. Народа му повери и Баницата и Ножа ! Защо днес БОЙКО ЩЕ Е ВИНОВЕН ? А Гласът Божий ? Или сме проста ОВЧА МАСА ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Народа изтрещя 1989 година

    3 2 Отговор
    Повярва на Заговорниците от ЦК на БКП и МС за ПРОСПЕРИТЕТ и си хариза държавата , собствеността Родината и бъдещето на Криминалната върхушка - Другарите / днес Елита ! Народа жадуваше за БАНАНИ, ПОРТОКАЛИ И ДЪНКИ ! Защо народа ИЗТРЕЩЯ до такава степен , че САМ СИ "РИТНА" КАНЧЕТО ? И сега незнае какво да прави .
  • 14 Сливи за смет

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Васко Ефтов":

    От километри ти личи, че си отроче на коминтерна. Няма по - гнусно нещо от отсъпник ,
    лъжлив наглец - дьонме.

    Коментиран от #20

  • 15 Кнаус 485

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "пройчо":

    Наглия и арогантен Борисов синоним на нащионален предател.... 5662
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ще прави нови ИЗБОРИ ? Защо ?

    1 0 Отговор
    Та ние просто Нямаме Избор ! Вместо Генчо да бъде Пенчо и как си баба знае - пак тъй ще си и бае ! На туй ИЗБОР ли му викат ! Избор на Идеологията на Държавното Управление и Функциониране е ИЗБОР ! И отношенинието на държавата към хората е ИЗБОР ! Ама никой по Телевизията не ХОРТУВА и дума затова . ЗАЩО ? Нима като " Овча" маса сме им по-полезни именно такива - Блеещи а не МИСЛЕЩИ ! А избирателя е СИЛА но за сега той е ЗАСПАЛ ! Няма свой - будител и лидер да го поведе !
  • 18 От мен ще знаеш !

    2 0 Отговор
    Щом има Говеда - ще има и КАСАПИ !
  • 19 Както и

    0 0 Отговор
    Не се жали ония, който сам се нежали !
  • 20 Васко Ефтов

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Сливи за смет":

    Татарче, кво се пенявиш...истината боли, та затова те разбирам...вместо да гледаш у комшиите през дуварот, зЕми си измети собственото къще, че си станал за смях и подигравки вече.
  • 21 Честно казано - Телевизията

    2 0 Отговор
    Отвлича съзнанието на НАРОДА от главната ЦЕЛ - целите на Идеологията за Държавно Управлепие с предназначение да отговаря на Интереса на ГРАЖДАНИТЕ - ИЗБИРАТЕЛЯ ! Честно казано от екрана се сипят само Криминални сводки и махлянски клюки . Това ЗАБУНАЧВА ХОРАТА и отвлича вниманието от ГЛАВНОТО - НОВА СОЦИАЛНА ПРАВНА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА ! Защо никой не коментира това а само тикаме за следващи избо.и - от Пусто в Празно ?
  • 22 Ти гледаш ли Люба Плезич

    1 1 Отговор
    Дремджиев, Ташко Диков, и другите пресститутки по телевизията ? Честно казано - ще ти блокират мозъчната дейност ! Значи ще си блеещ а не мислещ ! Телевизията работи за забуначването на населението . Не им се предавай - следвай РАЗУМА си !

    Коментиран от #28

  • 23 От мен ще знаеш !

    2 0 Отговор
    Няма значение кой ще кара влака ! То пътува в същата посока ! ИЗБОРИТЕ са за кой ще седне в Първа Класа и кой във Вагон Ресторанта и Спалният вагон . А Негово Величество ИЗБИРАТЕЛЯ - ще се клати прав !
  • 24 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРИАТЕЛ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ -ПОРАДИ ЗЕЛЕНЧУКОВО -ПЛОДНИ ПРОТИВОРЕЧИЯ !!!! БОЙКОБОБОКО НЕ ЗАЩИТИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ СИ И ТЕ ЗАПАЛИХА ВЪНШНАТА БОРСА В КАРНАЛОВО !!!!!! НО БОКОБОБОКО Е ЗАЩИТЕН ОТ ПОЖАР В БАНКЯ - ИМА МНОГО МИНЕРАЛНА ВОДА !!!!!!!!!!!
  • 25 Гост

    0 1 Отговор
    Какео ми дреме, че Борисов и външният ни министър са приятели на Северна Македония. Трагично е, че те са врагове на българите.
  • 26 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Метнаха го Бойко":

    Не толкова за влизането им ЕС, защото скоро няма да ги огрее. По-точно за влизането им НАТО. Наша Катерина поработи усилено за тази кауза. Ако бе направила и една десета толкова за българските интетеси, цена нямаше да има. Хм, но кой пък тогава от Соросоидите щеше да я купи?
  • 27 Българин

    4 1 Отговор
    До Васко Ефтов
    Васко, имаш ли представа какви са татарите, кога и къде са живели. Не показвай на публично място колко си неграмотен. Не се гордей с глупостта си.
  • 28 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ти гледаш ли Люба Плезич":

    В телевизията има по-големи пропагандони от Люба Колезич.

    Коментиран от #30

  • 29 Верно Маке

    0 0 Отговор
    ЗаеБ ще загуби на изборите. Също и Бойче. Пак тия нека да си се харесват помежду си колкото искат.
  • 30 Обаянието на Люба Плезич свършва

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    В момента когато прекрати четенето на предварително подготвената и пледоария - 2/3 минути и след това е жива " дъвка" ! Но за бабите из кухните е сладкопойна чучулига която уж активността и съвестта на нацията издига. Но пасаран , братко ! Клюките не са ИНТЕЛЕКТ ! Интелекта е умението да живееж по принципите на обществените норми, критерии, правила и закони основаващи си на философските закони на развитие и живот на обществото., където всичко се подчинява в името на ЧОВЕКА ! А Люба Плезич и & Сие пресститутки , с право дружно критикуват настоящето - НО ПЪТ КЪМ СПРАВЕДЛИВ СТРОЙ - ЙОК ! Люба и др. преститутки не променят ПОСОКАТА НА ВЛАКА ! Той пак по същите релси ще трака ! Ти това разбираш ли го или дайте да свалим днеска ГЕРБ и Бойко и туй то ! Та това е ЛУДОСТ ! Защото смяната на една команда с друга , но от друга БАНДА - ИДЕОЛОГИЯТА на Държавното Управление не ще промени ! Те затуй Люба Плезич е Куха Лейка и вредна за НАРОДА ! Макар че клюките са достоверни !
  • 31 Оставка за ГЕРБ Сега

    3 1 Отговор
    Борисов и Е. Захариева са национални предатели. Ще им се търси отговорност. И този ден не е далече!
  • 32 ха ха

    1 0 Отговор
    Зайо е много долен.
  • 33 Ти разбираш ли колко е безхаберен

    1 0 Отговор
    НАРОДА !? Това е страшно ! Това е ЛУДОСТ! НАРОДА няма идея накъде върви и как ще живее утре ! Всичката философия е да падне ГЕРБ и Бойко - съг.асен съм , а след това - ПАК СЪЩИЯ КОМПОТ ! ВЛАКА върви в същата посока - Криминален Капитализъм ! И нищо доб.о не ще ни осени ! Разби.аш ли го туй бе Гуньо ?
  • 34 майка ти помашка

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Васко Ефтов":

    ееиеее
Новини по държави: