Last news in Fakti

9 Юли, 2020 15:07 2 525 14

Племенницата на Тръмп: Президентът страда от психически проблеми

  • книга-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • племенница-
  • мери тръмп-
  • президент

Доналд Тръмп е арогантен хулиган, твърди тя в новата си книга

Племенницата на Тръмп: Президентът страда от психически проблеми - 1
Снимка: Shutterstock

Американският президент Доналд Тръмп вероятно страда от нарцисизъм и други психологически разстройства и е бил подтикван към успеха от баща си, който е засилвал тези негови черти. Това пише в книгата си „Твърде много и никога достатъчно: как семейството ми създаде най-опасния човек на света“ племенницата на президента Мери Тръмп, предаде "Ройтерс". 

Тя описва семейството си като дисфункционално и доминирано от патриарха Фред Тръмп, който не се е интересувал от петте си деца, освен във връзка с отглеждането на наследник за бизнеса си с имоти.  Според  Мери Тръмп баща му в крайна сметка се е спрял на Доналд, решил, е че арогантността и хулиганското му поведение ще бъдат полезни в офиса и затова ги е засилвал, съобщи БНР.

„Доналд има нужда от разделение. Това е единственият начин, който той познава, за да оцелее - дядо ми гарантира това преди десетилетия, когато настрои децата си едно срещу друго“, отбелязва авторката. Книгата, която трябва да излезе във вторник, е първата написана за президента от член от семейството. Братът на Тръмп - Робърт, се опита да спре безуспешно публикуването ѝ, а от Белия дом я определиха като пълна с фалшификации.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    16 9 Отговор
    Не е много в ред, но то кой на запад е в ред?
  • 2 Stéphanie 🎲

    18 5 Отговор
    Каква неблагодарница,сигурно Трънчо не и е дал пари или е вземал цялото наследство .Най често това са фактори за вражда с фамилията.😅И от пръдня боя става, като се има в предвид това, което на гащите остава. 
  • 3 Сандо

    18 0 Отговор
    Ако се освидетелстват всички политици и приемат за лечение,болницата ще има размери на средноголям български град.
  • 4 кой създаде кови19

    15 2 Отговор
    АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИЦИ ДА КАЖАТ ОТ КАКВО СТРАДА БОЙКО БОРИСОВ? В ШКАФЧЕТО МИЛИОНИ ЕВРА ОКРАДЕНИ ОТ НАРОДА, ЗЛАТО И ПИЩОВ ОТГОРЕ. ИСКА ДА ИЗГОРИ ЕВРОДЕПУТАТ И ТВЪРДИ ЧЕ Е НАТАКОВАЛ 200 ЕВРО ШЕФОВЕ. СПИ НАПРЕКИ С ОТВОРЕНИ ОЧИ КЪМ ЧЕКМЕДЖЕТО.ТРЪМП НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН, ЩОТО ТОЙ НЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ А БОЙКО.

    Коментиран от #6

  • 5 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ПЛЕМИННИЦА -ОЗНАЧАВА :---ОТ ПЛЕМЕТО НА ТРЪМП - !!!!!!!! ТА ДА ОПРЕДЕЛИМ ---КОЕ Е ПЛЕМЕТО НА ТРЪМП !????
  • 6 Stéphanie 🎲

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "кой създаде кови19":

    Има разлика умните хора избират богат ПРЕЗИДЕНТ!!!На Боко парите в шкафчето сигурно на Тръмп му стигат за разходи до обяд 😉.Ние Българите ги избираме от село , с цървулите за това сме на този хал.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас - броят на “свещените говеда”. 
  • 7 ****

    4 3 Отговор
    Ами,че тя не казва нещо ново ,това всички го виждат,че този не го слуша главата.
  • 8 Хааааа ха ха ха ха ха....

    3 1 Отговор
    .....ха ха ха ха ха ха ха ха ха
    Кажи нещо пръдло,което целия свят и Google да не го знаят и гледат всеки ден.
  • 9 Летто

    1 0 Отговор
    Тая защо не говори за приготвените заповеди за арести на ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПЕДОФИЛИ -САТАНИСТИ И ОКУЛТИСТИ ,СЕКТАНТИ ?? Андрохром и ти наркоманите му !!!

    КОИ СА НАРОМАНИ НА АНРОХРОМ
  • 10 Хасан

    1 0 Отговор
    Тая все едно е описала Баце...
  • 11 rаи

    8 2 Отговор
    Америка само такива личности и президент ги оправя. Нали ги гледам демократите... психопати! Те затова му наскачаха всички защото е против нечовешко. Войни, джендъри, гейове, крадци, убийци, комунисти и т.н. На света и трябват управници като Орбан и Тръмп иначе сме загубени. От десетилетия вървим надолу и някакви си единици се опитват да контролират целия свят.
  • 12 Covid 2020

    2 3 Отговор
    Само враговете на САЩ могат да подкрепят и да се радват на избора на Тръмп отново за президент! Американците трябва да са най големите глупаци, ако не виждат че за четири години със своят нарцисизъм и егоистична политика Тръмп доведе Америка до плачевно вътрешно състояние, унищожи международния й авторитет и я изправи на прага пред етнически- расова гражданска война, като направи всичко възможно за да унищожи величието на Америка само за да запази властта си. За щастие на милиони американци и САЩ, от повечето социологични проучвания вече се прогнозира, че Доналд Тръмп няма вече шанс и няма да бъде преизбран повторно...!!!
  • 13 Нане

    0 0 Отговор
    кат го гледам тоя явно е семейна черта
  • 14 Иван

    0 0 Отговор
    Защо сега се сети да напише и издаде книга,в края на мандата и преди изборите.
    Защо не го направи по рано?
    Тръмп има милиони поддръжници и фенове,как ще им подейства тази книга.
    Истинско безумие да направиш нещо подобно,трябва много много сериозен стимул.